Yatırımlarınızda nasıl bir sepet yapmayı tercih ediyorsunuz?

Yatırımlarınızda nasıl bir sepet yapmayı tercih ediyorsunuz?

Bu biraz uzun vadeli yatırımlar mı yoksa kısa vadeli yatırımlar mı aradığınıza bağlıdır. Almaya hazır olduğunuz risk nedir? Sorunuzdan dolayı yatırım konusunda pek bilgili olmadığınızı anladım. Amerika'nın en büyük 500 şirketinin endeks fonu olan S&P 500'e yatırım yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Hisse senetlerine yapılan en güvenli yatırımdır. I hisselerini veya Vanguard'ı tercih edin. Biraz daha yardıma ihtiyacınız varsa. Bana ulaşmaktan çekinmeyin. Sizi doğru yöne işaret etmekten mutluluk duyuyorum.
Soruda bana öneri yapılması yer almıyor. Genele nasıl bir sepet tercihi olduğu soruluyor.
Vade, risk gibi bahsettiğiniz durumlarda zaten kişinin kendisi ile ilgili.
Tavsiye vermenin yasak olduğunu bile bile kendimle ilgili hiç bir şey belirtmeden tavsiye istemem. Zaten bu yanlış olur sonuç vermez.
Görüyorum ki, ben bir yabancıyım ve bu web sitesi için Google çeviri kullanıyorum. Bazı ifadelerin yanlış çevrildiğini düşünüyorum.
3 tane borsa hissesi
3 tane kripto
Ve Son olarak altın
Kripto ve hisse senedi fiyatlarında düşme yoksa posizyona ekleme yapmam ve altın olarak değerlendiririm. Eğer piyasada düşme varsa kripto veya hisse alırım. Borsaya yaptığım yatırımlar uzun vadelidir. Temettü emekliliği hedefliyorum. Kriptosa ise hedeflediğim kar oranına ulaşırsam posizyonlarımı kapatırım.
Cevap
12Cevap
Örme sepet... Biraz fazla el işçiliği ister ama kullanışlıdır...
Amerikada borsa daha iyi bence faizler düşük bence emlak ve ev arsa almakyatirim için iyi plur
Karışık bi hisse sepetim var. Tabi ki yükselişi istikrarlı şirketlerin hisseleri oluyor
Kript yüzde 15
BIST yüzde 30
Yabancı hisse 25
Fonlar 15
Emtia 15
2 borsa
8 kripto
8 in bir kısmı yapay zeka bir kısmı oyun bir kısmı majör
Henüz almadı ama hobi olarak bu konuyla ilgilenmeyi düşünüyorum
Enerji, savunma sanayi, Tarım, Gıda
Emlak altın dolar.
Borsalarda belli yatırım araçlarına olacak şekilde