Maddi ya da manevi anlamda emeğinizin karşılığını alıyor musunuz?

Maddi ya da manevi anlamda emeğinizin karşılığını alıyor musunuz?

Şu ülkede çalışıp da eminim karşının gerçekten alabilen insan sayısı oldukça kısıtlıdır bana göre ben şahsen aldığımı düşünüyorum. Ama genel olarak çok olumlu değil bence.
Yaptığım işin neredeyse yarısını vergi olarak veriyorum hatta bazı noktalarda benden çok kazanıyor 🤣
Hayır maalesef çoğu zaman emeğimin karşılığını alamıyorum. ama yine de deniyorum her zaman için zaten insan olmak budur yani kişi başarısız bile olsa ya da haksızlık yaşasa bile vaz geçmemeli ve tekrar denemelidir her zaman için. bende aynısını yapıyorum her zaman daha iyi olmayı deniyorum bir gün emeklerinin karşılığını alabilirim zaten bu da zaman içinde olabilecek bir şey
Manevi olarak çok yorgunum. Aslında bir çok işe aynı anda yetişmek zorundayım ve bunun maddi getirisi olmayan da var. Sorumluluklar insanı tüketiyor zaman zaman. Maddi anlamda çok şükür bir sorunum yok ve emeğimin karşılığını alıyorum. Keyifli geceler..
Her şeye yetişmeye çalışmanın ne kadar zor olduğunu gayet iyi bilirim ☺️ kolay gelsin keyifli akşamlar
Sana da kolay gelsin, teşekkür ederim.. 🙏
Cevap
2Cevap
Evet Allah'a şükür
Maddi anlamda mi yoksa manevi anlamda mi 🤔
Karşılığını alan bir tek sensin demek ki soruya kimse gelmedi 😒
tabiki de hayır asla alamıyorsun sağolsun hükümet sayesinde ülkenin içinden geçtiler
%60 dan fazla kişi zaten asgari ücretle çalışıyor
Temmuz da asgariye zam var gene herşeye zam gelecek alım gücü düşecek değişen bir şey olmayacak umudumuz seçimler 🙃
inşallah artık defolup gitmeliler
Çok amin
Manevi olarak kendimi adadığım bazı şeylerden karşılık alıyorum ve bu bana mutluluk veriyor.
Karşılık beklemiyorum
Dovseydiniz bir de beyefendi 😱
Ooo düşünceli bir erkek kesin rol yapıyor 😱
Her zaman değil alırsam fena olmaz 😋
Çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?