+1 yılvizyonun nedir?
fakirler için hayat çok zordur çünkü zenginlerin çocuğu özel yetiştirilir. Nasıl hemen anlatayım. Anne hamile kalmadan önce vitaminler kullanır hamilelikte kullanır doğum yapar emzirirken kullanır. Bebek doğar doğduğu günden itibaren vitaminler omega 3 ler kullanır yaşı 25 30 olur halen ölene kadar kullanması gerektiğini bilir iyi eğitimler alır vs vs fakire gelelim besin eksikliği ile yaşar bu sebeple beyni aktif çalışmaz fiziki açıdan kötüdür. Zengine göre düşüncesi çok sığdır çünkü aldığı eğitimlerde ailesi de çevresi de modern köle olsun c@hillikten kurtulamasın üzerinedir. örneğin baba okumamıştır okuyan çocuğunu sevmez okumayanı sever onla ilgilenir evlat ayırır çünkü kendi gibi olsun ister herkes. zengin ise okumamış bile olsa çocuklarını iyi eğitimlere yöneltir vs vs. En basiti günümüzde geçtim vitamini protein eksikliğiyle büyüyen z kuşağı büyüdüklerinde birer geri zek@lı insanlar olacak.05 Yorumla
Soran+1 yılAbim ne anlatıyorsun az
- +1 yıl
zeka seviyen yetmedi mi okumaya ve anlamaya
Soran+1 yılİqsuz yazılarla ilgilenmiyorum
- +1 yıl
💩 'a değer verir cevap verirsen olacağı budur. aferin devam et böyle.
Soran+1 yılHaklısın cevap vermemeliydim şimdi sq
En İyi Cevaplar
+1 yılFakir olan herkese yani parası olmayan herkes hayat zor parasız bir hayat sadece evde oturuyorlar fakirler dışarı çıkamıyorlar nereye gideceğim para harcayacağım para olmadığı için harcayamıyorsun ve evde oturuyorsun
00 Yorumla
+1 yılVizyon sahibi ise dönemsel fakirlik olabilir ama sahip olduğu vizyon ile fakirliği uzun sürmeyecektir. Fakirdim evet, az bi vizyonum ve bir kaç yeteneğim sayesinde fakirliği bitirdim.
07 Yorumla
Soran+1 yılSpoiler verir misin ablam bu yaşımda yolumu kaybettim
- +1 yıl
Çok basit, paranı doğru harcayacaksın. Kendini geliştireceksin.
Soran+1 yılŞu anki sorunum iş bulmak yoksa gerisi gelir
- +1 yıl
Mesleğin ya da eğitimin var mı?
Soran+1 yılMimarlık mezunuyum yeni
- +1 yıl
Çok iyi :) bir kaç yıl sürünüp tecrübe kazandıktan sonra önün açılacak. Mimarlık programları ile ilgili eksiklerini hemen tamamlamaya başla. Bu arada ben mühendisim ve 10 yıl süründüm ;)
Soran+1 yılSorun yok ablam senin gibi olacaksam sürünürüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. Paran olsaydı bu parayla ne yapardin merak ettim vizyonun ne 😂
031 Yorumla
Soran+1 yıl13 ülke gezdim belli bi bütçeyle ayrıca sorum ironi
Soran+1 yılEvet bu yaşta ne yapmam gerekiyordu yaşıtlarımın yapmadığını yapıyorum karşındaki daha yeni okulu bitirmiş birini 10 senelik bir işyeri beklemiyorsundur herhalde
Soran+1 yılHerkes ile aynı değilim benim yaptığımı yapan azınlık var zaten ayrıca sorum ironi bunu anlamayacak kadar vizyonsuz olan sensin
- +1 yıl
Soru ironi değil senin kafanda ironi olarak belirlenmiş olsa bile bu bir ironi degildir. Sen açıkça insanlara yukarıdan bakan bir insan gibi soru sormuşsun.
İroni bir şeylerin tersini söylemek demektir burada sen ironi yapmış olmuyorsun çünkü bir şeylerin tersini söylemiş değilsin aksine zengin olduğunu vurgulayip fakir olanlari aşagiliyorsun 😂 buna ironi denilmez.
Bu gün kime sorsan sizin yaş aralığındaki hemen hemen hepsi yurt dışına çıkma ve gezmeyi istediğini söyler.
Buda vizyon demek değildir.
Vizyon olması için yaşından beklenilmeyen bir hareketten bahsetmek gerekir.
