Sevgilime hesabı ben ödeyim dedim yok aşkım olur mu öyle şey dedi :) illa kendi odeyecek neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖdetmez çünkü eğer ödemezse kendisini eksik hisseder. Başka bir yeteneği olmadığını düşünür. Hesabı kendisi ödediğinde sana olan karşılığı verdiğini, artık sana duygusal veya maddi bir borcu artık olmadığını hisseder. Bundan sonra ona artık kötü davranma lüksün olmadığını düşünür. Çünkü sana bedelini ödemiştir. Ben gereğini yaptım der. İçi vicdanı rahatlar. Kendisini seninle eşit tutmaz. Sen daha alt bir sınıf olursun. Sürdürmek için sana düzenli ödeme yapar. Erkekler genelde hayat kadınlarına bu nedenle gider. Parasını verdim, bedelini ödedim, belirsizlik riskini ortadan kaldırdım, bu hizmeti fiziksel ve duygusal olarak artık hak ettim. Bu benim bedelini ödediğim hakkım der.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler para konusunda gurur yapmalı zaten. Ancak, para avcısı bir kadın olmakla, gerektiği kadar maddi desteği alan kadın olmak arasında çok ince bir çizgi var. Günümüz erkekleri artık abartıyo ödemem bilmem ne yapmam diye de hiç ödemeyen erkek daima yalnız kalır bu inkar edilemez bir gerçek. Hesap konusunda ise erkek çoğu zaman ödemeli yani bir ilişkinin doğası bu. He gün gelir sen de ona ısmarlarsın. Ama 10 buluşmanızın 7-8inde erkek ödemeli anladın mı? İlişkilerin doğası bu. Erkek daha çok maddiyat, birikim, yatırım ve ödemelerle ilgilenir. Kadın da kendi kişisel bakımını, güzelliğini, fiziğini daima korur. Erkekler görsel varlıklar çünkü. Bu illa ilişkide erkek ''banka'' demektir değil yani. Erkekler aşırı abartıyo bunu. Erkeğin hesap ödemek istemesi, gurur yapması, sana yeterli olmak istemesi çok çok çok normal. Biz kadınlar da daima güzel ve bakımlı görünüp erkeğe onu ciddiye aldığımızı, kendimize ve ona saygı duyduğumuzu gösteriyoruz. Kişisel bakım erkekte de önemli de kadın daha görsel anladın demek istediğimi.
216 Yorumla- +1 yıl
Cahiliye döneminden mi yazdın bu yazıyı?
- +1 yıl
@birgezginn gerçekleri sindiremediğiniz aşırı belli işte. ilişkinin doğası bu ne dersen de.
- +1 yıl
Benim böyle bir doğam olmadı hiç. Size cilalı taş devrine geçiş mücadelenizde başarılar dilerim.
- +1 yıl
@birgezginn senin doğan değil belli zaten. Maskülen bir adamın doğası bu anlattığım. ve ilişkilerin doğası.
- +1 yıl
Ben her sene maskülenliğimin 40 ta 1 ini zekat olarak dağıtıyorum.
- +1 yıl
@birgezginn sana hiç kalmamış anlaşılan
- +1 yıl
Kanka yazdiginda hakllik payi var. Kadin ben hesabi odemek istiyorum dese erkek zaten tribe girer, ''ben varken sana mi dustu'' dusuncesine girer. Sen diyorsun ki 7-8inde odemeli tamam odesin ama bu is sadece yemegiyle mi oluyor? AVM ye giidyorsun yine erkek oduyor oraya giidyorsun erkek hep erkek afedersin tuvalete gitsen sicma parasini bile erkek oder. Tamam erkeklerin cogu diyor zaten parami yiyen kadinlari daha cok severim diye, ama simdiki kizlar gelmis diyorki iphone bilmem kac istiyorum veya en az 15k 10k lik hediyeleri istiyorla. Devir ekonomi devri knk o eskide kaldi. Sen her seyi erkek odiyecek diyorsan ne diyelim baban oyle gosteris demek ki. Ben her seyi mi erkege odettiremem, esin olsa neyse dicem sktri boktan sevgili bugun var yarin yok. Ha simdi dicen e este oyle degil mi, evet oyle este bugun var yarin yok. Ama onunla en azindan bir hayati paylasiyosun her gun birliktesin, her gun yemek yiyorsun vs. Sevgili ile oyle degil.
