Para konusunda eşime hep yardım ediyorum borcu var diye evlilik öncesi bazen düşünüyorum acaba benimle bunun için mi evlendi sizce beni sevmiyor mudur etrafımdakiler böyle diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnnem de öyleydi sonuç aldatıldı. Benden büyüksünüz size akıl veremem ama şunu söylerim böyle kadına değer vermezler gördüm ben de dolaylı. Aldatmasa da çantada keklik görüyorlar sanki. O senin paran borç almasaymış. Sevgi paraya karşılık eşit değildir. Kim bu zamanda para vereni sevmez. Tabi sevecek. Derler ya deveye diken insanı * sevilir diye. Aynı o hesap. Sen kadınsın otur hep para ye doğru değil ama oturup da her işi de yapmamalı insan bence. Her iki cinsiyette geçerli. Eğitim var meslek var artık. Hayat müşterek. Hele hele 2 meslek sahibi insan varsa hiç o toplara girilemez. Aynı babamı gördüm yazarken sinirlendim. Kimse kimsenin parasını ve emeğini yemesin. Yaşımdan büyük konuştuysam kusura bakmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin senden aldığı para ile ikiniz için birseyler yaptığını biliyor ve görüyorsan sorun etme bence. Senden aldigi maaş ile mesela gidip koltuk takımı alsa tamam sonuçta ikinizde bundan faydalanacaksiniz ama gidip kendince birseyler yapıyorsa [mesela kişisel olarak telefonu değiştirmek] o zaman sorun. Fakat aldığı para ile gidip sana atıyorum bi bilezik alsa o zaman sorun yok
03 Yorumla- +1 yıl
Niçin kendine telefon almasın? Ve insanın kendisine telefon alması neden sorun olsun? Karşı tarafa bilezik alınca niçin sorun olmuyor? Bilezik kadın için kişisel bir ürün değil mi? Çok saçma bir örnek vermişsiniz. Yeri gelir kendime telefon alırım, yeri gelir eşime bilezik alırım. Olması gereken budur.
- +1 yıl
Alınan para ile aile içinde birseyler olması genel olarak daha mantıklısı. Kişisel olarak yapılan şeyin herkesin aklına yatması ya da bilmesi gerekir
+1 yılOnu buradan kimse bilemez sizin onun gözlerinden size yaklaşımdan anlamanız lazım. Ayrıca Asker adam o da devlet memuru çift maaş iyi olur düşüncesi vardır elbet ama o kadar da değildir
03 Yorumla
Soran+1 yılJandarma uzman
- +1 yıl
Yumurtacılar iç işlerine bağlı olsalarda asker değiller mi
Soran+1 yıl😂peki
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıllık evliyim Eşim de çalıştı Ben de çalıştım İkimiz kazanarak bir şeyler yaptık Umarım Eşin senin kıymetini biliyordur Çünkü sen fedakar bir kadına benziyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılYani eşiniz yardımcı oluyordu
- +1 yıl
Tabi 18 yıl bankacılık yaptı. Birlikte kazandık birlikte harcadık
Soran+1 yılNormal mi benim durum
- +1 yıl
Vallahi insanları eşinde olsa tanıyamıyorsyn. Böyle fırsatçı erkekler de var. Çalışan birisinin
Soran+1 yılOnu nasıl anlicaz Peki içten oldugunu
- +1 yıl
Onu en iyi sen tanırsın bir insan ev de çok para konuşuyorsa o işte kesin bir şey vardır
Soran+1 yılPara çok konuşmuyor ama borç vakti gelince diyor ya ister ya da bu ay eve sen yardımcı ol der 2 3 ay bu yaptı ne istemedi ne de ben pek vermemiş gibi yaptım sonra dedi artık sende yardımcı ol elime para kalmıyor ay sonuna doğru dedi
Soran+1 yılBilerek 2 3 ay yapmadım pek eklemedim bir şeye
Soran+1 yılEllemedim
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılBen hemşireyim
- +1 yıl
E şimdi işten meşgul kamuda mı çalışıyor O da
- +1 yıl
Eşin ne işle meşgul
Soran+1 yılO jandarma uzman çavuş
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
24Cevap
+1 yılParan kalmamış gibi davran. Mesela bir şekilde borca girmişsin gibi. ya da ailen borca girmiş gibi yap. En kötü ihtimalle de ki en yakın arkadaşıma mobilya alması için kefil oldum. Bir süre onun borcunu ödeyeceğim. Paran yokken sana nasıl davrandığını gözlemlersin. Zaten bu haberi aldığında ilk vereceği tepkiler onun karakterini az çok belli eder. Para para diyip duruyorsa borç benim para benim, ödeyeceğim borcumu. Senden para istemiyorum kendim öderim de. Zaten gerisini çözersin diye düşünüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBorclari bitirelim bana bilezik yapcakmis
- +1 yıl
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor da olabilir. Hayırlısı
Soran+1 yılAnnem dedi o şu an yeni evlendiginiz borclari olabilir dedi o borclar bittikten sonra gozlemle onu dedi şimdi belki evlilikten doğan olabilir sonra durduk yere borç yapıyorsa o zaman dersin dedi e devletten baktım 70 90 bin civarı borcu var bide araba aldik altınları satıp onu annem üstüne yaptır dedi zaten benim ailem de takmıştı bana çünkü onlar kadar hatta fazla bile üstüme yaptı arabayı üzerine biraz borç yaptik
Soran+1 yılO borcuda benim babama yaptık
+1 yılBen konuya yabancıyım fakat konu eşiniz bir borç dökümü isteyip bu borcun kaynağına inip bakmakta fayda var.. bir şekilde borç kapanir sizi tedirgin eden unsuru ortadan atmalisiniz. etrafiniza fazla kulak vermeyin. buradaki yorumlar bile sizi etkiler yanlış bir düşünceye gidebilir ve araya sogukluklar girer. sakin kafa ile analiz edin. borcu bilmek miktari ve bu borcun neden olduğunu anlamak hakkınız. Eşinize bunu sorup bilgi alip mantikli bir borc olup olmadığına karar verip ona göre yol izleyin derim. saygilar
20 Yorumla
+1 yılSana bir tavsiyem bak bende 5 senedir evliyim 2 defa ayrilik ucurumun kiyisindan döndük birinde 3 ay birinde 1 ay ayri kaldik cocuklar var kötüydü onun ailesi beni benim ailem kocami kötülerdi ve ne deseler kafa kurcalanirdi daha kötü olurdu ama ne onun ailesi evde a-dan z-ye bilemez ne benim ailem maddiyat da maneviyatta en iyi bilen sen ve kocandir o yüzden kendin herseyi ölc bic tart maneviyatini maddiyatini en doguru karari kendin verirsin kimseden fikir almadan bunu bil veee bir hata bile yapsan demek bundan da ders cikaracaksin ki sonrasinda daha dikkatli olabilmen icin o yüzden kimseyi dinleme evde olan biten en iyisini bilen sensin…. burdakileri boş ver bos cevaplar ancak kendilerini akilli sanip konusanlardir bunlar
00 Yorumla
+1 yılKimseye bu kadar deger vermeye degmiyor. Kendini cekmen zor artik hep biseyler bekleyecek. Destek de sorun yok verilir ama belli ki seni yoran ve kafana yatmayan seyler var ki bu soruyu sormussun. Kendine de zaman ve nakit ayirmalisin. Gidisata ve tavirlarina gore de yolunu cizmelisin. Sevgi her seyi kurtarmiyor maalesef.. :)
00 YorumlaBence parani ona verme. Kendine biriktir kötü günler icin, nolur nolmaz seni brakir/bosar ortada bes parasiz kalirsin. Belki sana göre merhametsizce gelcek ama birazda kendini düsün o seni düsünmüyor. Brak ödesin kendi borclarini sen niye yardimci oluyorsun.
Sen yillarca yardimci olursun parani verirsin degerin bilinmez.25 Yorumla
Soran+1 yılPara biriktirmeye çalışıyorum ama onada veriyorum yani evede veriyorum bazen onada
Soran+1 yılValla evi falan çekip çevirmek istemiyorum abla mümkünse çocukta olmasın ama o diyor yaza yapalım zaten doğmasına yakın bitiyormuş borçlar azaliyomus
Soran+1 yılBende istemiyorum da işte trip atiyor 8 ay oldu evleneli yazın yapak diyor ugrasak Ağustos falan
Bu düşüncelere kapılırsan evlilik yürümez eşin sizin için bir şey yapmıyormu sana sevgi vermiyormu.
22 Yorumla
Soran+1 yılVeriyor ama erkek niye kadının parası alıyor diyorlar
- +1 yıl
Sen her söylenene bakarsan yanlış yöne doğru gidersin.. sonuçta bu hayatı yaşayan sizsiniz diğerleri uzaktan yüzeysel yorum yapar sadece.. eğer gerekliyse erkek kadının parasını alabilir keyfi alıyorsa başka... ama o hayatı ikiniz yaşıyorsunuz sonuçta ve iki taraflı destek şart..
- Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.
s +1 yılMillete bakma ya, onlar hep erkeği cüzdan olarak görenler. Hayat müşterek, iki taraf da elini taşın altına koyar yani ama çok rahatsız oluyorsan da eşine söyle böyle olmaz de jandarmaymış maaşı da az değil, kendi ödesin
11 Yorumla- +1 yıl
başka meziyetleri olsaydı öyle görmezlerdi saf olmayın
+1 yılAslında bir insanla evlilik kadar ciddi bir şey düşünmek için onu yeteri kadar tanımış olman gerekiyor ve madem tanımıyorsun şüpheleniyorsun neden evlendin?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü evlilik öncesi böyle değildi mesela gideriz bir yerler o oderdi hep nerdeyse
- +1 yıl
Evlenmeden önce ne kadar süredir tanışıyordunuz
Soran+1 yıl2 buçuk sene
- +1 yıl
2.5 sene mi çıktınız
- +1 yıl
Çok samimidiyseniz tanımışsındır karakterini
Etrafına kimseye annen dışında eşinle aranda yaşananları anlatma
Sonun ayrılık olur
Herkesin niyeti iyi değil ayrıca insanlar çok kıskanç dikkat et derim naçizane00 Yorumla
+1 yılevlilikten once evlilikle baglantisiz olarak borcu olan adamla evlenip suggr momylik yapman doganin kanununa ters simdi boyle dusunmen normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılBorcu evlenirken oldu iste
- +1 yıl
evlilik icin girilen borcsa yardim edersin hayat musterektir sıkma canını
+1 yılMasraflarınız ortak ise bunda bir sorun yok ama kendi yaptığı keyfi harcamaların borçlarını sen ödüyorsan sıkıntı diye düşünüyorum. Sırf kyk borcu var diye ödeyince evlenelim diyen adam tanıyorum 😂
00 YorumlaCebine para koyduğunuz erkeğe nasıl saygı duyuyorsunuz anlamıyorum
29 Yorumla
Soran+1 yılAman sen çok yiyip iciriyodun herkese
Soran+1 yıl@BenElder oburune
Soran+1 yılBöyle derler her şeyin hesabını yaparlar
Soran+1 yılAnnem dedi o şu an yeni evlendiginiz borclari olabilir dedi o borclar bittikten sonra gozlemle onu dedi
Soran+1 yılŞimdi belki evlilikten doğan olabilir sonra durduk yere borç yapıyorsa o zaman dersin dedi
Soran+1 yıl@BenElder umarım değerim bilinir zaten artık kimseden şeyim kalmadı hayatın boş olduğunu düşünüyorum ben
+1 yılPardon bekarlıktan kalan borçtan sanane resmen kullanıyor seni evlilik sonrası olsa neysede ödeme yapma.
10 YorumlaMaalesef bu devirde erkekler için para en önemli kriter olmuş durumda bu konuya çok takılma hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılSana ilgisizse falan sevmiyordur yani. Bir kez destek olma bakalım tepkisini ölç. Agresifleşirse kullanıyordur seni.
00 YorumlaBirazdaha detay lazım senin maaşın ne onun ki ne borç ne borcu şüphe varsa doğru olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunki 45 benimki 40
+1 yılEvlenip koynunda uyuduğum adamın seni sevip sevmediğini bize mi soruyorsun
8 ayda sen anlamadın
Biz mi anlayacağız00 YorumlaEtrafındakiler her şeyi söyler. Ama bunu gerçekten görebilecek olan kişi sensin.
