Başkasının adına kredi çekmek?

Arkadaşlar erkek arkadaşım kumara bulaştı bana da kredi çektirdi sürekli kardeşim zor durumda onunla iş yapmam lazım para lazım falan diyordu ben de üzüldüm çekip verdim. En son ben üniversiteyi bitirdim ve kendi evime geldim fakat bu seferde benden taksitleri idare etmemi istedi tamam dedim idare de ediyorum ödüyorum bir şekilde diğer yandan da sürekli bana toplu para çıkar ben fazlasını alacağım deyip durdu 55 bin bir şekilde çıkarıp gönderdim onu da yedi batırdı en son konuşmamızda yine para istedi bende çıkaramam yok dedim bana resmen trip yapıp kapattı 3 haftadır ben yazmıyorum diye o da yazmıyor. Ben kardeşine üzüldüğüm için o krediyi çektim beni kardeşiyle tanıştırmaya götürdü şehir dışında bana diyor ki sen buralarda takıl bilmediğim bir yer şehir yani biz oturup özel şeyler konuşacağız tamam dedim 5 saat boş boş gezdim çocuğa da hediye aldım bir geldiler beni arabayla aldılar çocuk inip tanışmadı bile arabada zar zor öne oturmuş arkasını döndü merhaba dedi o kadar sonra da hediyesini verdim indi gitti. Şimdi de bana diyor ki ben bizim için oynuyorum paramız olsun diye ama eline ilk para geçtiğinde beni engelleyip antalyaya gittiği günler aklıma geliyor çok kırgın ve kinliyim ne anlatsam derdimi söylesem de ya dinlemiyor ya manipüle ediyor artık midem bulandı bu işten biri bir yol göstersin bu borçları da ödemese nasıl bir hukuki yol izlemem lazım
Başkasının adına kredi çekmek?