Böyle bir durumdan bakacak olursak sorduğun soru tamda tecrübesi olmayan insanlara üst perdeden konuşan tipik bir Ergen hareketi olduğu için vizyon ile alakası yok 😂
- +1 yıl
Oha 13 ülke mi gezdin maşallah darısı başıma djhdhdhdh
- +1 yıl
blade063 kardeşim boşa kendini yıpratma şuna açıklama yapacam diye..
Soran+1 yılNeyin açıklamasını yapıyorsunuz mk anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bi kesin Allah aşkına kızlar soruyorsan vizyon dersi veriyolar
- +1 yıl
Hangi ülkeler bunlar merak ettim
Soran+1 yılBalkan ülkeleri Fransa Ürdün
- +1 yıl
@oztrkilggm suriye, afganistan, somali, ırak, bi de israile almadılar ama ben kaşla göz arasında bi kaçıp içeri girdim 3 ay tutuklu kaldım sayılırsa
- +1 yıl
Oh iyi yani Bosna Hersek Sırbistan Makedonya filan mi
Soran+1 yılEvet Hırvatistan Yunanistan da var
- +1 yıl
Hırvatistan çok güzel diyorlar doğru mu bebek
Soran+1 yılEvet aşık oldum tavsiye ederim 1500 lerde hissettiriyor kendini
- +1 yıl
Oh en beğendiğin ülke hangisi idi
- +1 yıl
Mykonos adalarini filan gezdin m8
Soran+1 yılBen direkt Atina kavala Selanik yaptım adalara belki seneye pasaportum dolmadan gideyim dedim yaş sınırım var en beğendiğim Hırvatistan Karadağ Fransa en beğenmediğim Yunanistan Sırbistan😂
- +1 yıl
Ben Yugoslavya göçmeniyim Sırbistan Novi Sad i tavsiye ederim
- +1 yıl
Hırvatistan aşırı merak ediyorum ya
- +1 yıl
Fransa ya kuzenim gitmisti seneler önce daracıkmis sokakları oye demişti doğru mu
Soran+1 yılBence çok beğenirsiniz Sırbistan hayalimde çok ilerdeydi belki ondan öyle oldu 😅
Soran+1 yılEvet sosyal medyada gezen şeylerin hepsi doğru kötü kokması fareler falan
- +1 yıl
Hmm tamam canım teşekkür ederim
Soran+1 yılGüzel dönüşün için ben teşekkür ederim iyi yolculuklar dilerim şimdiden
- +1 yıl
Mykonos adaları çok güzel diyorlar hiç dönmek istemedim diyorlar burada öleyim diyen bile var vallaha
Soran+1 yılİlerde denerim umarım ama şuanki hedefim piramitler 😅
- +1 yıl
Ahha tamam canım bilgin için tekrardan teşekkürler iyi geceler 😊
Soran+1 yılHayırlı geceleriniz olsun
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle zor gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVizyon sahibi olmayı zenginlik için geçerli kılıyorsun burada. Parası olmayanlar hayali tasarımlarla vizyon sahibi olduğu sanrısı çekebiliyorlar. Para pul eline geçtiğinde teoride işleyen bu fikirkerin birer birer tökezdiğini göreceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılYok zengin olduğum zamanlarda vardı bu ülkede herkes linçleniyor
Cevap sahibi+1 yılLinç kültürünün olması çok doğal. Modern dünya çok iç içe geçmiş bir yapı, hâliyle toplumdan nasibini alıyorsun. Yine de bizim gibi gelişmekte olan ülkelerde statü, hiyerarşi, para göstermelikte olsa saygınlık getiriyor. Zaten en samimi insanın da öyle ya, neyse
Soran+1 yılGüzel bir kız güzelim dediği için linç yiyor başarılı olan başarılıyım dediği için ben bu soruyu sorduğum için 😂
Cevap sahibi+1 yılÖğrenci misin?
