İnsanlar başarılarımdan değil de neden babamın parası ile ilgili konuşuyor?

Selamlar 19 yaşındayım. Bu sene harvard, mit, caltech ve stanford üniversitelerinden kabul aldım. Okulum robert kolejiydi. Okulumdaki çoğu insandan çok daha fazla çalıştım ve Act sınavından 36 puan üstünden 34 aldım. Sat sınavından 1600 üstünden 1540 aldım. İnsanların çoğu 4 tane ap dersi almaya zorsunurken ben 25 tane ap dersi aldım ve 18 tanesinden 5 üstünden 5 ve kalan 7 tanesinden 4 puan aldım. Okulun araştırma programlarına katıldım ve daha sayamayacağım kadar çok ama çok etkinlikte rol aldım ama sadece caltech tam burs verdi. Diğer üniversiteler max 90bin dolar burs verdi. MIT ye gitmeyi düşünüyorum ama sadece 1 yıllık burs olduğu için 1 senelik eğitim ücretimi karşılayacak (75bin dolar) diğer seneleri biz vereceğiz. Ailem varlıklı zengin bir aile ve eğitimim için babam 15 senedir yatırım yapıyor (bu günler için) ama garip olan şu ki akrabalarım yurt dışında okuyacağımı duyunca hemen para ile alakalı konuşuyorlar. Asla başarılarımdan ya da o üniversitelere nasıl girdiğim hakkında konuşmuyorlar. Neden sürekli para para para?
İnsanlar başarılarımdan değil de neden babamın parası ile ilgili konuşuyor?