Elinize geçen ve artan küçük miktarlar ile ne tür yatırımlar alıyorsunuz?
Kripto (BTC, ETH, AVAX, ARB ve bir çok altcoin)
Emtialar, Dövizler
Borsa (yerli, yabancı)
Gayrimenküller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elinize geçen ve artan küçük miktarlar ile ne tür yatırımlar alıyorsunuz?
Risk aldım şu sıralar işten sağlık sorunları nedeniyle bırakmıştım zaten geçici işti.
Güzel bir balık yakaladım diye düşünüyorum ama bakalım sonu ne olacak.
Aldığım kriptonun geçmişi şirket PayPal aktif dönemlerine kadar uzanıyor, 2006 yılından beri aktifler zamana bağlı kriptolarını çıkardılar, şu an tüm bsc, eth, fantom, awax gibi tüm popüler ağlarda kritoları yer alıyor. Oraların popüler dexlerinde alım satımları mevcutlar.
En son geçen yılın son çeyreğin de kendi köprüleme dexlerini kurdular böylece olmadıkları ağların tokenlerine dönüşüm imkanı sundular.
Site kayıtlı kullanıcıları 1 milyon üzerinde
Site içi ve bağımsız metamas gibi cüzdanlarda tutarak skating imkanları ve tutulan skate Ödüllerini 70 kripto paraya excahange yapma ve her yarım saate bir aylık oylarla Seçilen kripto airdobu var.
Onun dışında ilk defa bu yıl son iki çeyrekte yakımlar olacak
En çok ziyaret edilen siteler arasında ilk 20 binlerde
Adamlar istikrarla ilerlediler hep şu ana kadar hiç ünlü ünsüz borsaya girmediler.
Anında ödemeler, site içi günlük dağıtılan 5 bin dolar ödül sistemi var level sistemi, faucet sistemi bir sürü şey var.
Bu açıdan bakarsak sağlam görünüyorlar
Aldım bakalım tokenlerinden aslında şu an satsam kardayım halving etkisiyle ama
Yakımlar sonrası ne olacak fiyatı merak ediyorum muhtemelen yakım sonrası borsalarda göreceğizdir 2006 da kurulup tokenemik hale dönüşüp batmayan giderek büyüyen çok az şirket var.
Hayırlısı olsun.
teşekkürler.
Amerikan borsasındayım her gün düzenli olarak haberleri okurum makaleleri okurum Benjamin Graham'ın Akıllı Yatırımcı adlı kitabını okudum Warren Buffet takip ediyorum anlamadığım bilmediğim şirkete girmiyorum düzenli istikrarlı uzun vadeli zamanda çok kazandıran şirketlere yatirim yapıyorum
uzun vadeci ve düzenli temettü şirketi çok var d abd borsasında
Şirketin ne iş yaptığını sektör de hangi markalara karşı iyi oynadığını bilmen ve anlaman lazım düzenli olarak takip etmen gerekiyor ceo patronlarının ne iş yaptığını hangi hedefleri olduğunu markaların yarışlarını bilmen gerekir
Cevap
4Cevap
dolar ve altın
Yatırım yapmıyoruz klasik yaparsak da altin aliriz😄
altın güzel hem dolar bazlı hem de ons bazlı artışı olması
Altın kara gün dostudur ama yatırımsal olarak artık devri geride kaldı ülkemiz şartların da kısa vadeli yatırım olmaz sağlıklı değildir. Orta ve uzun vadede altını 5 yılda geçmiş pek çok argüman vardır.
O yüzden sepet önemlidir.
@aynadakiajan kesinlikle sepet şart özellikle borsa ve kripto şu sıralar hele kripto halving yakın BTC neredeyse ATH yapacak 64K lar göründü
Fon almak daha mantıklı geliyor
Hım garantili olsun
Borsa ve fon
ne tür fonlar tercih ediyorsun
Yerli teknoloji şirketleri, elektrikli araçlar ve Fatih Terim fonu 😃
:) Fatih hoca patlar dikkat et:D metaverse ve yapay zeka fonları da var Akbankta idi sanırım
Akbanktan nefret derecesinde tiksiniyorum yapıkredi kullanıyorum bakayım hemen ona da 😃
Kripto candır
işte :) benim kafadan biri
İşten anlamayan için betona balıklama atlamak gibidirde.
@aynadakiajan paranı elinden saniye de alırlar
Zaten almasınlar diye bilmeyenler için bankaların bile yapamadığını adamlar yapıyorlar.
Kim altını, gümüşü, Fiat paraları, btc dahil 30 kuruşa verir.
Damlaya damlaya göl olur demişler poşet alınacak parayla altın alınıyor.
Gayrimenkul Yatırımı
şu sıralar durgun
araba
artık yatırım aracı olmaktan çıktı
dolar ve altın
sepet yapmak ve farklı enstrumanlara yatırım mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?