+1 yılZerre yok
Insan olmak suçu suçların en güzeli en özeli en kıymetlisi olmalı Ve insan yaşamı boyunca bu suçu işlemeli diyordu bir sözünde Ruhi Su Usta Fransız Yazar Voltren İnsan dünyada yapamadığı tüm iyiliklerden sorumludur demişti Rahmetli Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta Bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir özetiyim 68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur kalplere yüreklere dokunmaya çalışan mütevazi olan mütevazi yaşayan bir insanım burada da özel ve aile hayatımda da
Yaşamım boyunca para pul unvan san şöhret mevki makam gibi gelip geçici hırsları olan bir insan olmadım
Şair diyor ya
Mal sahibi
Mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Malda yalan mülk de yalan
Gel biraz da sen oyalan
O zenginlik salavat peşinde olanlara vereyim o imkanımız
Altı üstü 3 metre kefen
Boş boş bos04 Yorumla
Soran+1 yılBende zengin olayım dubailere gideyim limuzinlere bineyim kafasında değilim tamam rahat yaşayım ama istiyorumki insanlarada bi faydam dokunsun
- +1 yıl
İnsanlığından dokunsun
Ben Kızılaya yaptığı kan bağışları ile plaket almış Afrika da suya hasret insanlar için su kuyusu acmis Doğu ve güneydoğu Anadolu da ki köy okullarına yardım etmiş bir insanim ayrıca yine Kizilayin Türk Kök hücre projesi kapsamında bilgileri bende saklı bir genç kıza ilik vererek onu hayata yasama bağlayan bir insanim
İyilik iyidir
İyilik senin hayatı yasami algilayisindadir
Pir Sultan Abdal in güzel bir sözü vardır
Bunu kulağına küpe et
Cennette dal odun yoktur herkes harini burdan götürür
Yani o har yani ateş
Senin yaptığın iyilik ve güzelliktir
- +1 yıl
Kalbin yüreğin zengin olsun
Soran+1 yılNe mutlu sana allah razı olsun, iyi guzel diyosunda para bu devirde her şey olmasada çoğu şey, ailemede kendimede insanlarada bi katkım faydam olsun istiyorum. Alın teriyle çalışıp kazandıktan sonra bunda kötü olan ne allah verecekse oyle zenginlik versin.
En İyi Cevaplar
+1 yılYok öyle bir amacım, ancak zaman harcadığım işlerin maddi açıdan büyük getirileri olma olasılığı yüksek, olursa da öyle bir şey buna takılmam, sadece sahip olduğum maddi varlığın miktarı artar o kadar, yoksa öyle oldu şöyle olmalı falan hesaplarına girmem.
00 Yorumla
+1 yılZengin olmak gibi bir hayalim yok açıkçası. İhtiyaçlarımı karşılayacak kadar para bana yeterli bir dönem vardı ama zengin olmak bazı sınırları aşmamız demek, o sınırlardan kastım onlyfans veya illegal olaylar onları aşmak gibi bir düşüncem yok 😅
00 Yorumla
+1 yılHayaller ve hedefler, herkes için farklıdır ve her bireyin kendine özgü yaşam amacı ve mutluluk tanımı vardır. Kimisi için zenginlik önemli olabilirken, kimisi için aile, sağlık, bilgi edinme veya topluma katkıda bulunma gibi değerler daha öncelikli olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok. Para fazla olunca napicagini sasoriyor insan
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok çünkü gerçekçi bir hayal değil benim açımdan.. zaten hiç bir hayalim kalmadı artık
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta bu kadar umutsuz olma
+1 yılVar ama
Sma , dmd, speral sapsi, Ems, kanser hastaları için ümit olurdum
Öğrenciler için
Yardıma ihtiyacı olanlar için
Proje merkezi kurar gençlere destek olurdum