Soran+1 yılYeni mezunum iş bakma sürecindeyim iş bulana kadar gençliğimi yaşadım öyle diyim
Cevap sahibi+1 yılGençlik nasıl yaşanıyor? Hangi bölümden mezunsun
Soran+1 yılMimar oldum gençlik herkese göre farklı yaşanıyor ben bol bol gezerek konserlere katılarak eğlenerek yaptım bu benim bakış açım
+1 yılKesinlikle çok zor ama yapacak bir şey yok vizyonu fakirliğe uygun hale getirince çözüyorsun 🙌🏻😂
010 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yorumlarınız var otistik çok
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Bu kadar ülke gezen birini bende merak ettim açıkçası 😇
Soran+1 yılYa teşekkür ederim tartışmaya girmeyene söylemedim bile dikkat çekmiş ama
- +1 yıl
Biraz inceledim yorumları stalk gibi bir gözlem yaptım
- +1 yıl
Neyse tebrik ederim gerçekten seni belki bir gün başka soruda denk geliriz iyi geceler
Soran+1 yılÇoook teşekkür ederim hayırlı gecelerin olsun
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Sahiden adam neden kudurdu bu kadar? Görmediği gerçek bir vizyona sahip kadını neden bu kadar kıskandı 🤔
- +1 yıl
Günaydın ☀️
+1 yılVizyonum var, derken? İş fikrin varsa sun aklımıza yatarsa yatırımcın olalım 🤭
08 Yorumla
Soran+1 yılBunu kızlar soruyordan vizyon sahibi iddia olduğu birine yapacağımı sanmıyorum ayrıca ironi soru olduğunu bile anlamıyorsunuz bir de iş fikrimi değerlendireceksiniz hahjahahaha
- +1 yıl
Zihinsel bir engelin mi var? Niye noktalama işareti kullanmıyorsun? Söylemeye çalıştığın şeyler anlaşılmıyor. Ayrıca ben vizyon sahibiyim demedim, gözünle bakarsan ekrana… Para sahibiyim, dedim.
Soran+1 yılPuhahahah kitap oku anlarsın para sahibiymiş para senin sahibin köle
- +1 yıl
Parası olan insanlara saldırarak fakirlikten kurtulamazsın bilgin olsun 🤭 Çekilebilirsin 🤭
Soran+1 yılBirinin altında çalışarak bunu demen çok komik ayrıca fakirlikten kastım da ironiydi anlamaman yerinde olmuş
- +1 yıl
Hayal dünyanda ironidir, ama belli edemeyecek kadar zayıf iletişim becerilerin var. Bir de bunu insanlar anlamıyor diye tek haneli IQ’unla dalga geçiyorsun 🤭 Yeterince para kazandığın sürece zengin oluyorsun. Ne yaptığın, kimin altında çalıştığın önemli değil. Ayrıca alışsan iyi olur, kuvvetle muhtemelen benim gibi birinin altında çalışacaksın 🤭 Gerçi benim gibiyse sana iş vermez o ayrı 🤭
Soran+1 yılTamam abi egonu kastın mı şu dandilik siteden yoruldum sana yazmaktan tamam sensin abimmm yaş 34 20 yaşındakiyle girdiği laf dalaşına bak
- +1 yıl
Aferin abim. Biri seni insan yerine koyup, vaktinden ayırıp senin için bir şey yapıyorsa insan gibi cevap ver. Ne kendini yor, ne başkasını. İyi akşamlar.
Zamanla sen de her fakir gibi vizyonsuzlaşacaksın, sabret yavrum
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah muhafaza
Soran+1 yılFakir çevrem yok kanka ayrıca dalga geçiyorjm her genç gibi iş arama aşamasındayım
Soran+1 yılSorum dalga sorusu sen niye bu kadar kastın ki iş kurmak diye bir seçenek var ama şu zamanda amiiiğn diyip kazanan var bu ülkede vizyon beklemen ilginç ki beni eleştirdiğin site ayrı komik
Soran+1 yılAbim dalga sorusunu nereye çektin gözünü seveyim
Fakir ama zengin zevklerine sahip olmak ziyadesiyle yoruyor sjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin yanlış anlaması çok komşk dldöldödlf
+1 yılYo zor değil vizyonu olan parası olmadan da bir şeyler yapar
012 Yorumla
Soran+1 yıl500 tlye ceket aldım bizimkiler 3000 almışım gibi kudurdu
- +1 yıl
Kulak arkası yap 500 TL ye ceket bulmuşsun daha ucuzu çöp poşeti gibi zaten
