Kurumsal bir işe başlamıştım geçende de çıktım... şimdi de bordroyu alabilmek için e mobil bankacılık şifresini falan istiyorlar eksik dökümanmış...
ne bileyim ya telefonda da şifreyi falan vermek istemedim
Kurumsal bir işe başlamıştım geçende de çıktım... şimdi de bordroyu alabilmek için e mobil bankacılık şifresini falan istiyorlar eksik dökümanmış...
ne bileyim ya telefonda da şifreyi falan vermek istemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok öyle bir şey. sakin verme
Baya kurumsal bir yer ama gittim gördüm hatta tanınan bir turizm firması... az bir süre çalışıp çıktıydım. aradılar evraklar eksikmiş maaş bordrosundan bişi aktif etmeleri mi gerekiyormuş falan. bende telefonda vermek istemedim. bilemiyorum cidden. maaşı yatıramazlarmış
Çalışma bakanlığına şikayet edersin olur biter
Hayır yok öyle bir şey.
bir sürü evrak çıkardım ama yine eksik yine eksik.. aslında yüz yüze gittiğim gördüğüm bir yer türkiyece tanınan bir yer ama güvenemiyorum.. eğer bunu yapmazsam da maaşı yatırmayacaklarmış
O firmanın adını kullanıp dolandırmak istemiş olabilirler. Yüzyüze konuş.
Verme manyak olma
Baya kurumsal bir yer ama gittim gördüm hatta tanınan bir turizm firması... az bir süre çalışıp çıktıydım. aradılar evraklar eksikmiş maaş bordrosundan bişi aktif etmeleri mi gerekiyormuş falan. bende telefonda vermek istemedim. bilemiyorum cidden. maaşı yatıramazlarmış
Mobil bankacilik sifreni verme.. resmi bir evrak ise csgirir seni duzeltirler.
Sakın verme.
Baya kurumsal bir yer ama gittim gördüm hatta tanınan bir turizm firması... az bir süre çalışıp çıktıydım. aradılar evraklar eksikmiş maaş bordrosundan bişi aktif etmeleri mi gerekiyormuş falan. bende telefonda vermek istemedim. bilemiyorum cidden. maaşı yatıramazlarmış böyle
Seni dolandırmak istiyorlar o şirketin adını kullanarak. Şirketin yetkilisini telefonla ara, neden benden mobil bankacılık şifremi istiyorsunuz? Diye sor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!