Sabah ablamlarda kahvaltı yaparken eniştem bak para kazanmak ne kadar kolaymış gör dedi 🤨
resimdeki hisseye 1.000.000₺ para yatırdı. +%3,35 olunca sattı. Hesabına tam 1.033.530₺ yattı!

Biz boşuna okuyoruz, boşuna yaşıyoruz…
Sabah ablamlarda kahvaltı yaparken eniştem bak para kazanmak ne kadar kolaymış gör dedi 🤨
resimdeki hisseye 1.000.000₺ para yatırdı. +%3,35 olunca sattı. Hesabına tam 1.033.530₺ yattı!

Biz boşuna okuyoruz, boşuna yaşıyoruz…
Hayır parayı gerekeni yapan herkes kazanabilir. Sadece bu tarz yüzdesel kazanımlarda zenginler daha fazla para yatırabileceğinden daha fazla kazanır, az yatıran az kazanır ama kazanır.
Para kolaymanın kolaylığını göstermiş ama o miktarlar söz konusuyken para kaybetmek de çok kolaydır. Hatta kaybetmek kazanmaktan daha kolaydır.
1milyon basmış şansı yaver gitmiş hisse - de açsa da para kaybetmek ne kolay diye gösterir miydi 7 ay önce borsada 2 milyon 100 bin kaybeden bir birey olarak konuşuyorum bunu
Cevap
6Cevap
saçmalamış enişten. borsada olup Koç şirketinin ne kadar büyük olduğunu bilmeyen mi var? sen borsada olmadığın için keklemiş seni. ayrıca 1 milyonda 33k almış, 100 tl'de 3 tl çok mu 🙃
Yalnız 3₺ kazanmamız 33.500₺ kazanmış. Bir devlet memurunun 1 aylık kazancını 15dkda aldı
aşkım 1 milyon tl yatırdı farkında mısın fjgjkk
Hayır kolay para kazanmak sadece nerede ne yapmasını bilen zeki insanların işidir
hep yükselenleri görme Bir de düşenleri, her şeyini kaybedenleri gör. belli olmaz bir bakarsan yarın bir gün bu yüzden ablanı bile kaybedebilir
Pek sanmıyorum 1 fabrika 3 üretim tesisi 1 şirket 2 villa 2 yazlığı olan ve bilmediğim arsaları olan biri sence ne kadar batabilir?
valla ben şahit oldum. öyle kesin ve netlik üzerine kurulu bir sistem olsa, herkes alır başını gider, intharlar yaşanmaz.
ama para parayı çeker sözünüde yabana atmamak lazım.. sen genede oku, mabadını sağlama al.
O güzel kardeşim tersi da var ters dönünce okkalı giriyor
Batınca ds iyi batar 😅
Kiralık yatırım uzmanından alıyor bilgileri batsa da pek zoruna gideceğini sanmıyorum. 1milyon ₺ bizim için para zenginler için harçlık
O zaman sıkıntı yok 😅
Enistenin bekar kiziardesi var mi 😃
Düşüsleri soyleyen yok
Para parayı çeker.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?