Soran+1 yılAma aşırı güzel ceket LCW den almıştım herkes soruyor nerden aldın diye
- +1 yıl
Söyleme herkeste olmasın jsjdjde
Soran+1 yılValla çok vizyonsuzlar gidiyorlar pahalı ve saçma bi yere lüks giyiniyoruz diyorlar sonra dikkat çeken ben olunca kılıf buluyorlar dlödlfl
- +1 yıl
Bulurlar insan oğlu nankör sen doğru yoldasın senin gibi bir karım olsun sırtım yere gelmez djdjjer
Soran+1 yılAhhahahsh benim gibisiyle anca gezersin orada burada
- +1 yıl
Yok be emin ol gezmem sadece
Soran+1 yılBenim hayat amacım ülke ülke gezmek kombin yapmak dlödlfl
- +1 yıl
Benim hayat amacım hanimci olmak djjdd
Soran+1 yılMükemmel ideoloji ödödldldl
- +1 yıl
Öyle bence hanımcı olan kazanır
Gizli Üye(18-24)+1 yılvizyonlu olsaydın birikim yapman gerektiğini bilirdin ve fakir kalmaya devam etmezdin
24 Yorumla
Soran+1 yılAblam daha yeni okul bitmiş ne anlatıyorsun puhahahahsh
Cevap sahibi+1 yılkanka ailen para vermiyor sanırım
Soran+1 yılVermiyor zamanında iyi bir yer kazandığım için hala burs alıyorum birkaç yerden merak ediyorsan bu yaz işe başlama süreci olacağı için burslarım kesiliyor burslarımla ne yaptığımı sorarsan da Türk parasıyla birikim mantıksızdı bende ülke ülke gezdim gençliğimi yaşadım
Cevap sahibi+1 yılanladım umarım birikim yapmaya başlarsın zaten tl ile değil dövize yatırım yapmak mantıklı. maalesef Türkiye’de gençlik yaşamak diye bir kavram kalmadı artık ne kadar erken birikime başlarsan o kadar iyi.
Fakir olmak önemli değil önemli olan dik durmak
00 YorumlaNe alaka ya tabiki de vizyonun olsun ne bu eziklik duygusu para hersey değil boş ver
00 YorumlaZor bile değil psikoloji bozar ben çekiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhir zamanda servet çok küçük azınlığın elinde toplanacak bilgili ve ahlaklı insanlar fakirlikte çok zorlanacak diyor hadislerde
022 Yorumla
Soran+1 yılGüzel hadismiş umarım hayatımı kurtaracak kadar servetim olur
Cevap sahibi+1 yılEvet 3 bin aile dunya servetinin yüzde yetmisine sahip artık Sahabe ahir zaman insanlarının başlarına gelecekleri duyunca ağlamış nasıl dayanacaklar bunlara demişler Hz Ali ben işittim peygamberden Fatiha suresini çok okumaları lazım demiş Felak ve nas ile
Soran+1 yılBana iş bulmam için hangi duayı önerirsin çok acil işe ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılYüz kere Fatiha oku hergün dünya ayağına gelir, 21 kerede Fatihanin yanında eliflam mim diye başlayan bakara suresini günde okursan çok mal mülk sahibi olursun ama onları elde etmek için okursan hiç bir şey vermeyebilir Allah sana menfaat için okudugundan Allah rızasını kazanmak için oku
Cevap sahibi+1 yılBakara suresinin ilk beş ayeti
Soran+1 yılAbdest almak zorunlu mu bazen alamıyoruz dediğini uygulayacağım çinkü aşırı dardayım ve allahtan istiyorum
Soran+1 yılBu arada kazandığımız malları Allah yoluna da harcamayı nasip etsin bizim evde sadaka aşılanıyor
Cevap sahibi+1 yılMuayyen günlerinde diliniy kipirdatmadan kalbinden okuyabilirsin yapamam dersen la ilahe illallahul melikil hakkun mubin zikrini yüz defa okuyabilirsin parayı koyacak yer bulamazsın diyor İslam âlimleri ama para için okursan eline bir şey gecmeyebilir aşkla🙂
Soran+1 yılYa ama şu an gelecek sıkıntım olduğu için allahtan istiyorum başka ne yapabilirdim ki
Cevap sahibi+1 yılParayı ihtiyaç sahibine verirsen diğer tarafını da kurtarirsin
Soran+1 yılİnan yapıyorum bizim evde her gün 3-5 tl bile olsa sadaka kutusuna sadaka attırma şeyi var ailede söylenmemesi gerek ama seni samimi buldum