- +1 yıl
@ShrekinS2 15k-10k hediye isteyen kadın para avcısı olan oluyo işte. ben normal bi hesap ödemeden bahsediyorum. bu arada avmde kadın bişey alıyosa onu kendi öder. giyim kozmetik vs. Ben yeme içmeden bahsettim. Avm, iphone bilmem ne bunlar para avcılığına giriyo zaten. ben daha basit hesaplardan bahsediyorum. ödemeyen yalnız kalır doğruya doğru bu
- +1 yıl
@ShrekinS2 aynen. o avmymiş, kadının giysisiymiş çantasıymış aksesuarıymış tabii ki bunları erkek ödemez. o para avcılığı olur. özel günlerde partnerler birbirine hediye alır orası başka.
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılOzel günler de doğum gününe hediye alacağım aynen
+1 yılHe 1 kere hesap öder, 1 ömür yüzümüze vurursunuz sonra. Ne gerek var?
215 Yorumla
Soran+1 yılAlemsin bükücü:)) gitti paracıklar dnkfkck
- +1 yıl
Yalan mı? Ben yanına giderken bilmem kaç tl'lik makyaj yapıyorum, bir zahmet öde hesabı diye postlar var 🤭 Burada bile gördüm. Gitsin para dert değil, gurur sağlamsa mesele yok 🤭
Soran+1 yılSevgilime bende hediye alıyorum:) hahhaja bilemedm
Soran+1 yılOzel gunlerde para bizden de cikiyor
- +1 yıl
Nasıl ya bana alacağın hediyenin parasını da mı ben vereyim 🤭🤭
Soran+1 yılHahahahaajajajaa :) yok be kızlar da harcıyor dedm djdjfjkfk
- +1 yıl
Hediye ayrı bir şey, hediyeye de harcayın bir zahmet 🤭 Biz hesap + hediye + çiçek + balon çalışıyoruz 🤭
- +1 yıl
Araba da varsa + benzin 🤭
Soran+1 yılBenzin ahhahaja
- +1 yıl
Yalansa söyle gizlicim 🤭
Soran+1 yılEvett benzin yiyoz napalim arabamız olmaynca :))
- +1 yıl
🤭 Yani ben bu noktaya nasıl geldim hiçbir fikrim yok şu an 🤭 Ama evet hesap ödeme, gurur meselesi 🤭
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
O zaman sevgiler, saygılar ve mutluluklar 🙏🖐️
Soran+1 yılSizede
+1 yılAdam
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
45Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgurur önemli
10 Yorumla
+1 yılHer insanın para ve ödeme konusundaki tutumu kişisel deneyimlerinden, kültürel etkilerden ve kişisel değerlerinden etkilenebilir. Bazı erkekler para konusunda gurur yapabilir çünkü toplumda "erkeğin sorumluluk alması" veya "aileyi geçindirmesi" gibi stereotipler bulunabilir. Ancak, bu durum her zaman geçerli değildir ve her erkeğin farklı bir bakış açısı ve tercihi vardır. Önemli olan, çiftler arasında sağlıklı bir iletişim ve anlayışın olmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılOlmasi gereken bence.
Gunumuzde modernlesmis olsak da erkek erkekligini hissettirmeli her anlamda. Diger turlu itici oluyor.
Bana da tam tersi hep pintiler geliyor 😃
3 kurus odemekten aciz, bencil kisiler.11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaa aynen pinti filan cimri çok ben ödedim bi kere
+1 yılNe güzel işte erkekler yatırım yaptığı kadını seviyorlar. Kendinden üstün olabilecek kadından da kolay vazgeçiyolar. Sömür onu gerekli gereksiz şeyler de aldır. Ben yapmadım pişmanım. Yapan kadın el üstünde şu an
11 Yorumla
Soran+1 yılVay be doğum gününe de hediye alacam ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılE ödesin birak. Dayatma sende. Ödemek istiyorsan illa bulusmadan önce konuş. Bak bu sefer ben odemek istiyorum benden olsun istiyorum kırma beni de. Olsun bitsiiin
31 Yorumla
Soran+1 yılOkey
+1 yılÖyle olması gerekiyo çünkü o onun görevi mesela sende hesap parası yerine ona hediye al odesmis olursunuz
17 Yorumla- +1 yıl
Bu görev size göklerden falan mı geliyo
- +1 yıl
Erkeklik kuralları yazılı değildir.
Ama herkes tarafından bilinir.
Erkek sevdiği kadına külfet olacak şeyleri yüklemez. Kadın da sevdiği adamdan ev işlerini yapmasını beklemez.
Bu bir dengedir.
Şimdi güçlü kadın eşitlik feminizm adı altında her şeyi yozlaştırmaya çalışıyorlar. - +1 yıl
Görev derken aslında şöyle ben bı erkeğim bu erkeğim kelimsinin anlmini kaybeti çoğu erkek neyse benim masamda davet etigim biri hesap ödeyemez buda benim prensibim
- +1 yıl
Of çok boşsun aq, insanlari niye bi kalıba sokmaya çalışıyorsun boşu boşuna aşırı saçma yozlaşma falan diyo bide 😂
- +1 yıl
İnsanların kalıbı olması gerekiyor.
