Para & Ekonomi Evinize su faturası ne kadar gelir? _Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu 100'lü 200'lü fatura gelenler hiç mi duş almıyor veya evde bulaşık yıkanmıyor? 😂😂Bu milletin faturası bize yazılmış galiba. Güncellemeler+1 yıl Boş ver, çok geldi bize. Evinize su faturası ne kadar gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl 220 falan geliyor genelde.. aile evinde bu kadar tabi :) 1 3 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Bizimki de aile evi ama bu kadar az gelmiyor. Yorumla yagmuuradam +1 yıl Bilmiyorum kullanıma göre değişir biz duşta uzun kalmayız su tasarrufuna dikkat etmeye çalışıyoruz mümkün olduğunca Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Biz de uzun kalmıyoruz. Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 300 cşvarı geliyor elektrikten fazla gelmeye başladı 1 10 Yorumla Blackflights +1 yıl Sana kaç tl geldi 😊 Yorumla Blackflights +1 yıl Yanlış yere yazdın galiba 😊 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Mahalleyi bize bağladılar galiba. Boş ver. 😂😂 Yorumla Blackflights +1 yıl Ne kadar gelmiş olabilir 😂😂 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Boş ver cidden Yorumla Blackflights +1 yıl Peki öyle olsun 😊 sanırım yeni evlisin 😂 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Evli değilim, aile evi. Yorumla Blackflights +1 yıl O zaman sizin evde bir kaçak var 😊 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Valla bilmiyorum Yorumla Blackflights +1 yıl O kadar yüksek gelmesi anormal bir şey nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yalnız yaşayan biriyim %25 indirimli geliyor fatura ve son ay faturası 43,54₺ geldi 1 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Otomatik ödeme 1 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl O nasıl oluyor bosgezenadam12 +1 yıl Zamanı gelince bankadan parayı alıyor
unik16 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hepsi otomatik ödeme de olduğundan hiç haberim yok 🤷♂️ 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 30-50 arası 1 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Evde durmuyor musun Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Duruyorum da su ucuz 😁 50 kr mu 1 tl mi ne Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl 120 tl gelmiş 1 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Sizin suyu da mı bize yazdılar 😅😅😅😅 Yorumla zzzhan +1 yıl Sadece hafta içi kalıyorum o evde tek başına bazen 2 ay 0 geliyor 3 ayda bir 120 tl benim 🤣 Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl 150 200 falan 1 4 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Sizin evde duş falan alan yok pek galiba. Bulaşık falan da pek çıkmıyor sanırım. Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Tek yaşıyorum. Kimse yok. Gündüz evde yokum. Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ondandır Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Belki de. Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl 760 tl 1 3 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Milletin faturası size ve bize yazılmış galiba 🤩🤩 Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Her ay benim o şekilde Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Bizde bu ay diğer aylara göre de çok geldi. Güya suyu ben çok döküyorum diye birikip birikip (Ellimi sık yıkarım.) annem işten gelince yıkadı bulaşıkları. Yorumla
Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. 250 falan 1 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 525 cevap paylaştı. 450 tl 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
220 falan geliyor genelde.. aile evinde bu kadar tabi :)
Bizimki de aile evi ama bu kadar az gelmiyor.
Bilmiyorum kullanıma göre değişir biz duşta uzun kalmayız su tasarrufuna dikkat etmeye çalışıyoruz mümkün olduğunca
Biz de uzun kalmıyoruz.
300 cşvarı geliyor elektrikten fazla gelmeye başladı
Sana kaç tl geldi 😊
Yanlış yere yazdın galiba 😊
Mahalleyi bize bağladılar galiba. Boş ver. 😂😂
Ne kadar gelmiş olabilir 😂😂
Boş ver cidden
Peki öyle olsun 😊 sanırım yeni evlisin 😂
Evli değilim, aile evi.
O zaman sizin evde bir kaçak var 😊
Valla bilmiyorum
O kadar yüksek gelmesi anormal bir şey nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama
yalnız yaşayan biriyim %25 indirimli geliyor fatura ve son ay faturası 43,54₺ geldi
Otomatik ödeme
O nasıl oluyor
Zamanı gelince bankadan parayı alıyor
Hepsi otomatik ödeme de olduğundan hiç haberim yok 🤷♂️
Ben su parası ödemiyorum
Ujun jamandıy takip etmiyoyum
30-50 arası
Evde durmuyor musun
Duruyorum da su ucuz 😁 50 kr mu 1 tl mi ne
120 tl gelmiş
Sizin suyu da mı bize yazdılar 😅😅😅😅
Sadece hafta içi kalıyorum o evde tek başına bazen 2 ay 0 geliyor 3 ayda bir 120 tl benim 🤣
150 200 falan
Sizin evde duş falan alan yok pek galiba. Bulaşık falan da pek çıkmıyor sanırım.
Tek yaşıyorum. Kimse yok. Gündüz evde yokum.
Ondandır
Belki de.
760 tl
Milletin faturası size ve bize yazılmış galiba 🤩🤩
Her ay benim o şekilde
Bizde bu ay diğer aylara göre de çok geldi. Güya suyu ben çok döküyorum diye birikip birikip (Ellimi sık yıkarım.) annem işten gelince yıkadı bulaşıkları.
250 falan
200lü bir şeylerdi mesajlardan bakmam lazım
400/500 falan
450-600 arası
400-500 TL
Dün geldi 290 lira
450 tl
130 lira gelmişti.