Soran+1 yılBide paramı sokak hayvanlarına harcamak istiyorum hiç kıyamıyorum onlara
Cevap sahibi+1 yılDua etmek zaten farz Allah dualariniz olmasa sizi napayım diyor nasilki güneş batınca akşam namazının vakti gelir hastalanınca şifa duasının vakti gelmiştir fakirlik catinca rızık istene duasının vakti gelmiştir ama duayı onlara ulaşmak için değil Allah'ın hoşnutluğunu kazanmak için yaparız anlaşıldı umarım🙂
Soran+1 yılSana bi örnek vereyim yurtdışında olduğum vakit ezan okununca çok duygulandım dua ermeye başladım inşallah Allah’a karşı samimiyimdir
Cevap sahibi+1 yılAma peygamberimizin bir hadisi daha var namaz kilmayanin hiç bir hayri kabul olunmaz diyor inşallah başlarsın
Soran+1 yılEvet ama namaza yaklaşmak için adımdır belki nasıl olsa kabul olmaz diyip yapmamakta var
Cevap sahibi+1 yılŞeytan bazen öyle kandırır zaten kabul olmayacak sen kimsin ki der🙂
Soran+1 yılO yüzden dua dan da vazgeçmemeli namaz kılmıyoruz kabul etmesin diye belki ilerde adım olur şu an aklıma girdi namaz mesela
Cevap sahibi+1 yılİnşallah🙂 ama bu hadis beni üzmüştü Allah bilir tabiki
Soran+1 yılBilemedim ya öyle olsa çok kolay insanlar vazgeçer
Cevap sahibi+1 yılAllah ısrarlı kulunu sever diyor peygamberimiz kul diyor sıkışınca dua eder Allah meleklere derki duasını duydunuz mu evet Allah'ım der geniş zamanında aklına gelmedim sıkışınca beni hatırla ona karşılık vermeyeceğim sonra bakarlar ki Allah duasını kabul etmiş melekler sorunca o bana ısrar etti ben vermedikçe ümidini kaybetmedi ısrarla istedi ve benden başkasına dua etmedi 🙂 sen ısrar et🙂
Cevap sahibi+1 yılO yüzden duada ısrarcı olun diyor peygamberimiz🙂 ben sana bunları niye diyorum çünkü bazı insanlar hadislerde okuyor yapıp istedikleri eline geçmeyince hadisler yalan diyor haşa sen o menfaati elde etmek için okudun Allah'ı hoşnut etmek için değil ve Allah seni beş vakit davet etti ezanla davetine icabet etmedin🙂 insanoğlu suçu hiç kendinde aramaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle vizyon başarı cesaret ve mevcutla neler yapıldıgını neler yapılacağını öğretir insana tebrik ederim sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakirim ve gurur duyuyorum çok şükür öyle böyle geçiyor ömür Allah beterinden saklasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVizyon nerdeee para yok vizyonda b9kdan bi hayat 😖
00 Yorumla
+1 yılSizi vizyonsuz olmayan itmeye çalışan sisteme inat içindeki özgür ruhu ve çocuğu öldürmeyenlere selam olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılTam siteme aykırı örnek kadınsın hanımefendi
- +1 yıl
😊
+1 yılvizyonun olsa bu soruyu yazmazdın.. HAYAT ZOR SEN BOŞSUN belli ki
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam abim
- +1 yıl
eyvallah cigerim
+1 yılKanka boş ver eli günü kim ne derse desin ben giderim kalan kalır de onlara 😂 Ahmet kaya klasikleri 😍
00 YorumlaAhhhh sorma ama öyle çokta fakirlik yok orta gelir diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hiç hem iyi olup hemde zengin olan birini gördün mü? İkisi bir arada olmaz ya kötü zengin olursun ya da iyi fakir olursun sistem böyle.
00 Yorumla
+1 yılFakir olduktan sonra vizyonun bir önemi kalmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya :(
- +1 yıl
Fakirrrr reklamı geldi aklıma. Faykiiirrr.😂
Fakir ama gururluyuz 😅😅
10 Yorumla
+1 yılVizyonsuz köpek olmaktan iyidir😃
00 Yorumla
+1 yılfakir kalmak daha zordur
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. İdeallerini hiçe sayarsan parayı bulursun.
00 Yorumla
+1 yılBir yerden başlamak gerek.