Saygısız *
Günümüzde cinsiyetleri kuralsızlaştırmaya ve denkleştirmeye çalışıyorlar. - +1 yıl
Normlade anlayışlı biriyim ama bu konu başka herkzin vardır böyle takintalari kimseyi burada hor görmüyoruz sana paran yok demiyoruz bu benim yapım anladın beni seven böyle sevsin sevmeyen koridorun sonunda sağa dön kapı orada
Soran+1 yılEvet doğum gününde hediye saat alacağım ❤️❤️👏👏👏🫶🫶🫶
Gururdan ziyade kadına hesap ödetmek bana tuhaf geliyor. Benlik değil. Sevgili olsun arkadaş olsun fark etmiyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen calsmiyorm sevgilim çalışıyor doğru olan bumu yani
Soran+1 yılParam olmasa da ben ödemem lazım diyor
Soran+1 yılAynen erkekliğe sigmaz
Soran+1 yılKari gibi adam denir ona
Soran+1 yıl👍
+1 yılSana ödetse bu sefer gelir burada onu sorarsın, bi şeyden memnun olmayı bilin tavsiyem
22 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Alttaki yorumlarını da gördüm.
Hala bu konular tartışılıyor mu cidden?
Yemeği o alıyorsa kahveyi sen al. Veya tam tersi. Bitti gitti.
Eril enerji dişil enerji, erkek şöyle olmalı, kadın böyle yapmalı diye diye insanları ayrıştırıyorsunuz.
Bu tür konulardan ayrılıyor insanlar yazıktır.00 YorumlaSaçma bence. Belli dozu olmalı.
Arada bir çıkılıyorsa erkek ödemeli
Ama öyle hergün beraber bir yerlere gidiliyorsa 1 gün kız 1 gün erkek ödeyebilir. Hergün erkeğin ödemesi baya bildiğin asalaklık olur10 Yorumla
+1 yılKartı hesap gelmeden erkek arkadaşına ver o zaman kabul ediyorlar tecrübeyle sabit 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahaa :)
- +1 yıl
S... ik delisi bir o... pu konuştu 😂😂💩💩✌️✌️✌️
- +1 yıl
@seyhannur2345 bildiğine göre sen daha tecrübeli bi o... pusun anlıyorsun bu islerden
- +1 yıl
Yok kuzum senin eline kimse su dökemez 😂😂✌️
+1 yılOf sizin gibiler yüzünden dengeler alt üst oluyor bırakın erkek erkekliğini yapsın hesabı ödesin kadinın hesap ödediği nerede görülmüş ne kadar da meraklısınız erkek rolünü üstlenmeye kadın gibi davranın lütfen
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi sevgilinize bi kart verin onla ödesin. Kendisi ödüyormuş izlenimi oluşur, rahat edersiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Tarz meselesi. Bende takıntı yapmadığı sürece kadına asla hesap ödetmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılParası olmasa da o odicekms:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşlerine gelmediğinde de abi ya kadınlar da ödesin niye hep erkekler ödüyor diye söylenip duruyorlar haha
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğum gününde hediye alacam :)) yeterli diye dusunuyorm
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi bana boyleleri gelmiyor herhalde nereye gitsem Ben oduyorum. Eski sevgililerimin borclarindan tut ucak parasina kadar verdigimi biliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu yiyici
+1 yılÇünkü o varken ödemen gururunu kırıyor sanki kendi parası yokmuş gibi hissettiriyor. Kendi ödemek istediği sürece bırak ödesin, sende farklı şekilde ödersin
10 Yorumlakadınların ekonoik bağımsızlıklarını hala sindiremiyorlar bence. Ama eşşek gibi sindirecekler (benim bakış açım)
10 Yorumla
+1 yılValla bana göre hava hoş ha ödemiş ha ben ne fark eder ki aslında söyle olması daha iyi ben bilet alıyorsam o da mısır kola almalı vs vs ☺
10 YorumlaBir dahaki sefere sen ödersin. Anlaşma yaparsiniz
10 Yorumlahiç sorun etmem :D işi gücü varsa ödesin. yoksa kıyamam
10 YorumlaCidden ya dışarı çıkalım diyorum param yok diyor ben ödemeye razıyken o kabul etmiyor
10 Yorumla
+1 yılSal o ödesin senden geçinmeye çalışmasın da aşırı gururlu olsun.
