SGK kapsamı dışında gözlük almak çok fazla tutuyor mu? Benim SGK sigortam kesildi herhangi bir yerde çalışmadığımdan dolayı ve bu yüzden özel hastaneye gittiğim de sigortam olmadığı için aynı verilen ilaçlar gibi gözlüğün de fiyatı yüksek oluyor mu yoksa gözlükle alakası yok mu?
Aranızda gözlük kullanan ve ya doktor olan var mı ve varsa bu soruma cevap verebilir mi bir sorum olacak?
Sigorta kapsamında da çok bir fiyat değişimi olmuyor. 2022 yılında çerçeve+cam desteği olarak 50₺ gibi bir sigorta desteği olmuştu.
Şimdi de olsa olsa 150-200 olur toplasan.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi o zaman özel de 2000 TL ödesem muayene için 500-750 TL arası da gözlük olsa idare eder diye düşünüyorum en azından özel sağlık sigortasını yaptırana kadar.
İnanır mısınız 3 aydır randevu bekliyorum bir gelmedi devlette e bayrama da az kaldı gözlüksüz dışarıda fazla hareket edemiyorum güneş geliyor falan gözüme vurunca tuhaf oluyorum ama evde bir şekilde idare ediyorum.
Sabah saat 10.00'da almaya çalışıyorum anında tükeniyor herhalde biraz da yaşadığım yerden sıkıntı olarak bu sorun var. Çünkü 182'yi aradım saat 10'da ararsanız randevu oluşturulur dedi aradım açmadılar bu sefer de sonra açtılar randevu gözükmüyor dedi ne ilçe de ne genelinde şaka gibi bir ülke kuralları.
Mhrs randevu sistemi uygulamasını telefonunuza indirin. Arayarak ulaşmaya çalışmak çok vakit kaybı oluyor. Randevu olunca haber ver diyerek biri iptal ettiğinde de boşa çıkan randevuya ulaşabilirsiniz.