Bi mekandan 1 haftalik alacagim var gunu geldi istedim atmadilar biraz salliyolar. Cimere, alo170e sikayet ettim. Restorana gidip olay cikarcaktim ama ramazanda ful kapaliymis. Parami nasil alabilirim? 3800 kusur para yani cok az da degil. Nasil alabilirim? Ya da restoranin adini nasil karalayabilirim patronun numarasi falan var.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Delillerin var mi ayrics patrona yaz 1 hafta calistim 3800 TL paramı ne zaman vereceksiniz diye wpdan ismini sil sadece numarasi görünsün ekran kaydını al vaktin yine vermiyor yaz cimere
Cimere yazdim. Patrona da yazdim odemeyi ben yapmiyom muhasebeyle gorus deyip engelledi. Muhasebeyle gorustum haftaya alirsin falan dedi bekliyorum.
Evet ismini silip ekran alcam
Google'dan mekanın yorumlara yazabilirsin. Polise git danış
Polise ne daniscam?
Paramı nasil alabileceğini. Kayıt vs. var mı puantaj gibi
Bilmiyorum ki. Sgk falan olmadi. Ama calistigimi kanitlayabilirim eskiden wp grubu vardi konusmalari duruyo grubu silmedim adamin numarasi var. Watsaptan engellemis beni. Ama buna polis bakmiyo diye biliyorum.
O zaman dursun sakın silme. Kamera kayıtları vardır. Bir savcı ile görüş. Bulabilirsen ücretsiz bir avukata danışabilirsin. Bu adam parayı vermeyecek gibi
Ucretsiz avukat mi? Savcilik avukat mavukat mumkun degil. Polis de ilgilenmiyo diye biliyorum. Ya mekan acik olsa inan gider indiririm yani cok sinirlendim. Giderim parami isterim terslik yaparsa gider bardaklari kirarim cok sinirliyim. Savciliga falan ne diyebilirim ki
Yaa durum için önce bir avukat bulup danışabilirsin. Avukatlar çok para istiyor danışmaya ona göre mahkemeye verirsin. Eğer polis tanıdığın var ise, polisten rica da bulun mekana birlikte git polis korkusuna parani mecbur verecek
İste ramazanda kapali aksi gibi. Polis tanidigim yok ama bi polisle tanidik gibi anlasip hallederdim onu da. Ama yok yani ramazan boyunca kapaliymis. Garson sefi soyledi bunu. İnanmadim. Kendim rezervasyon yapcak gibi aradim. Acmadilar. İnstadan yazdim gercekten kapaliymis
O zaman yapcak bir şey yok. Sen emniyete gidip bir yardım iste. Elbet açacaklar. Sen fevri davranma hakaret küfür saldırıda bulunma o zaman haksız sen olursun
Emniyet sey yapamaz mi ya arayip sorumluymus gibi konusup istese falan ne biliyim
Evet o da olabilir bir komiser arasın ricada bulun. Burada olsan ben hallederdim de uzaktasındır
Ararlar mi ki ya. Ama adam da yer mi bunu? Ya da wpden konussa komiser kimligini falan gosterse. Gerci kimligini atamaz da ne biliyim yaparlar mi eskisehirdeyim bu arada
Konuşurlar tabii ki. Yardım iste bir şey olmaz. Uzaktasın evet burada olsan problem olmazdı. Benim ailem komple polis çünkü.
Yarin gideyim sorayim oyleyse. Cok canimi sıkıyo bu olay. Kredi karti ekstremi oducektim ihtiyacim var yani bu kadar hays*yetsizlik olmaz.
Aynen öyle. Git şikayet et sigortasız başka çakışan varsa ceza yesin ya da mutfakları pis denetlensim vs. diye şikayet et
Oyle bi sey yapabilirsem de yaparim da ben parami alsam kâfi ya. Cidden ihtiyacim var.
Yap yap iyi ki bunlar bana denk gelmedi o mekani kapattırırdim
Keske oyle bi sansim olsa. Cok kisi soyluyodu bunu. Odeme vermiyo geciktiriyo vs.
Umarim polisler bunu ciddiye alir
Umarım alırlar
Polisler biz bakmiyoruz iskura git dedi. İskura gittim bu da arabulucuya gitcen diye adres verdi. Biktim bu yetkililerin is yapmamasindan abi hakkimi alamiyorum saka gibi ya delircem
Umursamamışlar kısaca. Ben buradakilere gideyim polisle dükkanı basardım
dükkan da kapalı. hayır işkur da eskiden biz bakıyoduk diyo dalga geçer gibi ya. e polis bakmıyo işkur bakmıyo ne bu yani? hakkımı alamıyorum alacağım var ama hakkımı da arayamıyorum ne bu saçmalık. arabulucuya gitcem şimdi dava mava dicek para isticek. resmen hakkım olanı almak için de para ödeme gibi bi zorunluluğum olcak çok saçma delircem ya