- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Büyük hata
Keşke onu almasaydin
Kağıt paradan bir cacık olmaz
Sonuçta devlet eliyle basilabilen tuvalet kağıdından farki olmayan şeyler
Doların enflasyonu da var
Sana bir örnek verim
1998 de Sergen Yalçın İstanbul spora geldiğinde 150 bin $ para aldı
O dönemde o parayla 20 tane villa
4 et katlı 8 apartman dairesi
25 tane sıfır araba
Bir çok değerli yerde arsa alabilirdi
Bugün 150 bin $ la bunları asla yapamazdi.
Aynı Sergen 150 bin $ harcamayip full altına gomseydi
Bugün itibariyle 1 Milyar $ dan fazla parası vardı.
Kısacası kağıt paralar çöp bir halta yaramaz
Amerikayi fede destek olmaktan başka bir katkisi yoktur
Altın Gümüş Emtia gözünü sevim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Efenim estağfirullah sizler piyasayı belirleyensizin, uymak, takip etmek bize düşer tevazu göstermeyiniz 🤪 Altın, dolar, öroo uzun zamandır bunlardan zarar ettiemeyecek bir ekonomimiz var hiç pişman olma bugün düşse yarın yükselir rahat ol 👍🏼
01 Yorumla- 11 ay
Uhuuuu

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- 1 yıl
Her şey kenariya 100 dolar atarak başlar. Bu dedigimi unutma.. Yaptigin yatirimi mutlaka yuzde 90ı elestirecektir. Gidip elindeki telefonu satio I phone telefonun modelini yukseltmekten, apple watch saat almaktan, kariyla kizla yemekten cok daha iyi ve basarili bir yatirim. Seni tebrik ederim. Sonraki ay 100 imkanin varsa 200 300 dolar alip kenariya koyarsan bu sekilde yil sonundaki yatirimun, dolarin artisiyla birlukte daha degerli olacaktor. Ortaya cikan birikim de seni mutlu edip, hedefine daha da yaklastiracaktir.
Birak herkes konuşsun, sen bildigini yapmaya devam et.
Basarilar dilerim.22 Yorumla- 1 yıl
@capitaiindebarracuda Çok haklısınız 👍, ben aynı sizin düşüncenizde yaşıyorum ve paramı çar çur etmek yerine az ya da çok yatırım amaçlı değerlendiriyorum çünkü modanın değişimin sonu yok hepsi para tuzağı olduğunun bilincindeyim 👍 çok güzel açıklamışsıız zaten 🤗. tavsiyelerinizi de mutlaka dinliycem 🙋 yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🤗
- 1 yıl
@capitaiindebarracuda 🙏🙏😊
Öncelikle ihtiyacın olmayan parayı belirle. Bu ihtiyacın olmayan paranın %33 ünü anlıyorsan borsaya koy. Kalan üçte birlik kısmına duruma göre altın veya döviz al. Kalan üçte birlik kısma ise sabit getirili enstrümanlarda değerlendir. Sabit getirili enstrümanların payını yüzde 50 yüzde altmış da yapabilirsin. 100 dolar eninde sonunda sana kazandırır. Dolar düşerken almak daha iyi bir yol.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı. Sen 100 dolarla piyasa takip etmekten basın dönüyorsa biz n'apalim? 😂
32 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Ben daha almıyorum borsa dolar filan. Dediğin gibi piyasa takip etmekten sıkıntıya giriyorum 😀
11 Yorumla- 1 yıl
@ertugrulkartal1903 ya hiç sorma sürekli gündem takip etmekten yemin ederim yoruldum 😂
Kral ya buyuk yatirimcisin 😁 Ama yatirim dedigin boyle olmaz dusukten alman lazim taa en tepedeyken alinmaz 😁
120 Yorumla- 1 yıl
orada çokmu belli oluyor yaa 😂😂
- 1 yıl
Olur diyelim 😂
- 1 yıl
Ben küçük yatırımciyim oyuzden riske girmeye yok 😂
- 1 yıl
tamam peki teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Kagaans ın yorumu ve doların şu an düşükte olması 😂 en ucuz ürün dolar. bilmem ankatabiliyor muyum.
- 1 yıl
yarın abde yükselen enflasyon oranları açıklandığında, içerde de dolar baskısı bittiğinde ne kadar ucuzda olduğunu anlayacaz sanırım.
- 1 yıl
eğer konu içerdeki doların, yani tl'nin değeriyse bir sene de baskılasalar, ne olacak sanıyorsun sonunda? artmayacak mı? ha dışarda doların değeri konuysu abd indirime başlayacak gibi görünmüyor. enflasyon da yapışkan,,, ee o zaman dışarda da enflasyonun düşmediğini gören piyasa ne yapacak?