00 YorumlaPara önemli degil sevdikten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne vizyonun var mesela
068 Yorumla
Soran+1 yılParamı iPhone almak yerine ülke gezmeye harcıyorum
Cevap sahibi+1 yıliphone alsan senin olur iş yapardın telefon üzerinden daha çok yer gezerdin belkide askldjajdlaskdasl
Soran+1 yılElimde eski var pahalıya almadığım öyle bir işe yaramıyor pek dlödlföf
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum bu arada 1 kere geliyosun dünyaya gezmek yaşamak lazım akıllı kızsın shsknd
Soran+1 yılPara bitti işte ldödlfölf
Cevap sahibi+1 yılNe kadar bütçeyle geziyosun djkdk
Soran+1 yıl18 bine 9 ülke gezdim 5 bin de keyfine harcadım oralarda (Balkan ülkeleri)
Cevap sahibi+1 yılOha baya ucuz niye öyle xjkdkdldl
Soran+1 yılNe bileyim buldum işte geçen sene de 3500 tlye Gürcistan’a doğu Karadeniz’e gitmiştim dlödlföf
Soran+1 yılAkrabalar kudurdu parayı nerden buldun diye sanki çok mu bulduk bi maaş dldöldcş
Cevap sahibi+1 yılAhahaha akrabalar ne karışıyo hdkdjdk
Soran+1 yılKudurdu onlar hepsinin anneannemi araması yok mu dömdlcödl
Soran+1 yılHalbuki bizim 3 kat maaş alıyolar ne giyinmesini ne gezmesini biliyolar
Cevap sahibi+1 yılahahalskdaldka anneannen ne alaka
Soran+1 yılAnnem onları dinlemiyor ona şikayet ediyorlar anneannemde annemi arayınca ben izin verdim hayırdır demiş dlödçf
Cevap sahibi+1 yıldilin var mı bari gittiğin yerlerde sıkıntı yaşıyo musun kjefdskjfdskf
Soran+1 yılEh işte öyle böyle anlıyorlardı en son bi yerde patladım biri ben seni hiç anlamıyorum dedi dldölfö
Cevap sahibi+1 yılDilde öğrensen avrupaya açılırsın sen ben inanıyorum shdknd
Soran+1 yılHırvatistan’a gittim ya aşırı güzeldi birde Bulgaristan da tanıştığım İtalyanlarda vardı anlaştık aslınd aldöflöf
Cevap sahibi+1 yıltek mi gidiyosun hep böyle iyi cesaret saljdakdl
Soran+1 yılYok benim bi erkek kardeşim var onunla tek gidemem dlödlf
Cevap sahibi+1 yılahahaha ne kadar cesaretli diyordum bende ama en doğrusunu yapıyosun djsjkasj
Soran+1 yılMakedonya da bi tanesi peşime takıldı ben Türk kızıyla evlenecem diye kardeşim de pek işe yaramadı dalga geçmekten başka 😂
Cevap sahibi+1 yıladjasdhajhdkajdaksjdkjaskdja korkmussundur baya
Soran+1 yılBulgaristan da da bi çocuk tanıştı benimle surşyeliyim demesi yok mu dkdööc
Cevap sahibi+1 yılbenim arkadaş isveçte cografyan varsa bilirsin avrupanın sonunda ülke orada bile suriyeliler var bulgaristanda normal asjkdaskjd
Soran+1 yılTavşan gibiler dödöçf
Cevap sahibi+1 yılahahaha mesleğin ne
Soran+1 yılMimarım normal şartlarda ama hiç başlamadım daha iş yok dlfölf
Cevap sahibi+1 yılnasıl yok devlete atanmaya bak kpss çalış 1 sene gezme iyi para vardır devllette djasldk
Soran+1 yılBiz de atama yok işte sorun o dlfölf
Cevap sahibi+1 yılatama derken şey olmuyor mu kurumlar alım yapıyor askdhajsdkasd
Soran+1 yılYapmıyorlar işte ödödöf
Cevap sahibi+1 yılvar var belediyeler felan mimar alıyor sen ilgilenmiyosun özelde maaşlar ne sdkadjaksjd
Soran+1 yılCidden yok özelde maaşı da bilmiyorum gireyim yeter ödöflg
Cevap sahibi+1 yılee napıcaksın askdaskdjs
Soran+1 yılBilmem şu an kasiyerim iş bulana kadar para girsin diye hem telefonu yenilerim hem seneye gezmek için bu sene 9 ülke yeter kdmfkf
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyosun üzüldüm hangi mağaza geleyim laskdjaksjdsk
Soran+1 yılA101 hahahhahah üzülme ayıp değil ki ben 20 alıyorsam 10 anneme veriyorum 10 dan 8 kaldırıyorum seneye kadar 96 k yapıyor 4 ayrı alıyorum devletten 6 harcamış oluyorum bence yeter şimdilik döödlc
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani 4 ayrı alıyorum derken hiç yiyip içmiyo musun ksajdjasjd ayıp değil bu arada o anlamda değil tabiki gurur verici bişey
Soran+1 yılYa annemle yaşıyorum o yüzden 10 ona veriyorum 4 te ben yetim olduğum için ayrı yatıyor toplam maaş 24 oluyor 10 verince 14 kalıyor 8 kaldırıyorum 6 yiyorum
