Herkese Merhabalar, finansal piyasalarda yatırım yapıyorum aktif trade ediyorum ve günden güne kendini geliştirmeye çalışıyorum bu işle uğraşan herkes bilir ki bilgi güçtür bizim sektörde. Daha başarılı olabilmek adına eğitimlerimi ilerletmek istiyorum aktif trade eden, bilgili, akıllı birisi varsa yardımcı olabilir mi !
Finansal piyasalara yatırım yapıyorum
Kesinlikle yatırım yapmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde temel ve teknik analiz yaparim gubluk bir rutinim var. Onun disina cikmam. Indikatorleri sevmem
Fikir alışverişinde bulunabiliriz aktif trade ediyorum bende bilgiye ihtiyacım var
Elbette elimden geleni yaparım kardesim
Youtube da gezin bulursun bir şeyler. Ben talip olurdum ama aşırı yoğunum bu konularda
Yaşar Erdinç Hoca çok değerlidir.. Allah rahmet eylesin
Yanlış yerde arıyorsun kardeş.
Bilginin nerede olduğu önemli değil yorumlara bak arkadaşlardan bilenler varmış bende kendimce bilgiye sahibim daha çok bilgi daha fazla finansal olur yazarlık demek
Yapıyorm bazen
Fikir alışverişlerinde bulunabiliriz kendimizi geliştirmek açısından
olabilir bu
Mantıksız
Mantıkli olanı bizimle paylaşır mısın? Mantıksız olan nedir onuda söylersen çok seviniriz , para kazanmanın ve kazanmayı öğrenmenin neresi mantıksız ben %60 bilgiye sahibim bu halde ayda 100 bin liradan fazla kazanıyorum Allah’a sukurler olsun fikirlerini değiştirmeni tavsiye ederim