- 1 yıl
ki içerdeki insanı dxy bağlamaz çok.
- 1 yıl
oo ne güzel anlatıyon. ama bu anlatının sonu ne olur? volkan?
- 1 yıl
volkan bekliyom ben. boşa telegram melagram ücreti ödemeyin😂 not: yatırım tavsiyesi değildir😀
- 1 yıl
sen de az değilsin bak tarih de verdi 😂 yatırım tavsiyesi değildir.
Para & Ekonomi konusunda 724 cevap paylaştı. Ooo hadi iyisin zengin arkadaşım benim. Hemde amerikan doları öyle uydur kaydir ucuz dolar değil amerikan dolari
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen orjinal Amerikan doları 😂😂
Sakince bu parayi geri bozdur jsjsks. Bende yatirim olaylarina basladigimda boyleydim. Deli gibi stres oluyordum. Zamanla pisiyorsun :D
19 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Dimi ama 😂 perdemle pekte uyumlu durmuşlar 😂
- 1 yıl
Biraz eski model ama olsun idare eder diyelim 😂
- 1 yıl
@nomercy7 fakirlestik bayaa 😂
youtube.com/shorts/zvVJ4AQY_WU?feature=shared - 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum
- 1 yıl
Bir günde kar mı yapacaksin ah benim yürüyen seksi objem 1 ay tut sonra konuşalım
24 Yorumla- 1 yıl
@ykslbyr_de seksi objem mi 😂 yaa hiç güleceğim yoktu
- 1 yıl
Öylesin ama yürüyen cinsellik
- 1 yıl
Tut elinde şunu parayı guncelleyip durma şu soruları
- 1 yıl
100 doların günlük etkisi Max 20 30 lira olur bunun için sürekli bakma hissi oluyorsa boşuna yatırım yapma 30 lirayı yere bakarak yürüsen bulursun zaten milyonlarca hissesi olan tipler bile haftada 1 felan bakıyor
10 Yorumla Yatırım her zaman iyidir. Daha çok 100 dolarların olsun 😃
13 Yorumla- 1 yıl
@eddy_0606 kesinlikle öyle 👍 yatırımın küçüğü büyüğü olmaz 👍 amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏 Allah sana daha fazlasını nasip etsin inşallah 🙏
- 1 yıl
🙏🙋🥰💁
Benjaminin bile yuz ifadesi umutsuz baksana nasil bakiyo😂
19 Yorumla- 1 yıl
O bile piyasadan ümidi kesti artık 🤣
- 1 yıl
Sorun biziz zaten bizim TL can çekişiyor artık baksana 😂
- 1 yıl
@Kırmızı8 fakirlestik bayaa 😂😂
Ben ölemm en iyisi 😂
- 1 yıl
😂😂
100 dolarını 200 dolar yapmak ister misin? 🤣
16 Yorumla- 1 yıl
@Gökay90 isterim de fakirlestik bayaa 😂😂
- 1 yıl
- 1 yıl
Biliyorum canım lafın gelişi söyledik zaten 👍 amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏😊
- 1 yıl
Eline de çok yakışmış. Allah dolarlarını arttırsın 😄❤️
12 Yorumla- 1 yıl
@wineandorange teşekkür ederim çiçeğim 🌺 amin canım inşallah 🙏🥰
- 1 yıl
❤️❤️❤️😘
- 1 yıl
Cüzdanımda dolar görünce psikolojim bozulduğu için artık almıyorum. 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
@melankolikMelaike iyi yapmışsın valla 😂👍 keşke bende almasamiydim ki 😂😂
- 1 yıl
Alma kız. Altın daha güzel. 🤣
- 1 yıl
Onu da artık diğer ay kısmet olursa 😂
- 1 yıl
Garibim benjaminin bakışlarıda ne masum yaa abla iyi ki aldın beni diyor reamen
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂
- 1 yıl
Bende 100 dolardan çok var gadası yaklaşık 3 aydır dolar aynı seviyesini koruyor
16 Yorumla- 1 yıl
Yaptık bir çılgınlık işte canım
- 1 yıl
Olsun iyi yapmışsın dursun kenarda
- 1 yıl
Aynen öyle canım alınmış alınmıştır 👍🙋🥰
- 1 yıl
Kesinlikle canısı çok iyi yapmışsın inşallah Allah devamını yaptırmayı da nasip eder
- 1 yıl
Amin canım inşallah 🙏 teşekkür ederim 🙏🙋🥰
- 1 yıl
Rica ederim
Dolar alacağına sterlin alsaydın daha iyiydi ya da bir coine girseydin O da iyi olurdu Bu arada sen bu kadar fakir misin ya
16 Yorumla- 1 yıl
@sipruss fakirlestik bayaa 😂😂
Yok be canım ben anlamam o işlerden hepten batarim ben altın ya da dolar alıyorum en azindan bildiğim şeyler riske girmiyorum yinede teşekkür ederim 🙏🙋😊
- 1 yıl
🙏🙏🙋😊
- 1 yıl
bence keşke almasaydın be canım ablam ama üzme kendini daha güzeline daha iyisine layıksın çünkü küçük çocuklarada öyle deniyor canın sağolsun canım ablam
10 Yorumla - 1 yıl
Kalsın bu saatten sonra hiç bir şey düşmez değer kazanır rahat olun Türkiye burası.