Cevap sahibi+1 yıltebrik ederim güzel biriktiriyosun hem ülke geziyosun hemde çalışıyosun güzel bişey skdjasdas
Soran+1 yılA 101 kasiyeri olaraktan dömdlf
Soran+1 yılEskiden okurken kasiyer diye dalga geçerlerdi gerçek oldu dlöflvl
Cevap sahibi+1 yılahahah üniversite mezunlarının çoğu öyle ama yani alışılmış bişey bence ve yani ülke şartları böyle mecbur gurur verici bişey emin ol üzücü olan kendi mesleğinini yapamaman asdjkasjdaskjda
Soran+1 yılTatil gününde kapı kapı gezicem onun için artık mecbur yösmdlslld
Cevap sahibi+1 yılhayır duası almak için mi aksldjaslkdas
Soran+1 yılBana para ver iş ver diye dlöflv
Cevap sahibi+1 yılmantıklı a101 den elektronik ürün getiriyo musun eve kasdjakkdlaskjdkasd
Soran+1 yılDaha yeni girdim 2-3 gün oldu slödlfşf
Cevap sahibi+1 yılahahahaha zor mu heyecan yapıyo musun kasada
Soran+1 yılYok ya deneyimliyim önceden küçükken kırtasiye işletiyordum dkdööc
Cevap sahibi+1 yılAhahhahaa ticaret desen var yarın nasıl gidiceksin işe uykun yok mu
Soran+1 yılYok tatil yarın kaşlarımı yaptırcam dlödlcöc
Cevap sahibi+1 yılsana kalan 6 lirayıda kuaföre mi veriyon xhxknxkx
Soran+1 yıl2 bin kaşlarım dldölföv
Cevap sahibi+1 yılOhaa Gel sana kuaför salonu açalım baksana para orada bxjxnzk
Soran+1 yıl1 sene kalıyor ama dlödlcl
Cevap sahibi+1 yılAklım ermiyor ama bakım şart kendini ihmal etmee geri kalan parayı napcan mesela hdkdnx
Soran+1 yılKıyafet alıyorum kdmdkck
Cevap sahibi+1 yılHayat çok pahalı olmuş şaka felan çok zor djkdnd
Soran+1 yılÖyle ya ama bilmiyorum oluyor öyle böyle
Cevap sahibi+1 yılHayat bir şekilde ilerliyor elektronik bişeyler gelince annene al djkdnd
Soran+1 yılBenim annem pahalı zevkli olduğu için istemez muhtemelen fakir ama vizyonlu işte
Soran+1 yılHahsjkdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani zhkxbxkx
Soran+1 yılOda pahalı şeyler seviyor işte borçla alıyor ödüyor zamanla dlödlc
Cevap sahibi+1 yılahahahaha bana haber edebilirsin özellikle bu süpürgeler otomatik süpürenler gitmeden alayım 1 tane
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat fakire de zengine de zor iman yoksa
00 Yorumla
+1 yılVizyon sahibuysen para kazanmasını da bilmen gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılVizyon sadece parayla olmuyor
- +1 yıl
Merak ettim de ironi olduğunu nasıl anlamamızı bekliyorsn
Soran+1 yılO kadar kişi nasıl anlamış abim
+1 yılCehalet mutluluktura mı geliyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılBence kesin öyle
- +1 yıl
Özellikle para yoksa bencede kesinlikle öyle
+1 yılVizyonun ne jdjfjd
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kombin yapmak en ucuza iyi gezmek döödlfl
- +1 yıl
Bende para varda ne olmuş yine vizyon yok hep radarlara gidiyor para
Soran+1 yılEvlenmen lazım o halde karın vizyon getirir
- +1 yıl
Gencim dahaa
+1 yılnasıl vizyonlusun mesela
015 Yorumla
Soran+1 yıl13 ülkeye gittim güzel giyiniyorum kombinimi falan soruyorlar
- +1 yıl
vizyonun bununla alakası yok ama her vizyondan insan da ülkelere seyahat edebilir güzel giyinebilir
Soran+1 yılBence gayette var çok kazanıp güzel giyinemeyen çok var ayrıca sorum dalga sorusu
- +1 yıl
fakirsen nasıl 13 ülkeye gidip güzel giyinebiliyorsun ki fakirin parasını bunlara harcaması saçmöa
Soran+1 yılValla buluyorum uyguna tur hallediyorum bi ülkeyi 2 bin tlye gezdim üstelik oteller hep 4-5 yıldızlıydı
- +1 yıl
2 bin tlye 4 kilo et yerdin yazık olmuş
Soran+1 yılHer akşam balık vs vardı menü de 😂
- +1 yıl
bence sırf kızsın diye böyle fırsat koydular önüne erkeği kim takar ki :D
Soran+1 yılYo erkek kardeşimle gittim ona da aynıydı
- +1 yıl
japonyaya da gitsene vize de yok
Soran+1 yılParam kalmadı 😂
- +1 yıl
kredi çek
Soran+1 yılEe kim ödeyecek ben ama seneye mısıra gidicem piramitleri merak ediyorum
- +1 yıl
sonra ödersin ne acelesi var ki
Soran+1 yılİş arıyorum bu sene gezdim artık seneye
- Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
00 Yorumla
+1 yılÇok.
