Başka hiçbir bankaya borcum yok 1 tek Akbank a borcum var 100 bin olan borcumu 60 bine düşürdüğüm halde son 3 ayda yaptığım 5 kredi başvurusun da ret yedim 3 tane uyarı aldım olumsuz olması borçlanma dan dolayı diye en son 2 başvuru ardından 2 uyarı daha aldım onlar da Findeks i bahane ediyor neymiş 1120 puanım varmış borç biter bitmez Akbankı kapatacam pişmanlık bana tamda acil para lazımken beni mağdur etti bu banka nerden kredi alabilirim en kolay?
Güncellemeler
+1 yıl
10 bin TL bile vermiyor böyle leş banka
Daha önce her zaman kredi veren bankam kredi vermiyor?
Şundan olabilir belki de kısa sürede sık başvurma yaptıysan ondan da olabilir.
Önerim farklı bankalara yönelmen. İş, Deniz vb. gibi.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet 3 ay içinde 5 ve 6 kez yaptım daha önce sürekli veren banka vermiyor şu an en son başvurum da böyle yazı çıkardı önüme 1120 puan ile krediyi çekmeniz uygun değildir bilmem ne puanlarınızı çoğaltın Findeks de diye saçma uyarı çıkardı önüme
Verir verir. Sadece şöyle yap. Bir süre kredi çekme talebinde bulunma. Eğer çok acilse başka bankadan dene veya ek hesap açmayı dene ya dakredi kartından 3 ay taksitli nakit olarak deneyebilirsin. Borcunu azaltınca zaten banka verecektir.
Evet 4 ay 5 daha başvuru yapmam ben 100 bin borcum vardı 60 kaldı şu an Akbank dışında başka bankadan çekmedim denize başvurdum olumsuz dedi oda bugün Akbank başvurusundan dan sonra ama 1 ay öncesine kadar Garanti bankasi kredi karti başvurusu yapmıştım onu onaylamıştı bende iptal etmiştim Akbank ta kredi kartım var diye 2000 TL ile girdim karta 13000 TL şu an bu limit bile düşük geliyor mecburen elimde duruyor birde Akbank şöyle bir şey yapmıştı bana kredileri çekmeye başladiktan sonra maaş arkası yani 17 bin TL artı para vermişti onuda kredi kredi kartı gibi düzenli ödüyorum kullanıp 1 gün bile gecikme yk başka banka vermez mi bana bu durumda bana biraz fazla lazm 30 35 civarı
Bencede az borç 60 çok değil teşekkür yinede destek için çok sağol acil paraya ihtiyacım var bir motor var biraz daha koyup ona alacağım ondan kredi çekmeye çalışıyorum
Başka yerlere bakabilirsin bir reklam var orada bir uygulama gösteriyorlar ona bir bak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neresi mesela ben Vodafone de faturalı hat kullanıyorum bir kaç aydır TEB Bankası ve ON diye bankanın kredi mesajlarını atıyor bana Vodafone örnek ON dan hesap açana ya da TEB li olana şu kadar kredi diye
Madem geri tahsil edemeyeceğim 40 bin nasıl ödedim faiziyle beraber şu an 60 daha borcum var Akbank a zaten özel banka Akbank yok Ziraat benden uzak olsun çok saçma sistemi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şundan olabilir belki de kısa sürede sık başvurma yaptıysan ondan da olabilir.
Önerim farklı bankalara yönelmen. İş, Deniz vb. gibi.
Evet 3 ay içinde 5 ve 6 kez yaptım daha önce sürekli veren banka vermiyor şu an en son başvurum da böyle yazı çıkardı önüme 1120 puan ile krediyi çekmeniz uygun değildir bilmem ne puanlarınızı çoğaltın Findeks de diye saçma uyarı çıkardı önüme
Halbuki ben krediyi ilk çekmeye başladığım da 1000 de bile çekmiştim puan 1000 de iken bile yani
Devlet sıkılaşma politikasına gittiği için bankalara talimat gitti diye biliyorum eskisi kadar kolay kredi vermiyor bu yüzden bankalar artık.
Aynen öyle ağzına sağlık bende böyle tahmin ediyordum
Yani bundan sonra düzelmez mi borç bitsede vermez diyorsun yani
Verir verir. Sadece şöyle yap. Bir süre kredi çekme talebinde bulunma. Eğer çok acilse başka bankadan dene veya ek hesap açmayı dene ya dakredi kartından 3 ay taksitli nakit olarak deneyebilirsin.
Borcunu azaltınca zaten banka verecektir.
Evet 4 ay 5 daha başvuru yapmam ben 100 bin borcum vardı 60 kaldı şu an Akbank dışında başka bankadan çekmedim denize başvurdum olumsuz dedi oda bugün Akbank başvurusundan dan sonra ama 1 ay öncesine kadar Garanti bankasi kredi karti başvurusu yapmıştım onu onaylamıştı bende iptal etmiştim Akbank ta kredi kartım var diye 2000 TL ile girdim karta 13000 TL şu an bu limit bile düşük geliyor mecburen elimde duruyor birde Akbank şöyle bir şey yapmıştı bana kredileri çekmeye başladiktan sonra maaş arkası yani 17 bin TL artı para vermişti onuda kredi kredi kartı gibi düzenli ödüyorum kullanıp 1 gün bile gecikme yk başka banka vermez mi bana bu durumda bana biraz fazla lazm 30 35 civarı
Bankanya göre değişebilir bence farklı bankaları da dene bi. İş bankasını bi dene istersen.
Anladım illaki birisi verir mi diyorsun
Anlattığın koşula göre verilmesi lazım ki zaten öyle çok ahım şahım borçta yok bence. 60 k borç pekte yüksek değil bu devirde.
Bencede az borç 60 çok değil teşekkür yinede destek için çok sağol acil paraya ihtiyacım var bir motor var biraz daha koyup ona alacağım ondan kredi çekmeye çalışıyorum
Başka yerlere bakabilirsin bir reklam var orada bir uygulama gösteriyorlar ona bir bak
Neresi mesela ben Vodafone de faturalı hat kullanıyorum bir kaç aydır TEB Bankası ve ON diye bankanın kredi mesajlarını atıyor bana Vodafone örnek ON dan hesap açana ya da TEB li olana şu kadar kredi diye
ülkede enflasyon var bu enflasyonla krediyi geri tahsil edemeyeceğini düşünebilirler
Benim aklıma da bu soru geldi acaba bunlar talimat mı aldı kredi vermeyin diye
Ziraate başvurdun mu ya da özel bankalara
Madem geri tahsil edemeyeceğim 40 bin nasıl ödedim faiziyle beraber şu an 60 daha borcum var Akbank a zaten özel banka Akbank yok Ziraat benden uzak olsun çok saçma sistemi var