10 Yorumla
+1 yılBen bi tuvalete gideyim. Çok pardon
00 Yorumla
+1 yılSen hiç dişi aslanın erkek aslana av getirdiğini gördün mü?
12 Yorumla- +1 yıl
Aslan belgeseli izledin mi hiç? Esas avcılar dişi aslandır. Genelde erkek aslanlat devriye gezip sürüyü korurken dişilerin getirdiği avı yer. Bazı büyük atlara ise tüm sürü katılır.
- +1 yıl
Avlara*
Yani dolayısıyla dişi aslanların avlandığı pek çok belgesel var izlediysen.
+1 yılBoyleleri kalmadi bu devirde nikahi bas😁
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapacam kanka 🫶
Erkeklerin geneli böyle.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama doğum gününde hediye alicam :) bende para harcamis olacam hiç biseye para verdirmemesi rahatsız ediyo çünkü onun parasını yemek istemem
Soran+1 yılSagolasin gerçek aşk cikarsizdir ne cinsellik ne para olmaz ❤️🔥
Soran+1 yılSagol sana da mutluluklar
ayyy bırak ödesin erkeklik ölçüsü o :)))))
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki kankaa :)))) ama doğum gunu hediyesi alacam
- +1 yıl
Bir s... i.. k delisi daha 😂😂✌️✌️✌️💩
sonra başımıza kalkarlar dikkat et sen yine de
112 Yorumla
Soran+1 yılOkey
- +1 yıl
Böyle s.. ik delilerinde onur gurur yok boşuna yazmışsın bu yorumu 😂😂✌️✌️✌️✌️
- +1 yıl
Vallaha cano bana göre sana göre farketmez sonuçta arkadan laf ediliyor arkadaşlarımdan biliyorum
- +1 yıl
Kız ben burada sana hak verdim sen haklısın
- +1 yıl
Böyle ne ayıp boşuna dil dökme ezilmeyi sever bunlar anlamında o güzel ellerini yorma anlamında dedim canom
- +1 yıl
Bende tenezzül etmem inanki bak helal kız sana
Soran+1 yılDoğum gününde hediye alacam kizlar :)
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle bende bu şekilde düşünüyorum
+1 yılSiz kadınlarda ne istediğinizi bilmiyorsunuz, Bi sevgilimde böyle dırdır et ben öderim diye, ödettirdim ve telefon numaramı değiştirdim sonra
10 Yorumla
+1 yılBazıları yapmıyor inan
13 Yorumla- +1 yıl
Ben sana ödetmem aşko
- +1 yıl
Sen bana yapışma yeter
Soran+1 yılAynen abaza dolu
Yapmıyorum bunun sebebi sonucu tamamiyle karşı taraff
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekle beraber bir mekana giden kadın hesap ödemez.
00 Yorumla
+1 yılSonra da yediğinizi içtiğinizi sizin gibi basit ve ucuz kızların yüzüne vurunca size gelen pişmanlık ve zirlamaaaa hissi 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBu kültürün özellikle Türkiyede yaygın ve baskın olması toplumsal dayatmaların sonucu olduğunu düşünmemi sağlıyor
00 Yorumla
+1 yılGereksiz gurur bizimki yoksa ne farkeder ki
10 YorumlaParanın lafını yapmam. O karakter meselesi.
10 Yorumla
+1 yılValla ben ayrım yapmam çalışıyorsa ödeyebilir
10 YorumlaBen hiç gurur yapmam öyle şeyleri: )
10 YorumlaKendini erkek gibi hissetmek istediği için
10 Yorumla
+1 yılbenim için sıkıntı yok ödeyebilir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAhsjjd
Gurur yapıyorlar ya
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek öder tabi kadının görevleri de farklı ı
Soran+1 yılHer soruya bi yazma
Olması gerekende o zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence eşit olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de yanımdaki kadına hesap ödetmem.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 626 cevap paylaştı. Prestij alanıdır karışma fazla
10 Yorumla
+1 yılöderken çekiliş yapın
00 YorumlaGurursuz olandan uzak dur
00 YorumlaSonrasında lafını yapma diye
00 Yorumla
+1 yılToplum psikolojisi
10 YorumlaYapsın mi
10 YorumlaBırak ödesin.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılÖdesin nolmuş
10 Yorumla
+1 yılben gurur yapmam aksine mütevazi olurum
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılRacona ters :)
10 Yorumla Gururla alakası yok sende ödeyecen
10 Yorumla
+1 yılSaalak işte
10 YorumlaEzik görünmek istemediği için
10 Yorumla
+1 yılÖyle olmalı zaten
10 Yorumla
+1 yılErkek onlar..
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında