Vicdanının sesini duymamazlıktan gelme.
Nisa 58
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cimrimisin, benim gibi bol kepcemi.
Cimri değilim kimsenin ama bankamatiği de değilim. Kadınlara ulaşmak için hiçbir zaman para saçmadım. Daha doğrusu ben kadınlara ulaşmadım. Kadınlar bana ulaştı. Onların parasını da yemedim. Masada hesap da ödetmedim. Ama hiçbir zaman bir kadınla bir şeyler yaşamak için cüzdanımı saçıp savurmadım. Sonra ne oldu biliyor musun? Sayısını hatırlamıyorum ama bu yaşıma kadar onlarca kadın parasını yediği sevgililerine bakireyim diye yalan söyleyip aynı gece benimle yatmak için evime geldi ve yattı. Bazıları benim için sevgilisinden ayrıldı. Bana koştu ama ben onunla sevgili olmadım. Çünkü bugün benim için başka bir erkeği aldatan kadın, yarın başka bir erkek için beni aldatır.
Kaldı ki ikimizi de aldatıyor. Onun parasını yiyor. Benden de zevkini alıyor.
Peki bunu nasıl başardım. Tipimle değil pipimle de değil. Hem tipi iyi hem parası çok hem de aleti büyük olduğu halde aldatılan binlerce erkek var. Mesele tip para değil. Kadın, bir erkeği her yönüyle manipüle edebildiyse parmağında oynatacak noktaya getirdiyse daha yakışıklı daha zenginini bulduğu anda aldatır.
Hiçbir kadın beni bugüne kadar manipüle edemedi çözemedi. Ne zaman nerede ne manevra yapacağımı kestiremedi. Sırf bana erişmek için sevgilisinden bile ayrılıp benimle ilişki yaşamak isteyen kadınlar oldu.
Kadınlar ne yakışıklı ne de paralı bir erkeğe aşık olmuyor. Onlarla sevgili oluyor evleniyor ama onlara aşık değiller. Onları terkedebiliyorlar, aldatabilirler ama kadınlar gizemli bulduğu erkeklere ıssız adamlara aşık oluyor.
Elim açıktır ama bu enayi olduğum anlamına gelmez.😂
Bu ikisi arasında çok ince bir çizgi var. Onun ayarını ben bilirim.. 😂
Yani elimden geldiğince cebimde bulunduğu sürece veririm bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama cebimde kalan her kuruşu yolda birilerini görsem bir şeyler alır çocuklara vermeye çalışırım insanların mutluluğu beni mutlu ediyor.
Ben mutlu değilken onların mutlu olması hoşuma gidiyor.
İlerde kendi mesleğimi elime alınca inşallah daah çok yardım etmeye çalışacağım.
Cevap
25Cevap
Benim elime her zaman açıktır. asla cimri bir insan olmadım.. maddi durumum el verdiği kadarıyla da elim açık olmaya devam edeceğim.
Offf bol kepçeyim ya. Babam eşşek gibi çalış parayı sokağa sal vay babayın gemüğüne diyor hep.
Fazlasıyla açık. Övünmek değil maksadım ama son paramı verdiğim çok insan olmuştur. Ne de olsa Allah beni darda koymaz ben neden el uzatmayayım
Selamlar neyi nereye harcadığımı ancak extreler gelince anlıyorum No limit Allah herkese nasip etsin
Sevdiğim değerli insanlara her fırsatta yüzlerini güldürecek bir güzellik yapmayı seviyorum, yaşam böyle anlamlı bana göre..
Varsa yeriz gezeriz yoksa yürürüz götürmeye niyetim yok
Paylaşmayı severim bol kepce olmasa da elin açık derler😊
Eskiden çok açıktı halada veririm ama hayvanlara insan oğlu çabuk unutuyor.
Eli açık birisiyim fakat öyle önüne gelene her şeyini verecek birisi değilim cimri birisi değilim diyelim daha doğrusu...
Paylaşmayı severim, cömert bir insanım.
Bol bol dağıtırım
karşımdaki kıza bağlı
Cimrilik pintilik. nasil. birsey
Paylaşım onemli
Çok bol hemde
Cimri olmak istiyorum
Aptl yerine konulmadigim müddetçe comertim
Bol kepçeyiz EvvelAllah
Paylaşmayı ve mutlu etmeyi seviyorum
Acıkmı bolmu:))))
Elim açık para dayanmıyor