Aşırı da kullanmıyorum tek yaşıyorum evde. Nasıl böyle çok gelebilir ya? Size kaç geliyor, normal mi benimki?

Aşırı da kullanmıyorum tek yaşıyorum evde. Nasıl böyle çok gelebilir ya? Size kaç geliyor, normal mi benimki?
Niye göstere göstere yalan söylüyorsun ki 370 ödemişmiş 369'u ödedim yalancı Neyse şaka bir yana da cidden ne günlere geldik Bilmiyorum ya çok aşırı pahalandı her şey bu işin sonu nereye gidecek Allah bilir şu 2023 gelse de artık o zaman da ne değişecek bilmiyorum ama çünkü 99'dan öncesini de görmüş bir insanım �nşallah 99 öncesine de dönmeyiz
hahah 1 TL'cik fark :D cidden ülkenin gittiği yer hiç hayırlı değil
Ya bilmiyorum işte güvenilecek kimsede yok AKP'li değilim ama gözle görüyor çok şeyler yaptı ama son 5 senedir terse doğru gidiyor peki bunun yerine 20 kez yenilmiş Kılıçdaroğlu'nu mu SSK'yı batırmış bu adam ülkeyi ne yapar belediyecilikten zerre anlamayan bir parti hadi onu geçtim iyi Parti'yi desem doğru hiçbir zaman iktidar olmadı bir bakanlıkta yaptı O kadın ama yapabilir mi bilmiyorum şu anda güvenebileceğim Çok da fazla kişi yok Bir bu su Hüseyin'in başına oğlu var bir ona bakıyorum Ara ara bir de Necmettin Erbakan'ın oğlu var bir de ona bakıyorum Ara ara bilmiyorum ama çok kararsızım
Biz 3 kişi evde maks 100 tl ödüyoruz ya suyun açık kalmış bi kaç gün ya da senden habersiz başkaları yaşıyor evde ya da su saatine birileri kaçak girmiş sonuncuda memur sayacı yanlış okumuş
hahahahaha yani mutlaka anormallik var diyosun bence de var :D
Yani günde 5 kere duş almıyorsan anormal git sebebini sor hatta son gelen 2 faturayı karşılaştır kaç ton su harcamışsın
Suyumuz vizyonumuzdur temelli kabarık fatura vizyonsuzluğu.. 😄
Şirketten ısmarlama müdür mü var buranın başında ne ticareti iyi biliyor.
hahah cidden o nası slogan ya...
Biraz daha vizyon kasarlarsa dört haneli rakama ulaşacak. 🤣🤣
:D :D
Vizyonunuzu mu kaybetttiniz? Bizi arayın, vizyon su işleri müdürlüğü itinayla vizyoner yapılır. 🤣🤣
Cevap
26Cevap
cidden asdkdaskljsd slogana bak sanki vizyonları var
Bizede bu ay 330 geldi normalde 100 tl yi geçmezdi şaşırmış bunlar nereden düdükleyeceklerini şaşırdılar milleti..
ay evet bende de aynısı oldu işte... yeter ya
Teski'den ne bekliyorsun bana da 350 geliyor. Komşum evde durmadi bu yaz ona da her ay 200 üstü gelmiş. Büyükşehir belediyesi fazla fazla su faturası kesiyor. Tek geçim kaynağı şu faturaları malum belediyelerin
29 gündür yazliktaydim. Eve geleli 1 hafta oldu. 190 TL gelmiş. Kullanımla alakası yok para ihtiyaçları kadar sapliyorlar işte.
Tek kalıyorum. 90 tl geldi. Beş metre küp kullanmışım. Çamaşırı, bulaşığı elde yıkıyorum. 🤷♂️
150 civarı kaç yere başvuru yaptım sosyal yardım vs de cikmiyor
asla çıkmıyo yardım falan maalesef
Neresi ki ora.. kackk vardır.. ben 250 TL yüklüyorum Ankara 'da 4 ay gdiyor hergünde duş alırım
yuhhh burası marmara taraflarındaa,, ne güzelmiş senin
Normalde kac bilmiyor ama cok gibime geldi bilmeme sevebim türkiyede yasamam
normalde max 150 geliyodu bu sefer çok artmış
Ne yaptın öyle ya? Biz dört kişi olunca dahi, 160 tl geliyor.
2-3 nadiren 5₺ geliyor. 4 aydır eve gitmiyorum. Evde olunca yüksek geliyor
Eve geçen ay 1840 TL elektrik ödedik Dükkana daha az geldi mk 😂
Bende tek yaşıyorum. Bana en fazla 150 geliyor bu nasıl fatura yuh bir yerde başka bişey vardlr
ben 25tl ödedim? ben geçen ay su elektirik doğalgaz 300tl tutmadi bile.
bekarlik zor tani cook dus aliyorsun kanka okdar alma yaa biraz sık dişini
Yazın 4-5 bın
Kişin az gelıyor hatırlamıyorum
sizin ev oto yıkamacı falan mı :D
Yok havuzdan dolayı
Abartmanda ki yaşayanları sen mi suluyorsun knk Yılda 250 TL
Karta yüklettiğimiz için fatura sürprizi olmuyor
:( ben sürekli yaşıyom fatura şoku
Tek kişi için fazla geldi bana
bana da anormal geldi bu ne yaaa
Şeyi kullaniyon sanirim sifonu
o ne demekkk sifonsuz napcam :D
Maşrapa knk dolduracan dökecen gidecek marmaraya karışacak..
Kartlı bizim aylık 120 yetiyor
kartlı nası oluyor
oto yıkama mı işletiyon mubarek
valla normal kullandım :D
duş başlığı kullanmadı dimi
Tek yaşıyorsun normal..
kanka binanın sana bağlı heralde bi kontrol ettir
Evi su bastı. 750 ödedik
Tesisatta ya da gusul abdestinde sorun var.
biz 2023 de degil miydik
maalsf 2022desn sdlkjdasljkad
Yuh kaçak vardır bir yerde
cidden mi :( baktırayım
Aynen ya zemin katta misin
60 ₺ ödedim.
Suyu açık bırakmış ajajaja
Bu ay bana 27 euro geldi fatura
Neresi burası ❓️
Okuyormusun çalışıyormusun nasıl geçiniyorsun?
çalışıyorum asgari ücret ama
Birader sana ne oluyor. kendin yorum yaparsın soruya ne başkasının yorumuna atlıyorsun.
Asgari ücretle nasıl geçiniyorsun ev kiramı?
ben odım
ben öderm allaha sükür calısıyoruz
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?