Az önce bankamatikten para yatircaktim. 2 200'lük banknot , 1 tanede 100'lük banknot. 300 tl yi kabul etti ama bir tane 200'ü bir türlü kabul etmedi. Kaç kere denedim parayı düzgün koyduğunuzdan emin olun diyor. Sonra 200 tl yerine iki tane 100'lük koydum onu kabul etti. Şimdi bu 200 tl sizce sahte olabilir mi? Markete gideceğim ama sahtedir diye korkuyorum. Kasiyer anlar sonuçta.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Valla gittim bir bakkalda bozdurdum. Sahte değil diye düşünüyorum yoksa derdi adam.
Yazi yazan yerine elini surt tirtik hissediyorsan para sahte degil. Eger o tirtiklari hissedemezsen sahtedir. Uluslararasi butun paralarda gecerlidir bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yazi yazan yerine elini surt tirtik hissediyorsan para sahte degil. Eger o tirtiklari hissedemezsen sahtedir. Uluslararasi butun paralarda gecerlidir bu.
Atm sahte para almaz. Eğer almadıysa vardır sıkıntı
Sahte değildir bankamatik bazen sıkıntı yapabiliyor
Bir köşesi. Kenarı kıvrılmıştır. Başka bankamatikte dene istersen…
yok yok ustunde yazi vardir bir yerinde kivrik vardir merak etme bazen almaz bankamatik
Parada kırışıklık vs varsa kabul etmiyor. Genelde o sorun ziratte yaşanıyor
Atm lerin çoğu 200 lük banknot almaz. korkma🤣
Bi tanesini aldı diğerini niye almiyor 😅
Butun ATM ler 200 luk kabul ediyor. 15 yildir ATM bakim ve para yukleme işini yapiyorum.
@kuralsiz_pisikopat bro atm para yuttugunda bankalar mi ödüyor siz mi ödüyorsunuz
Bankaya bas vuruyordun tespit sonrasi hesaba yatiyor
Sahteyse söyler knk niye abarttın
Knk markete gitcem sahte parayla adam dolandiriyorum sanmasınlar. 😅
Her an her şey olabilir valla kimsenin sağı solu belli değil shwywh ama atmler 200 kabul etmiyor genel olarak ondan olabilir
sahte deyil bazen oluyor korkmana gerek yok
Parayi gormek lazim. Ben bankasiyim
Bazı atm ler 200 lük kabul etmiyor ondandır
Butun ATM ler 200 luk kabul ediyor. 15 yildir ATM bakim ve para yukleme işini yapiyorum.