Mobil bankacılık hesabına birden fazla kişi girebilir mi? Girerse hesap bloke olur mu?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
- +1 yıl
Farklı sim kartlardan girilemiyor sim kart değişikliği olduğunda aynı telefondan da göremiyorsun simkart odaklı bi şifreleme var
İki farklı telefondan actirmiyor00 Yorumla sim kartına tanımlı oluyor. sana şifre geliyor diğeri başka telefondan girmeye çalışsa da şifre sana gelecek sen söylemeden giremez...
00 Yorumla- +1 yıl
Sorun olmaz girdiğinde sana bildirim gelir.
Son cihaz : SM-G610F
IP Adresi : 192.168.5.7300 Yorumla - +1 yıl
Giremez mümkün değil ip adresi var. Onu geçtim giriş yapan cihazlar tanınıyor ve farklı ni cihazdan giriş yapılırsa kayırlı numaraya doğrulama kodu gider
00 Yorumla - +1 yıl
SMS ile girilebilir bloke olmaz çok fazla işlemde önce şahsi kişiye ulaşılır onay alınır sonra işlem gerçekleşir
00 Yorumla - +1 yıl
Şifre varsa girebilir bunu engellemenin yolu sms korumasini aktiflestirmektir.
00 Yorumla - +1 yıl
Benim kullandığım banka uygulamasında en fazla 3 farklı telefon hesaba girebiliyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç bir şey olmaz ama buna mobil bankacılık uygulamasından izin vereceksin
00 Yorumla Birden fazla giriş yapıldığı zaman sana uyarı bildirimi gelir
00 YorumlaGiremez hatta kendi teli dışında başka bir tel de hesaba giremez
00 Yorumla- +1 yıl
Hesap bloke olmaz ama ilk gireni atar
00 Yorumla sürekli yanlış şifre hesabı bloke eder :)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Giremez izin vermez sistem, hesap bloke olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Sen de birgün o zaman
00 Yorumla - +1 yıl
giremez baska ipden girerse mesaj geliyor bildiğim
00 Yorumla Bir hesaba yalnızca bir telefondan girilebilir.
00 Yorumlagiremez kimse telefon sende zatn
00 Yorumla- +1 yıl
Evet, oluyor diye biliyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben giriyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Giremez
00 Yorumla herkes girebilir blok olmaz çok denedim
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Girer, olmaz.
00 YorumlaHayır giremez
00 Yorumla- +1 yıl
Hemen tespit ederler
00 Yorumla Olur bloke
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Mobil bankacılık kişiye özeldir
Mobil bankacılık hizmetleri kişiye özel geliştirilmiştir. Bunun amacı ise kişilerin ve bankacılık işlemlerinin gizliliği ve güvenliğini sağlamak içindir. Aynı zamanda kişi ve banka üzerinde illegal hukuk dışı işlemlerin denenmesine engel olmak içindir.
Mobil bankacılık hayatımıza uzun zaman önce girdi, önceden telefon ve internet bankacılığı ile işlemlerimizi yaparken cep telefonların birer akıllı telefona dönüşmesi ile birlikte geliştirilen uygulamalar neredeyse tüm işlemleri telefon üzerinden yapabilmemize olanak sağladı.
Mobil bankacılığı güvenli hale getirmek içinse kişiye ait telefon numarası şifre kullandığı IP adresi gibi birçok güvenlik duvarı oluşturuldu. Bu güvenlik kontrolleri kullanıcı ve banka açısından işlemlerin sağlıklı yürümesini sağlıyor.
Bir müşteriye ait mobil bankacılık uygulaması birden fazla telefon tarafından kullanılmaya çalışırsa banka bu işlemi engellemek için işlemleri bloke edecektir. İnsanlar mobil hatlarını başka operatöre taşımaları halinde bile banka bloke işlemini gerçekleştiriyor ve sizden onay istiyor.
Ayrıca şifrenizi birden fazla yanlış girerseniz ya da banka hesabınıza yurtdışından erişim sağlamaya çalışırsanız yine banka sizi ve kendisini korumak amaçlı onay talepleri gönderiyor.
Günümüzde işlemler milisaniye bazında hızlı yapıldığı için bu ve bunun gibi güvenlik önlemlerine ihtiyacımız var.