Ben bazı konularda neden eli sıkıyım acaba. Bu konuya. cok. uzuluyorum
Çünkü içimden insanlara buk ye diyorm
Çünkü içimden insanlara buk ye diyorm
Benden 1 kilo isterler ben 2-3 kilo alırım, 1 tane isterler 2 alırım. mesela annem geçenlerde kestane istedi ki ili 50 ye var 70 var 100liralikdan aldım 2 kg datiynan yiyek dedim yeme içme konusunda param boldir ama arabanın balaalari değişecek İnternet den arıyorum ucuzunu. bu konuda ucuza kaçıyorum. boule biriyim ben ya
Ben eli açık birisiyim yani karşımda ki insana göre de değişiyor tabi ki. yani şimdi tanımadığım insana karşı da çok çömert olmam yani olurum tabi ki ama gidip borç vermem. ama bunun dışında evet çömertim
Ben çok eli açık bir insanım ya. Misafir geldiyse en güzelinden yedirmem lazım hediye alacaksam alabileceğimin en iyisi olsun kafasında biriyim. Sevmediğim insanlara karşı bile böyle olabiliyorum. Frenleyebilsem keşke kendimi bdnd
Cevap
38Cevap
Elim açıktır , cimrilikten hoşlanmam , cimri insanlar irite eder beni 🤨 yediğim içtiğimin hesabını başkasının ödemesinden hoşlanmam ,
Eli açık bir insanım. Her zaman isteklerim önde gelir. Maddiyattım bunu destekliyor.
Yeri gelince cimri yeri gelince eli açık olacaksın kısaca para harcama dengesini bileceksin.
Ben eli açık insanım ya cimrilik bana göre değil şahsen 😊
Bende parayı sevmem. Tutumluyum. Onun yerine gerçekten ihtiyacı olanlara yardım etmek gerek.
Cimri biri olmadım hiçbir zaman. Elimden ne gelirse sonuna kadar yaparım. Elim açıktır.
eli açık birisiyim bu yüzden de bu hayatta hiç zengin olmayamacağım :S
Çok savurgan bı adamim. para biriktirebilmek için borç yapıyorum.
Başkalarına yaparken cömertim kendime cimriyim aşamıyorum bu huyu
Eli açık biriyimdir, cimri insanları sevmem.
Ne cimriyimdir ne de eli açık. Nerde ne kadar harcamam yapmam gerekiyorsa yaparım. Savurgan değilimdir.
Eli açık biriyim insanlarla birseyler paylasmayı seviyorum
Bana ait olan bişeyi paylaşmayı sevmiyorum.
Azda olsa cimrilik var 😊
Cimrilikten nefret ediyorum
Eli açık
Elim açık benim
Fazlasıyla bonkörüm
Sevdiğim insanlara iyi insanlara elim açıktır 😊
Cebimde akrep olduğu doğrudur 😄
Tutumlu diyelim 🫣
Cimri insandan nefret ederim
eli açık biriyim
Keşke cimri olabilseydim
İyi bı huy değil
Maalesef coook harciyorum
Cimriyim
Hem eli açık biriyim hemde gönlü zengin !
Eli açık
Eli açık
Eli açığım
Bana göre ortasıyım
Elim açıktır
Elim açık
Cimri
Eli açık biriyim
eli açık
eli açık
Cimrikeri hiç sevmem her konuda cimri oluyor
Duruma göre değişir