Nişanlım konu ben olunca pinti konu arabaysa eli açık neden böyle?

Kasımda evlenicez düğün hazırlıklarına başladık nişanlımla annesi yeni evlenen akrabalrının gelinliğini giymemi öneriyor, evlendikten sonra zorluk çrkmryelim fazla para harcamayalım diyor. düğün konuşmak için toplanıldığında annem pusat istedi nişanlım annene söyle pusat karşılıklı oluyor diyor ya da almayalım gereksiz bence diyor. Düğün yeri ayarlancak garklı şehirlerdeyiz diye gelmek istemiyor babanla ayarlarsınız diyor evlendikten sonra altınlarla araba alcak oluyoruz ama iyisini alalım passat alalım diyor kredi çekeriz diyor araba kredisi çekerken evlilik zorluğu çekmiyoruz nedense. Farklı şehirlerde olduğumuz için iki şehirde de yapılcak sadece kendi şehirlerindekini yapmak istiyorlar. Nişanı biz yaptık kız tarafı olarak onlra bişey demedik. Altın yapmasına yardım ettim kredi çektim altın olarak koydum üzerine de o araba sattı koydu. Eşyalrı beraber aldık yarı yarıya ödedik ödüyoruz halen kendi evi yok. Düğünü de zaten elimden heleni yapacağımı sadece onlara yüklemeyeceğimi söylüyorum bunlara rağmen Hala pusat karşılıklı oluyormuş annene söyle diyor üç kuruşluk pusat dersinde sanki herşeyimizi geleneğe göre yaptık da biz pusatı yapamadık geleneğe göre 😂😂 gelin altına yardım etmek zorunda değil düğüne yardım etmek zorunda değil ne dine göre ne geleneğe göre ama ben yuvamız olsun diye severek isteyerek yapıyorum ortak yapıypruz herşeyi ama o hala üç kuruşluk pusat karşılıklı oluyormuş geleneğe göre. Ben üç kuruştan korkmam da gelinliğim batıyor çöpten bulup da giycem gelinliği onlara göre. Gerek yok dedim bu kadar batıyorsa gelinliğim size ben kendim alırım evlendikten sonra onlar da benden gelinlik beklemesin ama bayramda seyranda otururum bir köşeye milleti izlerim sadece.

Nişanlım konu ben olunca pinti konu arabaysa eli açık neden böyle?