Geçen gün kartımdan para çektikten sonra migrosa gittim alışveriş için, ödeme yaparken nakit verdim kasiyer paranın içinde bir 200lüğün ve 50liğin sahte olduğunu söyledi ama bende nakit olmadığı için karttan çekmiştim, çok utandım başım belaya girecek sandım dedim ne alaka kendi kendime.
Normalde banka kabul etmez sahte parayı bir paranın sahte olup olmadığını nasıl anlarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
200 lük banknotta Ataturkun yakasındaki kabartmayi yapamazlar sadece. 100 luktede anlarsin fakat 50 likte yaka kücüluyor ondada bandrolunu haraket ettir tl kabartmasi ve 50 kabartmasi renk degistirecek. Tabii ben işom gereği bunlara bakmadan bile koca destenin icinden cimbizla ceker kenara koyarim.
Bu sahte parayı ayırt eden para sayma makineleri var uyguna ya da mor ışıklar, ondan alsam anlaşılır mı
Mor isiktan gecen para gördüm. Makine olabilir
3 4klık makineler var uyguna onlardan alsam anlıyor mu onlar satıcıları genelde ayırt ediyor diyor
Evet sahte para ustte kalir saymaz onu
O makineden alayım o zaman çünkü markette para üstü aldığım zaman bile sahte çıkıyor anlamıyorum ya bizim esnafımızda bir sıkıntı var ya da bana denk geliyor hep
Bende gectim o yollardan yakaya bak olay cozulur.
Yaka derken
Yazdigim cevabı birnkere daha oku
Kalemle yazı yaz üstüne yazı çıkıyorsa sahtedir zaten direkt at
Bu uv mor ışıklarından alsam işe yarar mı ki
Evet onlar da ise yarıyor ben kısa yolu söyledim
200 300lük uygun fiyatlı olanlar da ise yarar dimi alsam
Evet evet yarayabilir :)
Bazıları sadece renkli oluyor alanlar memnun değillermiş ondan sordum bir de orada kazıklanmayayım hahah
Dikkat et tabii ki alırken. Piyasa fiyatına da bak kesin.
Gizliden çık da ekleyim seni
Neden