+1 yılÖyle bir imkanım olsa direk; uçan balonlar alırdım, palyoça tutardım, bir solist ve gitar çalan birini alırdım yanıma ve gümbür gümbür bir ekiple çocuk esirgeme kurumunun yolunu tutardım. Bugünlerde çok sık aklımda ve hayalimde olan bir şey bu. İmkanım olana kadar şimdilik gerçekleştiremeyeceğim.
12 Yorumla- +1 yıl
İmkanım şuanlık buna yetmiyor. Ama bunun için birikim yapacağım. Piyangoya gerek olmadığını elbette biliyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocukluktaki en büyük hayalim sokak hayvanları için bir barınak yapmak. Başıboş gezen, işkenceye uğrayan hayvanları korumak adına. Sonra Aydının bir köyünde büyük arazi alırdım, orada bir tane çiftlik kurardım. İnek, kuzu, At falan ve yanına çiftlik evi yapardım. Böyle bir hayalim var. Yani ev, araba ya da tatil değilde, daha çok yatırıma ve istediğim bir hobi olarak sevdiğim şeylere yatırım yapmak istiyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır çiftliğe evli çocuklu bir aile yerleştiririm ordaki hayvanlarin bakimiyla ilgilenirler bende arada ziyarete giderim
- +1 yıl
Kuru iftira😃
- Para & Ekonomi konusunda 621 cevap paylaştı.
u +1 yılHavuzlu villa alırım, gerisini düşünürüz
54 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan :D
- +1 yıl
Büyük ikramiye bu :D karışmaaa
+1 yılEv alır tek yaşarım miss kdgjf
24 Yorumla- +1 yıl
Arada arkadaşlarımda gelir sıkılmam bence
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😌🥕🐰🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılParayı çok iyi değerlendirmeye çalışım ben, arsa arazi yatırımı yaparım toprak yatırımı en iyi yatırım çeşidi bana göre. Geriye kalan kısmi ile de bir iş kurarım hedeflerimi genişletirim...
10 Yorumla Dünyaca çok ünlü biri olup dünyayı ele geçirip, her canlının adaletlice yaşam sürdürmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya azimle son gaz devam ederdim.. (hiçbir canlının gözyaşı akmasın diye iyilikler yapaydımmm...💯💎💎💎💎💎..✅
21 Yorumla
+1 yılEvimi arsamı alır, arabamı yeniler ve kalan paranın birazını ihtiyaç sahiplerine, geri kalanını da dolar cinsinden faiz varsa ona koyar ve devam ederim. :D Hiç öyle borsa morsa girmem. :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ya biliyorum da
Borsaya hiç güvenmiyorum
Bu ülkede her şey olabilir 😂 - +1 yıl
Ne kadar bir miktardan bahsediyoruz o da önemli bunun için 😂
- +1 yıl
Devlet sırrı hocam dkdk
+1 yılsokak hayvanlarına yardım eden mutluoatiler pawguards gibi derneklere ve insani yardım yapan bir kaç derneğe yüklü bağış.
arada bütçeme göre destek oluyorum ama gönlüm hep daha fazlasını yapmakta16 Yorumla
u +1 yılo dernekler genelde dolandırıcı oluyor derneklere vakıflara verilen paraların %70 80 i genel yönetim gideri diye çalışanlara malışanlara gidiyor
- +1 yıl
offff yani ne oldu bunu yazdınız.. Aynen enayiyim ben
u +1 yılenayilikle ne alakası var dernekler yerine bireysel bağış yapsanız daha çok yararın dokunur
- +1 yıl
Etrafımda yok birincisi
Yaptıkları yardımları görüyorum biliyorum bu da ikincisi...
Demek ki dolandırıc olmadıklarından eminim...
u +1 yılsen 100 liralık yardım yapıyorsın 20 30 lirası ulaşıyor gerisi cebee
- +1 yıl
o da benim derdim
+1 yılCidden dürüst olcam. Önce yüzüm ve cildim için harcama yaparım. Sonra ellerim için artrit var kına artık fayda etmiyor.
27 Yorumla
u +1 yıldoktora git doktoraaa
- +1 yıl
Doktor ilaç yazıp duruyo
u +1 yılne yapsın el naklimi yapsın
u +1 yılilaçlarını iççç
- +1 yıl
İlaçları bırakınca yine aynı şekle dönüyor kurban. Ben istiyorum ki bunun ilaçsız yöntemini deneyeyim
u +1 yılgeçer inşallah yakın zamanda
- +1 yıl
Amin inşallah sağolasin
u +1 yılTatil zamanı geldi ilk işim kendime üç beş katlı, olimpik havuzlu bir villa almak olur.
Gerisini tatil bitince düşünürüm.11 Yorumla
+1 yılBüyük havuzlu bir villa yaptırırdım orman yolunda köy kenarında büyük bir çiftliği bahçesi olurdu getirisiyüksek yorucu olmayan bi iş kurardım çarkı döndürsün diye tabi mercedes g serisinin en kırmızısından alırdım bi araba hala bitmezse param birinci derece yakınlarıma yardım ederdim
14 Yorumla- +1 yıl
😂 hayallerim yıkıldı
- +1 yıl
😀 nalet olsun kapitalizm
Okuduğum ilde okulum bitene kadar daha sonra satmak üzere bir ev alırdım kalanıyla da yatırım yapardım saklardım, ilerde kariyer için yurtdışına çıkmam gerekirse gidip düzen kurana kadar para ihtiyacım olmayacağını garantilemek için.
10 Yorumla
+1 yılNe piyangosu ya gökten sibel can yağsa bize nuri alço düşer. 😃
11 Yorumlaabd deki garajlı bahçeli iki katlı evlerden birine taşınmak
11 Yorumla
+1 yılzaten param var ama piyangodan para çıksaydı büyük bir miktarını lösev'e başlardım ve darüşşafakaya geriye kalan miktarını da arsa alırdım yatırım yapardım
20 Yorumla
+1 yılPiyango almazdım ama helal yollardan yüklü bir para gelseydi yapacağım ilk şey tatile çıkmak için ailemle veya kuzenlerimle tatil yeri kararlaştırmak olurdu.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı. Elimdeki arabamı satıp son model başka bir araba alırdım. (Peugeot 408, Hyundai i20N ve çok yeni piyasaya sürülen SWM G07F'ten birini alırdım, lüks sevmiyorum.)
11 Yorumla
+1 yılKendimi baştan aşağı özel bir hastanede muayene ettirirdim sonra bi ev ehliyet siyah Mercedes cip alırdım bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPiyango deme bana kendime 6 bilet aldım birini arkadaşa hediye ettim 1 milyon çıktı ona
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşini
Cevap sahibi+1 yılBeş bin yazdım eşin ne alakam çıkıo
Gizli Üye(18-24)+1 yılgenel şeyler
ev araba telefon yatırım daha ne yapılır başka dkdkldlf11 Yorumla
+1 yılBir ev bir araba almak daha sonra dünyanın enlerini denemek ve ömür boyu çalışmayacağım yatırımlar yapmak
10 YorumlaBankaya atarım getirisi güzel olur gider bi süre otelde yaşarım, sonra ev alırım 😂
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılKendime bir ev bir araba kalaniyla iş yeri açardim ya da döviz altin falan
10 Yorumla
+1 yılİlk iphonr taksıtını ödemek kapatmak sonra araba almak olurdu sonra ehliyet 😂😂
10 Yorumla
+1 yılEv alirim merkezden, yatirim da yaparim. Bi de araba.
10 YorumlaHaydan gelen huya gider gerek yok zaten piyango biletide amiyoeum ben
10 Yorumlatek atımlık gelen parayı akar paraya dönüştürmek olurdu :)
10 Yorumla
+1 yılİlk araba kesinlikle çünkü her gezmek istediğimde saçma sapan seyelre katlaniyorum
10 Yorumla
+1 yılRestoran zincirleri açardım ya da Franchise açardım birkaç tane kafe fast food falan
10 YorumlaGüzel bir ew alır içini kaliteli eşyalar ile döşerim
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 364 cevap paylaştı. İlk harcamam fakire yoksula dağıtmak olur, sonrası zaten ev araba villa daireler vs. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırra kadem basarım, bi daha kimse hiçbir izimi bulamaz, insanlardan uzakta huzurlu bir şekilde tek başıma yaşamımı sürdürürüm, yeni insanlar tanırım, kalan hayatımı huzur sükunet içinde geçiririm
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 389 cevap paylaştı. Geçmişte çıktı. Eşe dosta dağıtıp kalanını sorumsuzca harcadım
18 Yorumla- +1 yıl
Asla... Düşünsene 1 gün önce cebinde para yok. Ertesi gün bir ev ve bir araba alacak kadar paran oluyor. Alınteriyle kazandığın paradan 10 TL kaybetsen üzülürsün. Ama haydan gelmiş para.. İnsanların gözlerindeki mutluluğu unutamıyorum. Hayat paylaşınca güzel sözü boş değilmiş
- +1 yıl
Arkadaşım her insan farklıdır. Ben insan oğlunun Ömrünün çok kısa olduğuna inanırım. "Bugün buldum bugün yerim hak kerimdir yarına" sözüne göre hareket ederim... Mesela borsada da inanılmaz paralar kazanıp harcadım geçmişte.. Asla pişman değilim ki emek vermediğim paraya önem vermem
- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılUcunda para varsa hiç bir zaman konusu olmaz benim nezlimse.
10 Yorumla Ev alırım. Araba alırım. Sonra hepsi yanar kül olur. Piyangodan çıkan paradan adama hayır mı gelir
10 YorumlaÇocuk Esirgeme kurumlarına bagis yaparim sonrada kendim için yatırım yaparim
10 Yorumlaİlk yatırım yapar sonra sevdigimle Karavan alır şehir şehir gezerim
10 Yorumlaİlk güzel bir bar açardım , düğün salonu satın alırdım. Tabi bunlarla kalmaz kâr sağlayacak işletmeler bulduğum zaman alırdım ya da ortak olurdum. Sonra şehirden uzak bir yerde güzel bahçeli bir ev alırdım. Bir araba bir de motor alırdım.
20 YorumlaPiyangodan para çıksa yapacağım ilk şey şömineye atıp odun tutuşturmak
11 Yorumla
+1 yılMaldivler’e uçak bileti
Deniz kum güneş sessizlik
Bikinimi giyer sere serpe uzanırdım12 Yorumla- +1 yıl
Hee hee ondan
İlk önce kendimi bir piskoloğa gösterirdim çok ciddiyim
13 Yorumla
+1 yılSürekli gördüğüm kağıt toplayıcı bir çocuk var. Ona araba alırım. Arada beni de gezdirmesi şartıyla. 🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Aminko
- +1 yıl
dos abimiz yakıyor.
Para & Ekonomi konusunda 495 cevap paylaştı. Çıkmaz ki , hiç bilet almıyorum 😎
26 Yorumla
+1 yılAraba alırım herhalde ne bileyim hiç yüksekte değil gözüm
12 Yorumla- +1 yıl
Tornet ne
+1 yılKozmetik hahaha şaka şaka evet kozmetik 😂😂
11 Yorumlaİlk harcamayla ne kadar fakir fukara insan var hepsini doyurur giydirirdim..
Sonrası Allah Kerim...10 Yorumla
+1 yılİlk önce kendime bir ev alırdım, içini döşerdim, sonra araba alırdım, sonra telefon felan … geriye kalan parayı da bağışlardım,
10 YorumlaEve iyi bir süpürge alırdım
11 YorumlaSevgilimle dünya turu
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKyk borcumu kapatmak ıxxjjsjs
13 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı jxjdjsjjd
- +1 yıl
muhteşem
+1 yılbir araba alir lc den giyinir her gun tavuk doner yer gecinirim 😀
01 YorumlaValla çatır çatır yerim. Benim ne yapacağım belli olmaz ama 1 hafta sürmez paranın bitmesi.
05 Yorumla
+1 yılMakarna fabrikası açardım biliyorsunuz ülkede maknacı çok😉
21 YorumlaBüyük bir kısmını hayır kurumuna bağışlardım
10 Yorumla
+1 yılEvimi değiştirmek olur apartman hayatından kurtulup müstakil bir evde yaşamak isterdim.
10 Yorumla
+1 yılMakyaj ve kıyafet büyük ihtimal, he birde tel yenilerdim
11 Yorumla
+1 yılÇiftlik kurarım kendime hemen..
21 Yorumla
+1 yılBanka borçlarıni öderdim hayata sıfirdan başlardım
10 Yorumla
+1 yılO parayı harcamam daha doğrusu oynamam haramdan gelen para da hayır olmaz
00 YorumlaPiyangodan çıkan para insanın yaşam standardını çok değiştirmez. En fazla bir daire, bir araba falan alırsın.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirsürü motor alırımmmm
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGaraja
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilemn borcunu ödemek olurdu tamamen
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok yok ama borç borçtur 😄
Cevap sahibi+1 yılNedn ki her zaman yanmda hep destekciler bana
- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkeyi terk etme girişimleri olurdu 😊
20 Yorumla Uçak bileti alırım gezmek için.
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat