memur kefil bankadan kredi çekerken kolaylık sağlıyor mu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet sağlam bir kefil düzenli ve zamanında ödemek demek
sağlam kefilden kasıt mesela, kefilim 44.000 net gelirli emniyet personeli
Maaşının %30u aylık kredi taksitini geçmeyecek şekilde hesaplanır + kredi skoru ve ödeme alışkanlıkları gibi faktörler de bu işin içine girer
Bankacı direkt 10 ürün giricem altın hesabı açıcam sigorta vs bana birde kefil getir 350.000 kullandırayım dedi, ama ya onaylanmazsa 10 tane kullandırdığı ürünü napayım ben? Kararsız kaldım kefilimin kredi skorunu bilmiyorum
Hayır yapma! Kendi promosyon ürünlerini sana ittiriyor. Kredi çekmek için neden o hesaplara ihtiyacın olsun ki. Başka bankaları denmelisin bence
İşte maalesef ticari olduğum için ve hiç kredi kredi kartım olmadığı için vermiyorlar, bu bankaylada 7-8 aydır çalışıyorum böyle bir yeşil ışık yakınca değerlendirmek istedim. Sizce ürünleri satıp kredi onaylanmadı diyip sıyrılır mı?
Hayatında ilk kez mi kredi çekeceksin? Yani bu kadar extra şey istemesi kuşkulu geliyor bana
Evet alt tarafı 2.000 tl lik kredi kartım var başka bişeyim olmadı hiç. Puanların düşük vs bu yönteme başvuralım dedi
O zaman ilk fırsatta kredi kartı limit arttırımını dene bakalım nasıl sonuçlanacak.
Kredi skorunun düşük olmasına şaşırdım ödemelerini geciktirdin mi?
Hemen bi online findeks kredi skoru sonucu al (banka üzerinden talep et) anında sonuçlansın bakalım puan aralığın nedir
1065 bireysel. Ben ticari kullanıcam bankacıda ticari skorunda iyi değil çünkü hiç kullanımın yok dedi
Hee şimdi netleşti ticari kredi için sıkıntılı. İş yerinin geçmişi nasıl?
Kredi skorunda riski konumdasın. Daha önce ödeme filan kaçırdın sanırım.
1400 ve üzeri iyi konumda.
Sanırım otomatik ödemeye verdiğim için bazen bakiye yetersiz olunca taksit ödenmemiş bireysel düşük olunca ticariyi etkiler mi bilmiyorum. Sizce kefille bu kredi işini halledebilir miyim yoksa bankacı bana yoktan ürünmü satacak
Dediğim gibi iş sizden ziyade kefilinizde bitiyormuş. Sizin değerleri pek kullanmayacaklar kefil bu işte ana rolü oynayan kişi. Eğer onunda her yönden ortamı iyiyse olur. Kaç aya böleceksiniz 350bin’i
Arkadaş sadece ürün tanıttığı için vade ve faiz oranını geçiştirdi yarın derinlemesine soru yağmuruna tutacağım 36-48 ay kullandırabilirse ne âlâ
44.000 x %30 = 13.2 max kredi limiti
350.000/ 36 ay = 9.7 faizsiz hali.
24 imkansız ama 36 da zor gibi. Faiz oranına bağlı olarak onay alabilirsin belki
İnşallah olur hakkını helal et kafanı ağrıttım 🙏
EST. Bol şanslar
evet evet