kanka bir söz vardır parası olmayan erkeği sadece annesi sever diye ama seven kızı bulursan bırakma zaten. günümüzde malum her şey para olduğu için artık diğer etkenler arka planda. ha bana sorarsan paşa paşa çalışıyorsun alın teri bu kimse ezik diyemez sana ezik diyenle de işin olmasın zaten onun zihniyeti eziktir.
Ezik gözüyle bakan iyi niyetle bakmıyo zaten ama parasız erkek bu devirde yok hükmündedir maalesef her şey para olduysa oyunu kurallarına göre oynamamız lazım
ev geçindirebilmek ciddi bir zorunluluktur. bunu bazen bir asgari ücretli başarabilirken 10 bin maaş alan adam başaramaz. yrıca asgari ücretlinin eşi de çalışırsa maaşlarının toplamı bir orta gelirli aile seviyesine ulaşacaktır. En önemlisi de iş güvencesidir. bugün asgari ücretliye burun kıvırabilirsiniz ama aynı adam çalıştığı işte kendini güven altına almış ve ilerleyen yıllarda kademesini yükseltme potansiyeli taşıyan biri olabilir. özellikle günümüz şartlarında 10 bin lira maaş sahibi olan birisinin yarın işsiz kalmayacağının ve uzun yıllar iş bulamayacağının bir garantisi yok
Ezik niye olsun ya bazı tabirleri kullanırken iyi düşünün üzülüyorum çünkü az maaş alması onun suçu değil ayrıca onu sevecek kız parası için değil kendi için sevmeli.
Köledir aga 17 bin için 30 gününü satan ama namusumla para kazanıyorum tatavasi yapan patronun her işine koşan köle orpsu deliğini verir köle ise bedenini ya da hayatını böyle bir durum yani
Türkiyede çoğu insan asgari ücret ile yaşayıp gidiyor ve ben zengin insanlar kadar ezik rezil pis insanlar görmedim ezikliğin asgari ücret ile alakası da yok