Bugün iftardan önce dışarıdan yemek söyledim kapıda garanti parakartımla ödeme yaptım ilkinde hata verdi pos cihazı ödeme yaparken hatalı işlem dedi slibini aldım hatta ikicinsinde ödemeyi aldı sonradan mobil bankacılıktan kontrol ettiğimde iki kere çekilmiş olduğunu gördüm iki kere ekside yani normalde iade durumunda sondaki tutarda eksi olmaması gerekmez mi? İşletmeyi aradım askıda bekliyor olabilir yarın tutar hesabınıza iade edilir dediler
Evet bazen oluyor öyle, yarın tekrar kontrol et. Slipte çekilmediği yazıyorsa çekmemiştir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk verdiği slipte para çekilmiş görünüyor tutar falan yazıyor ama altında hatalı işlem geçersizdir yazıyor ama mobil bankacılıktan baktığımda iki kere eksilmiş görünüyor
Aşkım eskiden kasiyerdim. Öyle durumlarda para banka tarafından hesabına geri yatacak. Mesai saatleri içinde bazen 1 haftayı bile buluyor bankaya bağlı
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bankayı aradım müşteri temsilcisine bağlanmaya çalıştım saçma bir şekilde şifreniz yanlış tcnizle uyuşmuyor falan dedi kaç kere denedim sinir etti vazgeçtim sonunda bağlanamadım böyle bir durumu daha öncede yaşadım ama iki tutar çekilmiş görünüyordu yine en son çekilenin yanında eksi işareti yoktu o iade edildi anlamına geliyor diye biliyorum iade edilmişti ama bunda iki kere eksi gözüküyor yani iki kere çekilmiş ve iade olmayacakmış gibi görünüyor
Evet tek fiş çıkardı ama hat çekmiyordu sanırım posun hatta burada çekmez dedim bir kaç adım ileride denedi çekti bu sefer o slibide aldım İlk verdiği slipte çektiği tutar yazıyor çekilmiş gibi görünüyor altında da geçersiz işlem mali değeri yoktur yazıyor mobil bankacılıktada iki kere çekilmiş olduğu gözüküyor
Bankayı aradım müşteri temsilcisine bağlanamadım şifreniz yanlış falan dedi kaç kere denedim bağlanmayı ama şifremde doğru yanlışlık yok bağlanamadım maalesef
İlk başta şüpheli işleme bağlandım burası yanlış kart iptali falan yapılıyor dedi beni müşteri temsilcisine bağladı ama şifre tc istedi istedi yazdım kabul etmedi yanlış falan dedi sinir oldum baya uğraştırdı bağlanamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bazen oluyor öyle, yarın tekrar kontrol et. Slipte çekilmediği yazıyorsa çekmemiştir.
İlk verdiği slipte para çekilmiş görünüyor tutar falan yazıyor ama altında hatalı işlem geçersizdir yazıyor ama mobil bankacılıktan baktığımda iki kere eksilmiş görünüyor
Yarını bekle bakalım geri yatacak mı ona göre tekrar ararsın iş yerini
Aynen bakalım teşekkürler
Pos cihazı gün sonu raporunu aldıktan 1 gün sonra para hesaba geçer
Yarın geçmez mi yani
Yarın geçer. Bugün akşam gün sonu raporu alırlar ertesi gün geçer
Yarını bekleyeceğim teşekkürler
Oluyor bazen ama her şey belli zaten hayır diyemezler. İade edilmezse sıkıntı çıkarırsın
Evet yarını bekliycem bakalım iade olmazsa ücret oraya gidip iadesini isteyeceğim
Aşkım eskiden kasiyerdim. Öyle durumlarda para banka tarafından hesabına geri yatacak. Mesai saatleri içinde bazen 1 haftayı bile buluyor bankaya bağlı
Bankayı aradım müşteri temsilcisine bağlanmaya çalıştım saçma bir şekilde şifreniz yanlış tcnizle uyuşmuyor falan dedi kaç kere denedim sinir etti vazgeçtim sonunda bağlanamadım böyle bir durumu daha öncede yaşadım ama iki tutar çekilmiş görünüyordu yine en son çekilenin yanında eksi işareti yoktu o iade edildi anlamına geliyor diye biliyorum iade edilmişti ama bunda iki kere eksi gözüküyor yani iki kere çekilmiş ve iade olmayacakmış gibi görünüyor
Sanmıyorum kuzu kapıda ödeme yaparken ilk okuttuğunda kurye pos cihazından tek fiş mi çıktı !
Evet tek fiş çıkardı ama hat çekmiyordu sanırım posun hatta burada çekmez dedim bir kaç adım ileride denedi çekti bu sefer o slibide aldım
İlk verdiği slipte çektiği tutar yazıyor çekilmiş gibi görünüyor altında da geçersiz işlem mali değeri yoktur yazıyor mobil bankacılıktada iki kere çekilmiş olduğu gözüküyor
Çekmemiş o zaman onay slibi olması içim mali değer yoktur yazısında onay kodu yazması gerekirdi. Mesai saati içinde yata para 🫶
Tamam bekleyeceğim teşekkürler ☺️
Rica ederim 🙏🏻🙏🏻
Aynısı başıma geldi. Tatbakta. Biraz geç oldu. Ama geri yattı
bazen aynı sey gorunuyo ama ekstre cekılsın ondan sonra aldıgın yere gosterırsın bendekı eksterede tek dustu bılddırımde aynı gıbı gorunuyodu
Hesabımdan aynı tutar iki kere eksilmiş görünüyor
eksılme var ıse o goruntu ıle hatta orada hesabını ac fırmaya gıt goster yaparanı nakıt verırler ya da karta ıade yaparlar
1380₺ eksildi yani hesabımdan yarın gideceğim hesaba yansımazsa
aynen benımde basıma geldı ekstre kesılınce 1 tane olmustu fırmaya gıttımde para ıadesı yapalım dedıler. hemen
Yarını bekleyeceğim teşekkürler
yarın hesabına iade edilir
İnşallah
Bankayı ara şüpheli işlem bildir
Bankayı aradım müşteri temsilcisine bağlanamadım şifreniz yanlış falan dedi kaç kere denedim bağlanmayı ama şifremde doğru yanlışlık yok bağlanamadım maalesef
Şüpheli işlem için bekleme yapmıyor kayıp çalıntı şüpheli işlem menüsüne direk bagliyor
İlk başta şüpheli işleme bağlandım burası yanlış kart iptali falan yapılıyor dedi beni müşteri temsilcisine bağladı ama şifre tc istedi istedi yazdım kabul etmedi yanlış falan dedi sinir oldum baya uğraştırdı bağlanamadım
Yarını bekle eğer olmazsa işletmeye git paranı al
Öyle yapacağım evet
işletmeyi değil bankanı ara
Bankayı aradım şifreyi yanlıs girdiniz tcnizle uyuşmuyor diyor saçma bir şekilde sinir oldum baya uğraştırdı müşteri temsilcisine bağlanamadım
Bankayı ara
Bankayı aradım şifreyi yanlıs girdiniz tcnizle uyuşmuyor diyor saçma bir şekilde sinir oldum baya uğraştırdı müşteri temsilcisine bağlanamadım
Şüpheli işleme bağlan
Şikayet et