Bir ilişkide erkeğin parası ne kadar önemlidir?

Sosyal medyaya giriyorum hepsi de yok parasız erkeği annesi bile sevmez yok hesabı sadece erkek öder ya da nakit taşıyıp gelene geçene bahşiş vermeli falan.

Zaten ekonomi malum çok kötü para da kolay kazanılmıyor. Ben de demiyorum cimri olalım da bazı kadınlar "nakit taşımayan erkek mi ııyyy" bile diyorlar. Bana çok varoşça geliyor bu durum.

Adam 3 5 harcama yaparken sevgilisi olunca bir maaştan fazlası gidiyor haftada. Kadınların da gram umrunda değil borcu var mı diye. Hesabı ortaklaşa olsun desek mırın kırın ederler ama eşitiz ya da sizden üstünüz derler. Madem üstün veya eşitsin erkegin de parasini ödesene o zaman.

Kadınların çoğu erkeğin işleri bir kere kötü bitsin gider başkasını bulur.

Erkeğe bu kadar masraf yapan kadınlar ne veriyor peki? Kendi çalışıp alamayacagı şeyleri başkasına kitlemeye bayiliyorlar. Bir de diğer kadınlara hava atıyorlar.

Sadece maddi anlamda da değil trip atar, kısıtlar sorumluluklarından feragat etmesini istersiniz ama sorumluluklarini yapamayinca da peçete gibi atarsınız

Kızlar, erkekleri cüzdan olarak görüyorsanız siz nesiniz o zaman?

Öyle olmayanlar üstüne alınmasın. Ben öyle insanları kullanan birisi de degilim ama kullanılmak ağir geliyor. Ancak kadınlardan çok duyuyorum böyle söylemleri. Şahsen hiç kızarkadasim olmadigi için bilmiyorum gerçegi

Hiç ortaklaşa yaptiginiz bir şey yok mu erkekle?

Bir ilişkide erkeğin parası ne kadar önemlidir?