En büyük hayalim için 1 köyün tüm arazilerini satın alır bir at çiftliği kurar orada yaşar
Manda çiftliği kurar
İnek çiftliği kurardım
Ve Küçükbaş çiftliği
Yanında organik tarım yapardım ve seralar kurardım
Yazılım şirketi kurardım hayalimdeki yazılım projeleri için uğraşırım
1 köyün daha tüm arazilerini satın alır
Endüstriyel kenevir den kağıt üretimi yapardım12 Yorumla- +1 yıl
Bravo çok mantıklı
- +1 yıl
Sağol kardeşim
+1 yılbenim öyle bir hayalim yok çünkü istediğim her şeyi sahibim ve bu sahip olduğum şeylerden memnunum memnun olmadığım tek bir şey var burada aşk hayatı anladım ki insan ne kadar sinirli olursa olsun 4 tane dil bilebilse aşk hayatında faydasız
00 YorumlaYok ya zengin olmak gibi bir hayalim yok zaten ailemin maddi durumu yerinde öyle fazlasını da gerek yok huzurumuz olsun yeter çok zengin insan gördüm yakın zamanda evladını kaybeden her şey para değil para gerekli ama her şey değil
00 Yorumla
+1 yılTabii, zengin olmak isterim, parayi bir araç olarak görsem de seviyorum parayı, çünkü paranın varlığı hayatı kolaylaştırıyor lakin zengin olsam da yine de vazgeçmem mütevazı hayatımdan, beni ben yapan değerlerimden.
00 YorumlaYok, kimseye muhtaç olmamak gibi bir amacım var sadece...
10 Yorumla
+1 yılHayallerim var ama öyle milyar dolarlarım olsun gibi hayallerim yok, maddi durumum belirli bir seviyeye geldiğim zaman yüksek ihtimalle çok daha fazla çabalamam
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birilerine muhtaç olmayacak kadar para kazansam yeter bana ama zengin olup biriyle birlikte olsam beni param için sevip sevmediğini nerden bilebilirim?
00 Yorumla
+1 yılBunu hemen hemen herkes ister kimse geri çevirmez fakat her şeye sahip olup hayaller gerçekleştirildikten sonra bu film biter bir uğraş kalmaz sadece akışına göre gününü gün ederek yaşanacağını ve içindeki heyecanın öleceğinin kanısındayım o yüzden hayallerin maddiyat üzerine kurulmamasını düşünüyorum.
00 YorumlaKimin yok ki öyle bir hayali :D Tabii ki var
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimki hayal olarak kalmayacak planım var 😂
+1 yılHayır yok. Gönlümden geçenleri alabileceğim, yardım edeceğim ve biraz olsun biriktirebileceğim param olsa yeterli. Fazlasında gözüm yok 🌤️
00 YorumlaEvet öyle olunca kızları cinsellik için daha kolay elde edebilir bir erkek, stres olmaz , eğitimde önü açık olur
00 Yorumla
+1 yılSorsanız hiçkimse yok der ama emin olun hiçkimse de zenginliğe hayır diyemez, para herkesin ihtiyacı olan bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani çok zengin olmasam da havuzlu bahçeli sitede iki villam, 2023 model arabam, işim, bankada birikimim var, İstanbul'da da bir ev var anneannem kalıyor oradan da hakkım var 1/3 oranında. Şimdilik böyle.
00 Yorumla
+1 yılevet var. aklımda birkaç proje var fakat zaman ve sermaye lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah istediğin hayata kavuşursun, olay sadece zenginlik değil başarı insanı mutlu eder, ben başarılı örnek bir girişimci kadın olmak istiyorum.
İyi bir hayat yaşayabilecek kadar para kazanma hedefim var. Aşırı fazla para az parada olduğu gibi mutsuzluk getirir.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 741 cevap paylaştı. Sağlık yönünden zenginsem gerisi boş. İkincisi ise istediğimi elde edebilecek kadar kazaniyorsam yeterli. Fazlası azdırır...
