Gel Elazığ da Yazılım şirketi kuralım Veta takı üretimi atölyesi Ne dersin benim yatırımcı ya ihtiyacım var Evini Arabanı Alırsın Kıra geliri sağlarsın ayrıca kendine
Hocam sana tavsiyem temettür şirketlerine girmen olur. Şu an borsa da çok düşük. Çok güzel bir portföy yaparsın sektörel bazlı riski bölersin. Bir miktar altında alırsın güvence olarak. Paranın büyük çoğunluğu borsa ve fonlarda olsun. Ömrünü geçirmene yetecek bir para bu. Yıllık alacağın temettülerle krallar gibi yaşarsın hem de ana paradan yememiş olursun.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > 1m dolar para kazandim. Aylik 50k kamuda sabit bir maasim var. İstifa etmeyi dusunuyorum. Etmem icin yeterli bir para mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gel Elazığ da
Yazılım şirketi kuralım
Veta takı üretimi atölyesi
Ne dersin benim yatırımcı ya ihtiyacım var
Evini
Arabanı Alırsın
Kıra geliri sağlarsın ayrıca kendine
Yazılım şirketi ve takı üretimi atölyesi için 6 milyon TL yatırım a ihtiyacım var
Et derdim ben. Bende fena Kazanmıyorum şu an bile ama ben olsam o durumda ederdim
Ne yaparsin hocam 1m dolarla?
Hisse alırdım ama hepsiyle değil. %10 uyla bile alsan böyle garanti şirketlere yatırsan miss gibi olur
Diyorsan kripto dan da katlayabilirsin. En kötü Btc alırsın yıl sonuna kadar bile 2 ye katlayacağını düşünüyorum
🙏
Hocam zaten spottan kazandim kriptodan :)
Haa bende öyle düşünmüştüm. Sen bilirsin işte hisse al geç. Bu saatten sonra da keyfine bakarsın miss gibi
Tsk hocam oneri icin
Aynen istifa et parayı 1 haftada ye sonra yemeğe ekmek ararsın.
Yani bu sekilde cevap verince ne oluyor? 1m dolari 1 haftada yemek icin aptal olmak lazim
Nasıl cevap veriyormuşum?
Dediğin gerçekse tebrik ederim. Tate coini falan bilemiycem. Tateg diye de bir coin çıkıyormuş sanırım. 600x ne demek ya 😅
Hocam yalan atip elime ne gececek :)
Hocam sana tavsiyem temettür şirketlerine girmen olur. Şu an borsa da çok düşük. Çok güzel bir portföy yaparsın sektörel bazlı riski bölersin. Bir miktar altında alırsın güvence olarak. Paranın büyük çoğunluğu borsa ve fonlarda olsun. Ömrünü geçirmene yetecek bir para bu. Yıllık alacağın temettülerle krallar gibi yaşarsın hem de ana paradan yememiş olursun.
Eyv hocam
Ne demek. Tabiki bir ev ve arabada al ama çok abartma. Maksat kalıcı emeklilik :)
yatırım yap memuriyete devam et bence
Kaldiracta mi kazandın
Spot hocam
Benim hedefte 1m dolar da spotta nasıl başardın
Low market cap high risk hocam
Owww anladım güzel
Heralde bi 100 bin bastın tek seferde
Hocam bunu 1500 dolarla yaptim desem inanmazsin belki
Totalde 600-700x
Hangi coine yatırdın
Rnt andrew tate hype. But arada kumardan daha riskli dikkat edin hocam
Ama çok buyuk risk almışsın sen
Evet yatirim yapmalisin
Bu para sence bir omur yeter mi? Yabi ki yatirim da dusunuyorum.
Devlet memuruyum bu arada
Knk geleckte pisman olmamak adina o parayi katlamak daha mantikli faize yatir omur boyu yersin yada😁
Yatirimlari birkac parcaya bolmek istiyorum hocam onerin icin tesekkurler yinede
Ne demek bizde memur olmak icin calisiyoruz garip..
kardeş payı yapalım