Para & Ekonomi Bankalar kredi vermiyor mu artık? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kredi çekilmiyor mu ya kafayı yicem Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar devlet bankaları (halkbank vakifbank...) Vermiyormuş diğer garanti bankası falan kredi cektikmi çok ödüyormusuz sonra doğrumu Bankalar kredi vermiyor mu artık? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Veriyor daha bugün mesaj attılar 120 bin krediniz hazır evet diyin hesaba aktaralım vs vs. Diyr 1 4 Yorumla MySensizlik +1 yıl Hemen hemen hepsi aynı Yorumla Soran +1 yıl Babam dedi şimdi Yorumla MySensizlik +1 yıl İnternet üzerinden bak istersen şu an işbankasındayım bende tesadüf :) Yorumla Soran +1 yıl İnternette yalan yanlış yazıo Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çekiliyor hergğn bamka mesaj atıyor ön onaglı krediniz hazır diye 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ev alacak kadar çekilmiyor galiba 700 bin Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Gelirine bağlı. Ne kadar maaş alıyorsn Yorumla Soran +1 yıl Ben değil ailemden biri cekcek Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Anladım ama veriyorlar yani Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Rica ederim 🙏 iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla YıldızAy34 +1 yıl 😇 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı. Vermemek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar 1 0 Yorumla
paralazimolanyazsin Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Neden ki 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiom işte Yorumla paralazimolanyazsin +1 yıl Sasrdim bana gunluk onayli 600 700 veriolar Yorumla Soran +1 yıl Hangi banka Yorumla paralazimolanyazsin +1 yıl İs garanti Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah Yorumla paralazimolanyazsin +1 yıl Oyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Veriyor daha bugün mesaj attılar 120 bin krediniz hazır evet diyin hesaba aktaralım vs vs. Diyr
Hemen hemen hepsi aynı
Babam dedi şimdi
İnternet üzerinden bak istersen şu an işbankasındayım bende tesadüf :)
İnternette yalan yanlış yazıo
Çekiliyor hergğn bamka mesaj atıyor ön onaglı krediniz hazır diye
Ev alacak kadar çekilmiyor galiba 700 bin
Gelirine bağlı. Ne kadar maaş alıyorsn
Ben değil ailemden biri cekcek
Anladım ama veriyorlar yani
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏 iyi geceler
İyi geceler
😇
Vermemek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar
hayır hala veriyor kkb düşüktür.