00 Yorumla
+1 yılZenginden ziyade paranın benim için çalışmasını gerektiren hayalim var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Ben para için çalışmayacağım para benim için çalışacak
+1 yılEvet hissediyorum çok yakında zengin olucam hissediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılHerkeze yardimci olmak gibi bir hayalim var
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende cok istiyorum
- +1 yıl
Dua almak insanları mutlu etmek umut olmak güzel şeyler rabbim nasip eder umarimm
Soran+1 yılNasip eder insallah etmesine ederde sende çabalıycaksın
- +1 yıl
Aynen orası öyle hayat her istediğinj oturduğun yerden alabilcegin bir yer değil birazda çaba lazım
Soran+1 yılTicari zekan varsa birazda birikimin varsa her türlü olur
Soran+1 yılAma yetmiyo pazarı tanımak lazım
- +1 yıl
Zeka varsa biraz imkan şans ve cesaret işi birazda
Soran+1 yılRisk alınmalı ya ben şansa çok inananlardan değilim ben bi bayanım gider ilgi alanima gore is kurarim mesela gider istanbulun pendik maltepe vs semtinin kadınlarin yogun gectigi bi carşısında bujiteri açar her turlu kazanırım ama araştırmadan bilinçsizce işlek olmayan bi sokakta açarsam buna şanssızlık demem bilinçsiz iş yapmak derim
- +1 yıl
Bile bile lades de denilebilir çevre kalite reklam yer mekan fiyat performans her şey önemli
Soran+1 yılHepsi onemli dediğin gibi
Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Hayır kendimi o kadar yoramam rahat yaşayacak param olsun yeter lükse gerek yok
10 YorumlaBen zaten zenginim. En büyük zenginliğim @bosvergitsinn35
12 Yorumla- +1 yıl
Oyşs🤗❤️
+1 yılZengin olmak degil ama insanin kendine ait birseyinin olmasi guvende hissettiriyor bence
10 YorumlaHayalimi gerçekleştirecek zenginlikte olayım kaafi fazlasını istemem
13 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 618 cevap paylaştı. heralde yani bizde şöle bi hayat yaşasak fena mı olur 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuğum var ,
Evim var,
Arabam var,
Herseyden önemlisi,
Sağlığım var zaten zenginim ki... bundan fazlasında gözüm yok..20 Yorumla
+1 yılZengin olmak gibi bir hayalim yok ama başarılı olmak gibi bir hayalim var.
00 Yorumla
+1 yılYok hayalim yok olucam çünki (manifest cjdjcndn)
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi rahatım yerindeyse çok da zenginliğe gerek yok diye düşünüyorum
00 Yorumla Yok. Hayatı zamanında doyasıya yaşama isteği var
00 YorumlaZengin olsan ne olur mutlu olamadıktan sonra sevdiklerin hayatında yoksa hiç bir anlamı yok
00 YorumlaZengin olmakngibi bie hayalim yok Sağlıklı, sıhhatli, huzurlu olayım yeter
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı.
u +1 yılŞöyle bir şoför olsa muhteşem olurdu. Hanım hanımcık takılırdım.
00 Yorumla
+1 yılYani nisbeten oyleyim ama daha çok istermsin diye soracak olursan evet
00 Yorumla
+1 yılHayalim var çünkü Namık Kemal ne demiş hayalle yaşayanın bir kere yaşamayanı 2 kere demiş düdüklüyüm
00 Yorumla
+1 yılİdealist olarak mesleğe başladığımda vardı. Ama artık yok.
00 YorumlaHiç biseye hevesim de kalmadı hayal unutali çok oldu ben bu dünyaya zaman gecirmeye geldim
00 Yorumla
+1 yılHayır. İstediğim gibi bir ev alabilsem ve arabamla motorumu biraz yenilesem yeter
00 Yorumla
+1 yılZengin değil geçim sıkıntısı olmadan herşeyim tam olsun istiyorum istediğim şeyi alabileyim
00 Yorumla
+1 yılEvet ama bunun için çalışmak azimli olmak gerekir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Var, özellikle yılbaşı yaklaşırken yılbaşı bileti aldığımda hep hayalleri kurarım.
00 YorumlaZenginlik değilde şöyle küçük bi evim olsa sadece eşim ben ve çocuģum yasasa ne mutlu olurum ama yok bana bi ev bile çok anca bende kaynanayla yasa hizmetcilik yap
018 Yorumla
Soran+1 yılEv kaynananınsa kiraya çıkın sizde
Soran+1 yılEşini ikna et annene yakın yere taşınıj hergün degilde eğer zorlanıyorsa haftada bir temizligine gidersin olur biter, kocaman adam daha ne anneciliği, evlisiniz siz kendi düzeniniz olmalı. Ben allaha büyük konuşmayım kendi duzenim olsun isterim yıllardır kendime ait bi düzeninin hayalini kuruyorum cünkü baba evinde o düzeni rahatı bulamadım.
Soran+1 yılBu yaşta okumaya gittim okul bitiyo solugu yine babamin evinde alcam
Soran+1 yılAtanmak icin onlisans okuyorum simdide baska turlu kurtulamicam hic anlasamiyoruz
Soran+1 yılSaçmalıyolar öyle şey olur mu boyle kararları eşinle senin alman doğru, ailelerin boyle şeylere karışmasına uyuz oluyorum.
Soran+1 yılÇalışıyor musun
Soran+1 yılYerinde olsam çalışırdım evde duran eziliyo
Soran+1 yılAllah bağışlasın
Soran+1 yılValla canım gorumcen eltin varsa azda onlara gitsin ya da ne bileyim onlar size gelsin 9 aylık bebek çok küçük anne sevgisi ister senin onunlada ilgilenmen lazım
Soran+1 yılYaşın gerçekten 22 ise çok erken evlenmişsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğuna göre şanslı doğmuş bir insanım. Para içinde büyüdüm. Huzur yeter.
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah huzurda verir inşallah
Cevap sahibi+1 yılElhamdülillah orası muhakkak. Bazen kaybetmek gerekiyor ki önemini hatırlayalım demi.
Soran+1 yılOyle tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. artık var umarım bende bigun zengin olurum🤑
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler zengin olmak, kızlar zengin koca bulmak ister 😃
00 Yorumlahepınız zengın olabılırsınız herkes zengın olma potansıyelıne sahıptır ama cok azınız zengınlıge ulastıkdan sonra zengın kalabılır
00 Yorumla
+1 yılTabi k8 var. Kimseye muhtaç olamamak ve erken emeklilik hayalimiz var.
00 Yorumlayok ya düzgün bir hayatım olsun yeterli bana
00 Yorumla
+1 yılYok çok parayla uğraşamam asla ben evim arabam var Yeter
00 Yorumla
+1 yılIlla zenginlik degilde simdi oldugum sarttan biraz daha iyi durumda olsam mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yılzengin olmayacağıma göre hayalde kurmaya gerek yok diye düşünüyorum
00 YorumlaHayır zengin olmak gibi bir hayalim yok çünkü gün geliyor onunda hiçbir anlamı kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yılfakir olma gibi bir hayalim var
02 Yorumla
Soran+1 yılAa neden
- +1 yıl
zengin olmak sıkıcı
Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabilir çalışan kazanir
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ben kazanıcam
Soran+1 yılTesekkur ederim bende evrene guzel olumlu enerjiler yolluyorum şu an
Soran+1 yılEvrene ne yollarsan onu alırsın
+1 yılRahat kaliteli bir hayat sürmek gbı hayalm var
04 Yorumla
Soran+1 yılBen borsada para katlayıp yapıcam bunu ondan sonra katladığım parayla iş kurucam
Soran+1 yılHayalin sadece hayal olarak kalmasın oyle bi hayat istiyosan calismak şart
- +1 yıl
Çalışmadan hiçbir şey olmaz zaten ve inşallah hayalini gerceklestirirsn
Soran+1 yılOyle zaten, sagol inşallah.
Resimler hayaller paramparça
04 Yorumla
Soran+1 yılHayalin sadece hayal olarak kalırsa paramparça olur, icraata geçmek lazım.
Soran+1 yılBu da farklı bi bakış açısı tabi
Soran+1 yılAllah bi yerden rıskını veriyo insanın
+1 yılHayalim yok, zenginim.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da guzel
+1 yılYok zaten öyleyim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel
+1 yılHayır yok öyle boş hayaller kurmuyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat