Döner kesme tepsi vs aletleri.
Bulaşık elde yıkama
Çay demleme
Mutfak genel temizliği
Wc temizliği
1000 lavaş kesme + hepsini tek tek soslama
6 kişilik personel yemeği + 20 kişilik pilav
10 saat çalışma 20 bin maaş ,17 hesaba 3 elden sigorta var
? ,
Döner kesme tepsi vs aletleri.
Bulaşık elde yıkama
Çay demleme
Mutfak genel temizliği
Wc temizliği
1000 lavaş kesme + hepsini tek tek soslama
6 kişilik personel yemeği + 20 kişilik pilav
10 saat çalışma 20 bin maaş ,17 hesaba 3 elden sigorta var
? ,
Daha iyi şartlara ve imkanlara sahip işler de var. Bu saydığın işler az işler değil. Hele ki karşılığında sana verilen hakları da göz önünde bulundurursak bu saydığın işler hiç de hiç az işler değil. Kaldı ki bir işverenin sadece personel ihtiyacını karşılamak bile bir meseledir. Kendinizi hafife almayın. Ama ben yaparım derseniz yine sizin tercihiniz. Bu konuda sizi eleştirmek de kimseye düşmez.
Çok az çok çok az ve bir işin yok ya ben bunları düşünüyorum şimdi bir insanın bir işi olur bulaşıkları yıkayacaksın sadece bulaşığı yıkarsın sen polise hem git yakala avukatlığını yap savcılığını yap hapse at diyebilir misin aynı şey
Cevap
8Cevap
Menüye bakınca sahiden havadan para kazanarak yaşıyormuşum. Buradakilerin 100de1i kadar enerji harcıyor olabilirim
Ne işle mesgulsu. jz
Otomotiv
3 harfli marketlerde de aynı parayı kazanırsın, ne gerek var kıçını yırtmana
zor işin. bi patrona orl yapmadığın kalmış.🤷♂️
Dünde aynısını sordun, bırak gitsin. Kız olduğun için heryerde iş bulursun bence.
Arıyorum şu anda bulunca direkt cikcam
Canını yerim senin ya çok iyi anlıyorum emin ol.
Nabiyim. ya hem kira hem cocjk
Dün akşam on saat doldj ve benim vücut bitik hale geldi. Bir anda çöktüm müdüre soledim yavas havas hap öyle çık dedi arkadaşımı aradım geldi kız arkadaşım şekeri çıkmış iyimi almaya geldkm dedi müdür terslemks bisiyi yok ben baktım işi bitince cikicsk demiş sonra sen çık yarın erken gel dedi
İşi birakayim diyormm. Başka iş yok
Bide domaltmadigi kalmis ibnlre bak uzak dur reyis
Yeni bir KS bulun a cikcam zaten idare ediyorum kiradayim ve çocuğum var bekar anneyim
Egil arkanı dön kalmış sadece
20 bin için çok fazla iş var burada.
Yapılmaz bu ne
Yemin ederim ben yapıyorum canım çıkıyor
Ayrılmayı düşünüyorum yeni bir iş bulana kadar
İdare etcem iş bulur bulmaz cikcam
Nasıl yapıyorsun bu kadar isi
Yapıyorum valla kiradayim bekar anneyim kızım var kimsem yok mecbur yani ueni is bulana kadar
Ya Allah yardımcın olsun hangi sehirdesin
İstanbul da
dalga geçiyon heralde
Kpss çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?