00 Yorumla
+1 yılÖyle zaten krolar parayı buluyor
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Fakir ama gururlu
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılEnterasan
00 Yorumla
+1 yılGüldürdün sağol
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumladeğil her şey olur
00 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 Yorumla
+1 yıl😆😆😆😆😆
00 YorumlaBu ben.
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumla
+1 yılne alaka zor
00 YorumlaVizyon nedir sende
00 Yorumla
+1 yılYazık sana
00 Yorumla
+1 yılCok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVizyonun ne
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen anlatamıyor olma
Soran+1 yılNe diyorsun abim silmiş bir de hahahah
Cevap sahibi+1 yılNeyi silmis
Cevap sahibi+1 yılNe iciyorsun
Soran+1 yılMal mk
Cevap sahibi+1 yılSen önce git konuşmayı öğren
Cevap sahibi+1 yılCevabı sil ve ergenle uğraşmak istemiyorum
Soran+1 yılSen sorumdasın aw salağı
Cevap sahibi+1 yılSil diyorum yorumu zeki insan
Cevap sahibi+1 yılYorumu sil anlaman zormu
Soran+1 yılSana göre mi hareket edicem hoşt
Cevap sahibi+1 yılBunu bari anla yaptığım yorumu silebilirsin teknoloji cahili
Cevap sahibi+1 yılLan sil sil yorumu mu sil algıladım mi
Cevap sahibi+1 yıltamam canım aptal cahil köpek biriyim yorumu sil şimdi
Cevap sahibi+1 yılya çattik yaa sil la salağım tamam
Soran+1 yılBilgisayarcı birine teknoloji cahili demiş hay Allahım yorum yapma ben sana göre hareket etmeyecem
Cevap sahibi+1 yılLan essek gibi ediceksin sil dedim sana canımı sıkma
Cevap sahibi+1 yılYorumu sil sg
Soran+1 yılPuahhahshshsj sen kendi kendine yaz bakayım
Cevap sahibi+1 yılLan çocuk beni delirtme bak defol mk
Soran+1 yılDefolması gereken sensin aw salağı soru benim
Cevap sahibi+1 yılSenide sever sorunu da gel popo varsa
Cevap sahibi+1 yılGel klavye delikanlısı olma
Soran+1 yılGizliden cesaret gösteriyor aw salağı
Cevap sahibi+1 yılVarsa yeriz
Para & Ekonomi konusunda 626 cevap paylaştı. Hayirlisi
00 Yorumla
+1 yılVizyonun ne mesela
06 Yorumla
Soran+1 yılİroni yapabilmek siz bu sorudan anlamıyorsunuz mesela
- +1 yıl
Herkese bk atacağına ben ne kadar anlaşılirim biriyim de biraz da wk dhjdj
Soran+1 yılLan dümdüz soru sormuşum açıklamaya şaka yapmışım nerelere çekmişsiniz
- +1 yıl
Ln bı sus artik yeter wk
Soran+1 yılSen sorumdasın mk
- +1 yıl
Bildirim gelmesin işte kapa çeneni
+1 yılBir gün başarırsın
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı. Zor değil
00 Yorumla
+1 yılNe vizyonu mk
00 Yorumla
+1 yılGerçekten öyle
00 Yorumla