Kapıya sucu gelmese nakit paranın varlığını unutacak duruma geldim 😅
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eskiden taşımıyordum ama artık taşıyorum çünkü sürekli bankamatiğe gidemiyorum artık uzak bana göre.
Ayrıca nakit kullanmak bana daha büyük avantaj kazandırmaya başladı.
Artık karttan önemsiz harcamalar yapmıyorum. Eskiden nasılsa kartla alacağım diye normalde almayacağım ürünleri de alıyordum.
Artık cebimdeki nakit durumu ve sonraki alışveriş için nakit ayırmam gerektiğinden harcamalarımda gereksiz olanları iyice sınırlandırma imkanı yarattım.
Mutlaka çünkü eğlenmeyi yemeyi içmeyi seven. bir insanım hizmet eden. o güzel insanları arabamı emanet ettiğim o güzel insanları asla görmezden gelemem
Suyu da online dan ödüyorum 😁
Ah kabul etseler 😅
Thank ou for eig 😂
Your welcome 😅
Cevap
20Cevap
Evet mutlaka taşırım
Ben de unutuyorum para taşımayı. Nakitle hiç işim olmuyor. Pos makinesi yoksa aybene atıyorum.
3.5 vardı yanımda nakit iki gün önce saydım şu an 450 var bende parayı unutuyorum artık her şey o kadar pahalı
Alışverişimi nakit yapıyorum. Kredi kartı çok zor durumda kaymadıkça kullanmam.
Ne kadar taşıyabilirsin ki, 20 banknot koysan cebe zor sığıyor. Acilen 500-100 banknot gelmeli
Her zaman taşırım bana lazım olmasa nir başkasına bir arkadaşıma lazım olur derim.
Çok zorda olmadıkça kart kullanmam. En son kullandığımdan bu yana belki 1 yıl geçti.
Taşıyorum ama caddenin bir ucundan ötekine yetiyor o yüzden kart olmayan yerlerde nakit ötekilerine bankamatik ya da ibandan atıyorum
az da olsa bulunduruyorum yanımda mutlaka..
Yanımda bir miktar bırakırım ne olur ne olmaz
Kesinlikle. Bence herkes cüzdanında en az 1000 TL nakit taşıması gerek.
ölmeyecek kadar 3-4 bin olur her zaman yanımda
en az minimum 2bin üstümde taşırım nolur nolmaz diye
Hayır taşımıyorum genelde kart taşırım
Yeteri kadar taşıyorum.
Taşırım ne olur ne olmaz
Her zaman nakit olur yanımda.
Çok sık olmasa da evet
Evet taşıyorum.
Kartım olmadığı için mecbur nakit
Taşırım
Taşırım
Nakit para taşıyamama hastalığım var