11 Yorumla- +1 yıl
Diğer yorumlarını okudum da, eşin jandarma uzman sen hemşire. Evlilikte artık kadının çalıştığı kadına olamaz. 45 bin lira maaş bir şeye yetmez zaten. Maaş ne kadar yüksek olursa harcamalarda o kadar fazla olur bunu unutmamalısın.
Ailesi destek olmamış, kendisi değer verdiği için elinden geleni yapmaya çalışmış borca da girmiş ve bu sadece onun borcu değil ikinizin borcu. Başkasıyla evlenmedi, seninle evlendi. Kocana yardım etmen, borçlar konusunda ona destek olman lâfı bile edilecek bir durum değil. Sonuçta senden önce olan borçlar değildi, evlilik için girilmiş borçlardı. Ve evlilikte senin paran benim param gibi durumlar olmamalı. Çok çirkin bir algı.
Kenara para koymak istersen yine koyarsın zaten ama eşine yardım etmen de gayet olması gereken bir hareket.
Kadın arkadaşlarının dediklerine bakma sen, elalem kafanı karıştırır, evliliğini bozar sonra da üzülmüş gibi yapar ama olan senle eşine olur.
Kocanı zamanla çözmeye çalış, anlarsın zaten minik minik hareketlerinden.
Olabilir. Bu düşünceyle evlenen erkekler çok.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir simdi ki erkeklerin çoğu çıkar için evleniyor şaşırmam
00 Yorumla
+1 yılOnlara takılma evlilik birlik ve beraberlik tır birbinize elbette destek olacaksiniz
00 YorumlaKesinlikle EVET..
00 Yorumla
+1 yılSaçma insan hiç karşı taraftan maddi destek görüyor diye evlenir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBorc ne borcu ev gideri için yapılan borcsa abartiyosun ama değilde kendine harciyosa öyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİcine dogduysa öyledir. Bırcu olsa dahi verme. Bıtak kendi ödesin bikac sefer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer sana ilgi sevgi vermiyorsa ya da az veriyorsa seni sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılevlilikte senin paran benim param ayrı mı varsa sonrasında bu soru akla gelebilir.
en güzeli kadının çalışmaması eşinin kazandıklarını sahiplenmesi00 YorumlaEvli olsanız bile erkeklere para yedirmeyin gerçek erkekler mecbur kalmazsa istemez zaten kendine yedirmez
00 YorumlaOlma erkeklerin çoğu para yiyen ağzına eden kizlari seviyor
Tecrübeliyim biliorum
Aksine ye
Bn yaptimda fedakarlık sonuç alamadim05 Yorumla- +1 yıl
Sizde öylelerini tercih ediyorsunuz.
- +1 yıl
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, kizlardada az sömürgen yok
- +1 yıl
İşte bu karakter meselesi karakterini gizliyorlar şimdi sana bir şey söyleyeceğim karşına bir kız çıkıyor sana on numara davranıyor tam istediğin gibi sonra sen bir kızla berabersin Bir bakıyorsun ki kız tam tersi çıkıyor Sen Allah'ın bu kötü olmaz mı işte ben de bunu yaşadım bile bile gidip kötü bir insan seçmedim ki adam başta mı melek gibiydi sonra bir baktım melekle alakası yok ki kelek
- +1 yıl
Haklısınız, Aynen dediğiniz gibi karakter meselesi aslında.
Gizli Üye(36-45)+1 yıletrafındakiler düğünden önce neden fikirlerini belirtmemiş sana
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilceklerki düğün öncesi genelde her buluşmamızda o oderdi
Cevap sahibi+1 yılPara konusunda eşime hep yardım ediyorum borcu var diye evlilik öncesi demişsin o yüzden dedim
Soran+1 yılEvlilikten sonra
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır tabii ki , birbirinize yardım etmeniz ne kadar iyi bir şey borç hızlı biter, bu arada maaşın ne acaba brn de hemşirelik düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılMaaşım 40
Çüksüz hissetmiyormu peki
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama onun için evlenilir mi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin koca arayan kadınlar kadar kadının üstünden geçinmeye çalışan adamlar niye konuşulmuyor çok tanıdığım var böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve bir şey alındıysa destek olunabilir ama haberin olmayan bir borçsa saçma zaten seviyorsa öyle görmez seni
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de mi destek vardı?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece evlenirken kız tarafı olarak bir şeyler yaptik
Soran+1 yılBuluştuğumuzda sevgiliyken genelde hep o oduyordu
- +1 yıl
He ben adam çulsuz sen kaçtın gibi anlamıştım :D Adamın borcu varsa bir yere kadar desteklemen gerekir ama tabi adam senin maaşına da komple çökmemeli ve sana karşı tavır davranışı altın yumurtlayan kaz modelim mi yoksa gözlerinin içine mi bakıyor bu önemli.
