Para & Ekonomi Emeğinizin karşılığını alıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bakalım biz alacak mıyız? Hayırlısı ile kompirlerimizi kazdık. Emeğinizin karşılığını alıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Genelde evet, bu arada kolay gelsin ne kadar zor olduğunu bilirim birde böyle bir hava altında oldukça zorludur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya zorludur. Sizde bu işlerde çalıştınız Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Daha önce çok yardım etmek amacıyla yapmıştım evet. Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Allah bol kazançlar nasip etsin tarım hayvancılik kolay değil herkes sadece iyi para var deyip geçiyor onun eziyetini bilen yok. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle uzaktan davulun sesi hoş gelir Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl anaa papates 🥹 hiç görmedim papates nasıl çıkıyor topraktan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Papates nedir bende bilmiyorum :d merakettimmişte +1 yıl ayyy ahahahhaha patates yazıcaktım nasıl olmuş bu 😂 Soran +1 yıl Heyecandan galiba 😅 merakettimmişte +1 yıl sanırım patates hasatı görünce klavyeye bakmadan yazmışım 😂 Soran +1 yıl Olabilir 😂
fadikooooge Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kompire ne bilmiyorum ama kolay gelsin umarım alırsin fazlasıyla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kompir = patates görseldeki işte Yorumla fadikooooge +1 yıl Hmm nerelisiniz ilk defa duydum Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı. Geçen yıl iyi para etti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalan yok güzel para kaldırmıştik bu sene nanay Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Canım toplamak istedi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan öyle gelmiştir yoksa 😩 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Her işin bir zorluğu vardır. Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle. Herkes kendi işini büyütür. Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kompil deriz biz, ora nere 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir, senin memleket nere Yorumla Samurai1251 +1 yıl Tavsanli Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. kızartmalıkmı o bi çuval ayarlasana gardaşım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek ayarlarız Yorumla u tenedos +1 yıl kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah 🫡 Yorumla
bademx34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl A101 de sürüyorum maaş asgari asla almıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizim patatesler böyle büyümüyor püf noktası nedir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En başında toprak. Bizim burası çok verimlidir. Sizinki nasıl bilemem ama suyu, ilacı gübresi bunları dikkat ediyor musunuz? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kumpirdir o kompir olsa duramazsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kumpir sonradan çıkan yiyecek türü. Bunu onunla karıştırmayın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumpirin kelime anlamı patatestir kompir sizin yöresel ağzınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ödemişlisin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Yess. Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Neresi ora 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yeryüzünde bir yer Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Ciddi olamazsin Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla
neverlose8 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Nasıl bu kadar büyüyor not: kumpir ustasıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başta toprak diyelim. Bizim buraların toprakları verimlidir. Birde masraftan kacmayacaksin. İlacını suyunu gübresini zamanında atacaksın Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Patates mi ektiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ekildi kazıldı bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Genelde evet, bu arada kolay gelsin ne kadar zor olduğunu bilirim birde böyle bir hava altında oldukça zorludur.
Baya zorludur. Sizde bu işlerde çalıştınız
Daha önce çok yardım etmek amacıyla yapmıştım evet.
Allah bol kazançlar nasip etsin tarım hayvancılik kolay değil herkes sadece iyi para var deyip geçiyor onun eziyetini bilen yok.
Aynen öyle uzaktan davulun sesi hoş gelir
anaa papates 🥹 hiç görmedim papates nasıl çıkıyor topraktan
Papates nedir bende bilmiyorum :d
ayyy ahahahhaha patates yazıcaktım nasıl olmuş bu 😂
Heyecandan galiba 😅
sanırım patates hasatı görünce klavyeye bakmadan yazmışım 😂
Olabilir 😂
Kompire ne bilmiyorum ama kolay gelsin umarım alırsin fazlasıyla
Kompir = patates görseldeki işte
Hmm nerelisiniz ilk defa duydum
İzmir
Geçen yıl iyi para etti
Yalan yok güzel para kaldırmıştik bu sene nanay
Canım toplamak istedi
Uzaktan öyle gelmiştir yoksa 😩
Her işin bir zorluğu vardır.
Kesinlikle. Herkes kendi işini büyütür.
Kompil deriz biz, ora nere
İzmir, senin memleket nere
Tavsanli
kızartmalıkmı o bi çuval ayarlasana gardaşım
Ne demek ayarlarız
kolay gelsin
Eyvallah 🫡
Allah kolaylık versin
Aldığımı düşünüyorum.
Çoğunlukla emek veren alır.
A101 de sürüyorum maaş asgari asla almıyorum
Bizim patatesler böyle büyümüyor püf noktası nedir
En başında toprak. Bizim burası çok verimlidir. Sizinki nasıl bilemem ama suyu, ilacı gübresi bunları dikkat ediyor musunuz?
kumpirdir o kompir olsa duramazsın
Kumpir sonradan çıkan yiyecek türü. Bunu onunla karıştırmayın.
Kumpirin kelime anlamı patatestir kompir sizin yöresel ağzınız
ödemişlisin sanırım
Yess.
Neresi ora
Yeryüzünde bir yer
Ciddi olamazsin
İzmir
Nasıl bu kadar büyüyor not: kumpir ustasıyım
Başta toprak diyelim. Bizim buraların toprakları verimlidir. Birde masraftan kacmayacaksin. İlacını suyunu gübresini zamanında atacaksın
Patates mi ektiniz
Ekildi kazıldı bile
Fazlasıyla
Hayır
Bazen
hayır
Hiç alamadık
buna şükür diyelim
50/50