Çocuğa bak yahu. Resmen organ ticareti üzerinden para hesabı yapıyor 😃

Benim zenginliğim, kalbi zengin biriyle aşk yaşamak olur. O bakımdan zengin olma hayalim var evet. Ama maddi açıdan çok zengin olma hayallerim yok, olmasa da olur. Birazcık zengin olsam fena olmaz tabi 🤣🤣
Mesela; hesabınızda ne kadar para olursa zenginim dersiniz? Ya da aylık ortalama kazancınız ne olursa zengin olmuş olursunuz? Bende bunu merak ettim şimdi.. Hatta bunu soru olarak sorayım KS'de.
Cevap
14Cevap
Geçen gün spora başlamak isteyen bır kardesımız yazmış bana dıyorkı “ abı et pahalı tavuk balık yulaf muz hersey pahalı ben ogrencı adamım acaba cekırge toplasak haşlayıp yesek olur mu? “ .. Cıddı sekılde sormuş evet cekırgede protein degerı yüksek ama bende kızartma yapma haşla mikroplar ıyıce kırılsın yazdım.. ne desem bılemedım
😂😂😂
Olmamı ilk iş parayı bulup bir sene Rusya ya kaçmak. Rus arkadaşım da var Rusça bilmekte sıkıntı değil oh tamam şimdi parayı nasıl bulcan onu düşün bakalım.
Üvey evlat çıkmam sonucu trilyoner bir ailenin yine tek çocuğu olmak gibi bir hayalim olduğunu söylemek istemiyorum 🙄😂
🤣🤣🤣🤣
Kimseye ihtiyaç duymadan yaşayabilmek, kendime yetebilmek yeterli benim için. Fazlasında gözüm yok.
Amerikaya gitmek için önce Türkiye de böbrekten vazgeçmek gerekiyor 🤦🏼♀️
Kız haklı dağılın 😂
Yok. Ne kadar para o kadar baş ağrısı demek. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak ktiterim.
Zengin olursam bir daha bu hayali kuramam diye mutsuz olurum. O yüzden hayal felan kurmuyorum..
Beyin nakli yaptırsa daha akıllıca olur bence 😂😂ona daha çok ihtiyacı var
Zenginlik artık hayalini bile kuramayacağım bir şey 😁
Bende taş üretiyor 2 yılda sürekli. Ondan dolayı 50.000 fiyat düşerler sanırım :/
hiçbir zaman öyle bir hayalim olmadı..
ayrıca çocuk ticarete atılsın zengin olur :)
çocuğa durumları nasıl yansıttıysanız artıj böbreklerini feda etmeyi düşnyor 😂
Olum çok iyi lan ama mafyalar tüm organları almasın sonra
Keşke mısırdaki amcamdan miras kalsa
Keşke ciddi olsam 😄
Elime mesleğimi aldıktan sonra zaten zenginim
Şükür ailemin maddi durumu iyi
Knk yaramı destin bak bu Piyango bize cikicak ins
Hemen Amerikaya gidiyorum✌️
Ümidimi kestim. Zengin koca da bulmaz beni. d
Herkesin var galiba 🙄
Zengin olmak isterim ama bu iyi fikir değil bence.
Evet var ama hayelde kalıyor
Zengin değilde patron olcak inşaAllah
Yok 😂😂
O iş kurmaktı doğrudan zengin olucam değildiki🤣 ikisi farklı farklı şeyler😁😁😁
Ama zengin olmak için yapmayı düşünmüyorum ki kendimi kendime ispat etmek için istiyorum😂😂😂
Aşırı zekiymiş 😂😂😂😂
Hayır yok olmadıda
Geleceğin iş adamı😅
Çocuk böyleyse anneyi ve babayı düşünemıyorum
Olduk.
Öyle bir hayalim yok
Var tabi
Var bi hayalimiz..
Bizim tek hayalimiz sınırsız s-ks
Olmayan yoktur
Var ama zor.
hayır :D