Güncellemeler
+1 yıl
başka yerde yaşayanlar da kendi illerini belirterek yorum yapabilir
biz 3 yetişkin kişiyiz, evimiz var ve 30/40 bin arası giderimiz oluyor şu an minimum. ekstra bir şey de yok. okul yok vs yok. sırf temel ihtiyaçlar ve dışarda geçirilen zaman vs için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tek kişiyim 7 Bin yetiyor da artıyor bana
nasıl oluyor o ya
Çalışıyorum herşeyimi iş yeri karşılıyor sadece sigara sosyalliğimi elbise şu bunu ben karşılıyorum o kadar o yüzden ev yemek yol elektrik su her şey karşı tarafa ait sonuçta çok normal değil mi 7 bin
He öyle de. o başka. demek ki kendin harcasan en az 2 katı gerekecek
Kendime ait olsa 40 bin tutar 😃
Adı üstünde İstanbul
aynen öyle
Ben memleketime gitsem yine aynı parayla geçinirim İstanbul çok para isteyen bir şehir evli olsam bu 40 bin daha yukarı çıkıyor biliyorsun iyi ki evli değilim düzeni bozuk her şeyin çünkü en iyisi bekar olmak
bekarlık sultanlık. evli olsan çoluk çocuğa para yetmez. okutması etmesi sorun. Bu yüzden bu devirde çoluk çocuk yapıp üstüne açız diye ağlayanlara gram acımıyorum.
Benim kuzenim 1 sene oldu evleneli o kadar para gidiyor ki intihar edeceğim diyor karısını da 1 lira desteği yok boşanmayı düşünüyor psikolojisi bozuldu kaldıramıyor
Çocuk evli değilken 1 lira bile borcu olmuyordu sağa sola şimdi 750 bin lira borcu var 😃
hata kuzeninde. akıllı bir kadın da çalışıyorsa evlenmez zaten. hem ev hem iş kadına iki kat yük düşer o zaman. daha çoluk çocuk da yok sanırım onlarda, ona rağmen yetişemiyor.
Çocuk 3-4 güne doğacak kadın daha çocuk büyüyene kadar ona hiç destek olamaz ki ne diyeyim Allah yardımcısı olsun yazık etti Kendine durumunu düzeltmeden evlendi manyak durumu düzelt ondan sonra evlen değil mi
şimdi böyle akraban olması da dert 😂 yarın sizden dilenir. kimse kusura bakmasın, ki bu devirle de ilgili değil, altında yok üstünde yok ayağını yorganına göre uzatmazsan çekersin bedelini. bunun dönemle de ilgisi yok. 85 milyonluk ülkenin 20 milyonu minnacık bir şehirde. herkes iyi evde oturmak istyor, sonra da vay kiralar uçtu.
Doğru söylüyorsun zaten direniyor 7/24 borç istiyor 😃
Bana ne oğlum evlenmeseydin diyorum
Ne yapayım iyi bir şey sandım canım yaptım diyor 😃
Bu devirde kimseye bir lira bile borç verilmez tek bildiğim gerçek bu benim
Desene tam bir parazit 😂😂😂
aynen öyle. Ne borç alırım ne borç isterim. bankalara bile borçlanmaktan kaçan inanız
Parazit ne parazit ama Zerre umrumda olmuyor takmıyorum çünkü insanların sadece bana işi düştüğünde iyi davranıyor ben de gerçek yüzlerini bildiğim için gülüp geçiyorum 😃
Bu devirde saf temiz uyanık olmayan insanlara acıyorum vay hallerine öyle insanlar var ki yer bitirir saf temiz olanları sömürür hayatlarını zindan eder kuzenim gibi parazitlere denk gelirlerse 😃
bizim akrabalar da yamyam gibi. hepsiyle ilişkimi kestim 😂😂😂 ya insan insana karşılıklı bir şeyler yapar o ayrı, ama mk sen evlenmişsin çpcuk yapmışsın, ben rahatım için evlenmedim, param cebimde kalıyor, o parayı sana niye vereyim. sosyal yardım vs de bana mantıklı gelmyor buyüzden
😃 kaç para istiyorlardı genelde
sırf para değl ki konu. işleri düştü mü hatırlıyor seni. genel olarak bana yararı olmayan insanı niye hayatımda tutayım.
ve zararı bol olanı
Aynen çok doğru olanı yapıyorsun ben engellemedim zaten bir tane akrabam var o da kuzenim bazen işim düşüyor yaptırıyorum onun yolundan gidiyorum o yüzden engellemiyorum 😃
Bir taneden zarar çıkmaz öyle değil mi bırak kalsın ara sıra işim düşer belki lazım olur bana rafta Dursun 😃
Dursun da kendini sömürttürme. ayağını yorganına göre uzatmayan insan başkasına parazit olur. hayattan bunu net öğrendim.
Yok ya merak etme ben saf s**** değilim ben de hiç benden bir cacık olmaz ona 😃 boşuna beklemesin
Vaktin varsa diğer yere gelsene orada konuşalım istersen
Knk heryerde sıkıntı aynınyaa
istanbulla her yer aynı olamaz knk
Ama aşkoo İstanbul'da da ona göre maaş veriyorlar ama küçük yerlerde asgari bile alamıyosun
o başka bir konu. Ben gider olarak sordum. hani bugün ben bir pizzayı 400 liraya alıyorum evimin çevresindeki pizzacılardan. öyle lüks bi yere git otur ye vs de değil.
Ben tabuk dürğmü 40 liraya alıyorum sne
Kira dahil 65 i buluyor ve tek kişiyim.
kira olunca daha beter
Kesinlikle... Ve sadece 1+1 bi ev
Icmaa :)
?
Yaşlı amca var ya su 20 lira oldu diye isyan ediyor adam gelip icma diyor :)
izlemedim 🙄
Ah beee yazık olmuş?
Ek gelir elde etmek ister misin
sana ne bundan
Soru sorma o zaman
amip oğlu amip, soruma cevap vereceğine sen kimsin de ek gelir mek gelir öneriyorsun. sapk sürüngen seni
O kadar oluyor mu
e yani, sizin?
Benim kendi masrafım 10 bin aylık
Geçmez oda baya gezsem bile
ee tek kişisin. 3 kişi olsan bizim gibi işte
Ama her ayda gezmiyor yiyor içmiyorum gezsem anca o kadar
Siz baya rahat takılıyorsunuz
60 70 bin
20 bin gelir var
Ev hariç giderim 10k
tek kişi?
Evet