Arkadaşlar kredi kartı borcum vat 57 günlük bir gecikmem var ve maalesef ödeyemedim 15 mayısta kesin ödeyeceğim kesin yine de evime ihtarneme gelir mi ailemin haberi yok borçtan ihtarname gelmeden önce arıyorlar mı

Arkadaşlar kredi kartı borcum vat 57 günlük bir gecikmem var ve maalesef ödeyemedim 15 mayısta kesin ödeyeceğim kesin yine de evime ihtarneme gelir mi ailemin haberi yok borçtan ihtarname gelmeden önce arıyorlar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seni zaten arıyorlardır
Evet arıyorlar bide ihtatneme gelir evine dediler
Şu an bankanın en sevdiği müşteri şeklisiniz. Sizden faizle güzel para kazanıyorlar. Gittiği kadar faiz bindirecekler.. Biraz daha beklerler
Emin misin 60. günde ihtarneme gelir dediler
İletişim yöntemini mail seçin
Öyle olur mu nasıl seçeceğim
Bir de Garanti Bankası'ndan Adresimi değiştirdim İş yerim yaptım yine de o adrese mi gelir yoksa evime mi
Adres nere verildiyse oraya gelir..
Nasıl yani bankada kayıtlı olan adresimemi oradaki adresi değiştirdim
Tammdır sorun olmaz
Tamamdır cok teşekkür ederim
Son bi soru kusura bakma rahatsız ediyorum ama kayıtlarda olan adresimemi gelir yani İkametgah adresimemi yoksa bankada olan adresimemi
Bankada kayıtlı olan adresine gelir
Tamamdır tekrardan cok teşekkür ederim
Rica ederim
Seni zaten arıyorlardır onun harici kağıt gönderirler sonra icraya girersin ben şu an icraligim ama bana bir sey yapamiyorlar
Kağıt gelsin istemiyorum ailemin haberi yok 15 mayısa kadar bekleyemezler mi
Bir şey olmaz her aradığında aç ileri bir tarih ver eline geçen parayı da öde
Peki evime kağıt gelir mi ya da gelmeden önce bilgi verirler mi
Bir de Garanti Bankası'ndan Adresimi değiştirdim İş yerim yaptım yine de o adrese mi gelir yoksa evime mi
Telefonlara cevap ver 15 Mayıs'a söz ver ödeme yapacağım diye yoksa avukat ile muhatap olursun
Bu duruma niye getirdin ki banka aradığı zaman zaman cevap verseydin yapılandırmak istiyorum derdin onlarda sana odeyebilecegin taksit yapardilar
Aradım en fazla 3 mayısa kadar bekleriz dediler evime kağıt gelsin istemiyorum
Öyle hemen gelmez o tebligat avukat araya girer anlaşma yapmaya çalışır seni korkutup borcu ödemeni sağlar ama sen uyanık olursan ana parayı öderim dersin
Sen ödeme yapamam dersen icra yolu ile almaya çalışır ve maaşına 4 te 1 el koyar banka
Ya evime Kağıt gelmesin kesinlikle 15'inde ödeyeceğim ama banka bana dedi ki ihtarname göndereceğiz
Sıkıntılı bir süreç
Peki ihtarneme İkametgah adresimemi gelir yoksa bankada kayıtlı olan adresimemi
İkamet
Kartını kapattılar mı? En başta kapatırlar sonra 3 ay süreyle yaparlar işlem bildiğim
Avukat seni arar haciz öncesi birde o uyarır sonra eve gelirler
Evime kağıt gelsin istemiyorum
Gelebilir evet hatırladm eşimin borcu için geliyordu
Ara konuş
Hiç bilmiyorum.
Kaç para borcun?
Yapılandırdin mi?
Hayır yapmıyorlar