Para & Ekonomi Büyük ikramiye size çıksa ilk iş ne yaparsınız? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsinboğazda bir mekanı kapattırıp orada akşam yemeği yerdim :D Büyük ikramiye size çıksa ilk iş ne yaparsınız? Cevapla İş Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Amerika ya giderdim 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı. Düğün birikimime bir miktar eklerdim, evimin kredi borcunu kapatırdım (3,5 yıllık borcum kaldı). 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hemen anama verirdim kurtulurdum parayı çok sever belki mutlu olursa peşimi bırakır 1 0 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl buyuk ikramiyeye asagi inmesini soylerim. kimse benden izinsiz uzerime cikamaz😂 1 0 Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kiyameti alameti ummeti muhammed derim parayi geri veririm 1 0 Yorumla
Rasgoln_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Yabancı Dil kurslarına gider dim.. sonra dünyayı gezerdim... herseyden önce kendimi sigorta ettirirdim önce sosyal guvence.. para bitsede emekli maassı bn ölunceye kdr devam eder.. önce kendimi garanti altına alırdım 1 0 Yorumla
Elsinim2525 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hepsini evet katırıp kiraya verirdim irfan kazandığım paraylada araba oh mis gibi işte 1 0 Yorumla
34murat90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Her sene olduğu gibi bu sene de devrediceğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Cikmaz eminim cunki kumarla isim yok :)) 1 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hisse alırım sasası olanın tasası olmas diyip. YTD 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Amerika ya giderdim
Düğün birikimime bir miktar eklerdim, evimin kredi borcunu kapatırdım (3,5 yıllık borcum kaldı).
Hemen anama verirdim kurtulurdum parayı çok sever belki mutlu olursa peşimi bırakır
buyuk ikramiyeye asagi inmesini soylerim. kimse benden izinsiz uzerime cikamaz😂
Kiyameti alameti ummeti muhammed derim parayi geri veririm
Yabancı Dil kurslarına gider dim.. sonra dünyayı gezerdim... herseyden önce kendimi sigorta ettirirdim önce sosyal guvence.. para bitsede emekli maassı bn ölunceye kdr devam eder.. önce kendimi garanti altına alırdım
Hepsini evet katırıp kiraya verirdim irfan kazandığım paraylada araba oh mis gibi işte
Her sene olduğu gibi bu sene de devrediceğini düşünüyorum
Cikmaz eminim cunki kumarla isim yok :))
Hisse alırım sasası olanın tasası olmas diyip. YTD
sitedeki karıları satın alırdım
Kendime ev alırdım
TSK'ya bağışlarım.
Ferrari alırım
Bir şey yapmam