Para & Ekonomi 100 TL zarardayım arkadaşlar sizce yeniden çıkar mi dolar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl 100.000 100 TL zarardayım arkadaşlar sizce yeniden çıkar mi dolar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Milleti anlayamıyorum düşer rahatsız olurlar yükselir rahatsız olurlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zarardayım diyorum Yorumla Miyaff1 +1 yıl İban at ben vereyim 100 liranı da sus Yorumla
IIBarlasII Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Battın sen.Dolar daha da düşecek. Yılbaşında özel operasyon var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uydurma amca ya Yorumla IIBarlasII +1 yıl Görürsün Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değer kazanırken sorun yok düşünce herkes bağırıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok değil TL den zararımı karşılasa yeter diye düşündüm aşırı kar düşüncem yoktu Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Kaybın çok çok da büyük değil Sıkıntı etme bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Ya daha çok düşerse diye korkuyorum Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Planlar ve beklentiler çok düşecek gibi istersen şimdiden önlemini al Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bütün param gitti benim. Çıkar ama millet o arada 2e katlarken anca eski yerine gelir paramız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Paramı kurtarsam yeter TL’den bozdum geçtim keşke faiz yeseydim öyle pişman oldum ki Yorumla axish2s +1 yıl senin zarar ne kadar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çıkmaz inşallah niye çıksın, ayrıca zarar mı karın mı azaldı yoksa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zarar var Yorumla
Berff63 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Biz de zarara girdik 40k ama yapacak bir şey yok düşmesi daha çok işimize yarar inan. 0 0 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cikmaz bozdur daha fazla zarar etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uydurma amca Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Izle gör 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun amca söyle hele Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Çünkü devlete kaynak lazımdı. Asgari ücretten vergiyu kaldirdilar. Bunun icin küçük yatırımcınin yastik altindaki parasina göz diktiler. Ilk once bıraktılar. Daha cok yukselecek izlenimi verdiler. Ve devlet kasasini doldurfu Yorumla
observer_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Millette ne paralar var be :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Artık yok Yorumla observer_ +1 yıl şu an hesabında 400 bin tl rahat para vardır... merak etme çıkar ama 1 ayda çıkmaz...Sağlam sabır gerekir Yorumla Soran +1 yıl Artık 300 bin var düştü baksana Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. Cıkmaz düşüşe gecti dolar 8 in altına iner 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ben biliyorummmmm Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Zararın çok muş 100 liradan ne olur allah aşkına 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl çok uzun vadede çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar uzun Yorumla axish2s +1 yıl 100 bin miiiiiii Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla axish2s +1 yıl kalbimm tekledi şu an Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sizinki az en azından. Benim 5bin eridi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 100 bin diyorum Yorumla technocrates +1 yıl Geçmiş olsun. Biraz beklemek lazım. Yükselecek ama yıl başını bulur diye düşünüyorum. Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Elinde dolar varsa hiç bir zaman zararda değilsin. 0 0 Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hayır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana sormadık ergen Yorumla
kriptoman Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 1 sene cikmicak unut onu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun gerüzekalı Yorumla kriptoman +1 yıl geruzekali dedigin adam ne meuznu bilseydin keske. neyse Yorumla Soran +1 yıl İlkolkudr Yorumla kriptoman +1 yıl ilkokul seviyesindeki insanda 1 sene cikmiyacagni anlar. CB nin paketini dinledin mi? Yorumla Soran +1 yıl Hahahjaja ya ne paketi adam 1 sene parasını mi bağlıcak oraya iyi misin Yorumla kriptoman +1 yıl ok Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl 500 tl mi yatırdın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 100 bin zarar Yorumla astralis +1 yıl Uhh Yorumla
Tatlı_birisii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende de zarar büyük ihtiyaç var mı paraya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Norml msjda konuşalım mı daha raht fikir alışverişinde bulunurz sizin dovizmi altinmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Milleti anlayamıyorum düşer rahatsız olurlar yükselir rahatsız olurlar
Zarardayım diyorum
İban at ben vereyim 100 liranı da sus
Battın sen.
Dolar daha da düşecek.
Yılbaşında özel operasyon var.
Uydurma amca ya
Görürsün
Değer kazanırken sorun yok düşünce herkes bağırıyor
Ben çok değil TL den zararımı karşılasa yeter diye düşündüm aşırı kar düşüncem yoktu
Kaybın çok çok da büyük değil Sıkıntı etme bu kadar
Ya daha çok düşerse diye korkuyorum
Planlar ve beklentiler çok düşecek gibi istersen şimdiden önlemini al
Bütün param gitti benim. Çıkar ama millet o arada 2e katlarken anca eski yerine gelir paramız
Paramı kurtarsam yeter TL’den bozdum geçtim keşke faiz yeseydim öyle pişman oldum ki
senin zarar ne kadar
Çıkmaz inşallah niye çıksın, ayrıca zarar mı karın mı azaldı yoksa
Zarar var
Biz de zarara girdik 40k ama yapacak bir şey yok düşmesi daha çok işimize yarar inan.
Cikmaz bozdur daha fazla zarar etme
Uydurma amca
Izle gör 🤣🤣
Nerden biliyorsun amca söyle hele
Çünkü devlete kaynak lazımdı. Asgari ücretten vergiyu kaldirdilar. Bunun icin küçük yatırımcınin yastik altindaki parasina göz diktiler. Ilk once bıraktılar. Daha cok yukselecek izlenimi verdiler. Ve devlet kasasini doldurfu
Millette ne paralar var be :)
Artık yok
şu an hesabında 400 bin tl rahat para vardır... merak etme çıkar ama 1 ayda çıkmaz...
Sağlam sabır gerekir
Artık 300 bin var düştü baksana
Cıkmaz düşüşe gecti dolar 8 in altına iner
Nerden biliyorsun
Ben biliyorummmmm
Zararın çok muş 100 liradan ne olur allah aşkına
çok uzun vadede çıkar
Ne kadar uzun
100 bin miiiiiii
Evet
kalbimm tekledi şu an
Sizinki az en azından. Benim 5bin eridi.
100 bin diyorum
Geçmiş olsun. Biraz beklemek lazım. Yükselecek ama yıl başını bulur diye düşünüyorum.
Elinde dolar varsa hiç bir zaman zararda değilsin.
Hayır.
Sana sormadık ergen
1 sene cikmicak unut onu
Nerden biliyorsun gerüzekalı
geruzekali dedigin adam ne meuznu bilseydin keske. neyse
İlkolkudr
ilkokul seviyesindeki insanda 1 sene cikmiyacagni anlar. CB nin paketini dinledin mi?
Hahahjaja ya ne paketi adam 1 sene parasını mi bağlıcak oraya iyi misin
ok
500 tl mi yatırdın?
100 bin zarar
Uhh
Evet çıkar
Ne zaman
Çıkacak
Bende de zarar büyük ihtiyaç var mı paraya
Hayır yok
Norml msjda konuşalım mı daha raht fikir alışverişinde bulunurz sizin dovizmi altinmi
Kesin çıkacak