21 Yorumla- 1 yıl
@Dostoviski tamam peki teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Yav 100 dolar ile nasıl bir piyasayı takip. ediyirsun anlamadım dolar altin bunlar uzun yatırımlar için iyidir
10 Yorumla100bin dolarmı, yoksa 100 dolarmı 100bin sanırsam bir yanlışlık olmalı? 100 dolar için piyasa takip eden görmedim.
11 Yorumla- 1 yıl
Bı 100 dolarcikla bu hale gelebiliyorsak Allah yardımcımız olsun
10 Yorumla - 1 yıl
Sevmediysem 100 doları birilerine hediye et. Psikolojini bozmaya gerek yok
10 Yorumla - 1 yıl
Dolar ucuz. Seneye 2 kat artar ama enflasyonda o rakamda erir.
10 Yorumla Bitcoine yatir hemen pepe kağidi al 6 ay sonra 100 $ 100 bin tl olur.
10 Yorumlam
1 yılPişmalık iyi değildir bu arada daha önce bu sorunun çeyrek altın versiyonunu sormuştun :)
10 Yorumla- 11 ay
Eninde sonunda artar boş ver uzun vadede paranı korur
11 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 1 yıl
Bende bir tane çeyrek altın aldım aynı durumdayım satacam gitsin🤪
11 Yorumla- 1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum , Paran mı var derdin var işte 😂😂
- 1 yıl
Bizde aldikta geç kaldık o işlerde şöyle dolar 20 liralardayken ev araba satıp alsaydık şimdi uctuyduk. 32 de kaldı.
01 Yorumla- 1 yıl
@Skymoon6774 orası öyle gerçekten zamsninda paramızı değerlendiremedik şimdi TL can cekisoyory biz yatırım yapma derdine düştük bunu bir 5 10 yıl öncesinde yapsaydik şimdi dört köşe olurduk
- 1 yıl
Yatırım yatırımdır, mantıklı olan bu zaman da paranın değer kaybetmemesi canımın içi. Bu nedenle doğru yapmışsın. Bol kazançlar dilerim. ☺️
01 Yorumla- 1 yıl
@infiniterelationship teşekkür ederim canımın içi ❤️ kesinlikle öyle 👍🙋
- 1 yıl
Aldında bir günde 500 dolar mı olacak ki piyasayı kontrol ediyorsun.
12 Yorumla- 1 yıl
@girgiradam 😂😂
- 11 ay
Bunun sana yarari olmaz ki 10 bin dolarin var sa kar olur ama oye 10 500 dolarfaydasi olmaz varsa paran at bankada islesin o sana kar verir
00 Yorumla - 1 yıl
En son 10. gr altın almıştık geçen aydan bu ay hiç bir şey takıp etmedim
03 Yorumla- 11 ay
Durmadan yatırım yapıyorsun
- 11 ay
İnsan sadece bugünü değil yarınını da düşünmeli , hayat ne gösterir bilinmez
- 11 ay
Yarını çok düşünmüyor yiyip içip harcıyorum sabaha çıkacağın garantisi yok
Para & Ekonomi konusunda 801 cevap paylaştı. ojelerinin rengi harbiden güzel. benjamin franklin bile sanki beğenmiş gibi bakıyor.. iyi yapmışsın. dolar zenginisin yani.
00 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 o dolarlardan bende deste deste var hergünde geliyor ama iktisadi düşüncelerin zayıf bi şeyi değeri düşükken alıcaksın yükselince değil
00 Yorumla - 1 yıl
En fazla 15 20 lira zarar edersin abartma
11 Yorumla- 1 yıl
tamam pikiii 🤗
Parayı bana ver derdin kalmaz :D :D
14 Yorumla- 1 yıl
Valla öyle paran mi var derdin var 😂
- 1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
- 1 yıl
Bence iyi yaptın dolar yükselir ama altın alsaydın
12 Yorumla- 1 yıl
Onu geçen ay almıştım zaten
- 1 yıl
Altın daha iyi ben sana diyeyim gram altın alsaydın
- 1 yıl
Allah'tan 100.000 almamışsin
13 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Dikkat et piskolojik hastalığa dönüştürme
- 1 yıl
Amin amin inşallah 🙏😂
- 1 yıl
Yırt gitsin piyasayıda sal gitsin😀
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Yüz dolar mı 🥶
Ooo abla ne yaptın ya, piyasanın seyrini değiştirmişsin resmen.11 Yorumla- 1 yıl
Boşv6içinde kalacağına cebinde kalsın
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 yatırımın küçüğü büyüğü olmaz bugün 100 olur diğer su 200 olur
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
İyi ki aldın para erirdi yoksa
12 Yorumla- 1 yıl
Erikmekten ziyade TL olarak tutunca mutlaka harcanıyor cebinde durmuyor birsekilde gidiyor boyle yapınca en azından parayı tutmuş oluyorsun
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
1 kuruş yukselir 5 kuruş düşer sürekli gözlerin ekranda swn ver bana ben senjn yerine takip ederim
00 Yorumla 1 dolar 5 dolar 10 roman parası var cüzdanın köşesinde duruyor.
00 Yorumla- 1 yıl
biraz parası olsa gece uyuyamayacaklar kulübüne hoş geldin.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
bende 6 tane tam altın aldım hiç takip etmiyorum hiç yokmuş gibi yaşıyorum 1 yıl oldu altınlar öylece duruyor değil yüz dolar binlerce doların da olsa takip etme
00 Yorumla - 1 yıl
Yok iyi yaptın dolar şu an garip bir şekilde düşüyor yani cidden çok garip tam alım zamanı
00 Yorumla 35k dolarım gitti zamanında bu denlice bozulmadı psikolojim
00 YorumlaBence en iyisi altın almak ama neyse hayırlısı bol şanslarr🎀
10 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten kendini meşgul edecek bir şey bulmuşun
10 Yorumla - 1 yıl
Yok be abla iyi etmişin deee kafaya tokadan başka şeyi takma derim 😉
10 Yorumla - 1 yıl
Almasaydın ama almış bulundun sorun olmaz dursun...
10 Yorumla 100 dolar için bu kadar stres olmak mantıksız yani ne kadar kaybedebilirsin Allah aşkına :)
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 495 cevap paylaştı. Oooo zenginsin
11 Yorumla- 1 yıl
@Semihh98 yok bee fakirlestik bayaa 😂😂
youtube.com/shorts/zvVJ4AQY_WU?feature=shared
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Aşağıda birine yazmıssın da kaç çocuğun var?
13 Yorumla- 1 yıl
İki canım bir kız bir oğlum var nolduki
- Cevap sahibi1 yıl
Allah bagışlasın:) bilmiyorum neden sordum
- 1 yıl
Amin canım cümlemizin inşallah 🙏
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bugün yüz dolar yarın 1000 dolar olur 🙈
14 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 yatırımın küçüğü büyüğü olmaz
- Cevap sahibi1 yıl
Evet ☺️ aşka da öyle 🙈🙈
- 1 yıl
Aşkı karıştırma 😂😂
- Cevap sahibi1 yıl
🤭🤭🙈🙈🙈
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Geçen gün ben 350 dolar kaybettim o kadar stres yapıp üzülmedim yav no heyecan no panik 😀
00 Yorumla - 1 yıl
Dular çuğ huştır ema benena
10 Yorumla - 1 yıl
Benimde var dolar iyidir 😁
10 Yorumla - Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Merhaba, bence 100 dolar için o kadar strese girmenize gerek yok, daha önce de çeyrek altın almanız ile ilgili aynı endişeleri paylaştığınız böyle bir soru sormuştunuz ve siz aldıktan sonra altında önemli bir yükseliş trendi gerçekleşmişti. Sizin de bildiğiniz gibi Amerikan para birimi dolar, ülkemizde ekonominin gidişatı ve ekonomik göstergeler açısından son derece önemli olduğu için, kurun artmaması için mevduat faizleri yükseltilmiş ve kur artışı baskılanmıştır, dolayısıyla belki de eskiden yaptığınız gibi çeyrek ve gram alternatiflerini değerlendirmeniz stresiniz açısından daha iyi olacaktır...
@Dr. Hasan Sabır teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, ara sıra sorduğunuz ekonomi etiketli soruları ilgiyle takip ediyorum.
@Dr. Hssan Sabri Çok teşekkür ederim Hasan bey 🙏 çok naziksiniz bende sizin tecrübenizden faydalanmaktan onur duyarım 🙏 elinize emeğinize sağlık 🙏🙋