Maddiyat konusu harici sana karşı tutumu nasıl?
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte o tutum nasıl anlicaz hediye vs açısından mi diyorsun
Soran+1 yılYani iyi olunca böyle bir şey düşünmüyor mudur
Kendine özgü borcu mu evlilikten doğan borç mu?
022 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken hep borclandim diyor ama biz kız tarafı da yaptık yapacaklarimizi
Soran+1 yılAilesi yardım etmedi pek
Soran+1 yılYani işte erkek aslında kadının parası almamalı vs dediler
Soran+1 yılYani öyle bir şey de sezemedim evden işe işten eve geliyor doğru düzgün kıyafet vs yok gezince de benle geziyor hep
Soran+1 yılE devletten baktım 90 bin borcu var bide araba aldik altın satıp üstüne biraz borclandik
Soran+1 yılEvimiz yok arabayida benim üstüme yap dedim
Soran+1 yılAnnem dedi araba senin üstüne yaptır dedi zaten altinlar sana takıldı diye o da pek bir şey demedi tamam dedi şu an benim ustumde
Soran+1 yılBenimkisi hediye vs pek almadı öyle bu evlilik seysinde ondan mı dediler bilmiyorum şimdide ev taşıma olayı olcak tayin çıkacak
Soran+1 yılAçıkçası ben merhametli davrandım umarım kıymetim bilinir😊
Soran+1 yılEvet öyle 👍
Soran+1 yılUmarım seviyordur benimkide 😅😊
+1 yılaynen öyle ve seni aldatırsa şaşırma.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 496 cevap paylaştı. Hayır yok sevdiği için evlenmiştir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Olamaz olamaz kesinlikle olamaz
00 Yorumla
+1 yılOhooo ölme eşşeğim ölme 😏
00 Yorumla
+1 yılolabilir her şey beklenir erkeklerden
00 Yorumla
+1 yılSana göstermiyor mu sevgisini
00 Yorumla
+1 yılTebrikler. Dogru cevapladiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesleğin ne ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hemşireyim o da jandarma
Cevap sahibi+1 yılTavrı önemli burada. Çocuk istemiyorum diyorsa veya çocuk olunca çalışma konusunda seni zorlarsa vs oradan anlarsın.
Soran+1 yılÇocuk istiyor ama ben istemiyorum 😅bu durumdan dolayı o da zaten çocuğa kadar rahatlarız dedi
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅
+1 yılvuruştuğuna say boş ver
00 Yorumla
+1 yılSen ne iş yapıyorsun o ne iş yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBen hemşireyim o da jandarma uzman
- +1 yıl
İkinizin maaşı var sen neden onun borçlarını ödüyorsun
Soran+1 yılYani veriyorum hep vermiyorum ama veriyorum bu ay mesela fazla verdim araba lastiği alcaz dedi bide memlekete gidildi
- +1 yıl
Onun maaşı 50 den aşağı değildir kumar vs oynamıyor mu
Soran+1 yıl45 alıyor yok kumar
Evet
00 Yorumlaşüphen varsa ayrıl evliliği şüphe üzerine yapma:/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocam 2 valla
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok mu paran var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişleriniz ne ki
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabili
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı. Olabilir belki
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelemen
02 Yorumla- +1 yıl
Paran içindir.
00 Yorumla
+1 yılHahaha olabilir
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle...
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Para konusunda eşime hep yardımcı oluyorum. Borçlarına destek olmam için benimle evlenmiş olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler