Benim annem çok cimri ve bencil bir kadın. Ben çocukken de böyleydi büyüdüm hala böyle. Asla bana masraf yapmaz para vermez bi şey yapmak istemez. Çok cimri. Deli gibi parası evi arabası yazlığı var ama bir gün bile arabasını vermez yani çok zorla kavga dövüş verir. Hep benim param benim arabam benim evim diye kavga eder. Ben bekar çalışan bir insanım koca villada 4 katlı tek yaşıyor ve bana git kendine ayrı ev tut burası benim evim diyor mesela. İğrenç bir kadın. Ben işsiz kalınca da benim param yok git çalış der. Akrabaları ve çevresi asla anlam veremiyor hasta diyorlar ama yapacak bi şey yok. Dışarda bi şey yiyelim mi içelim mi desem ay benim param yok filan diyor. Benim hesabı ödemem için elinden geleni yapıyor böyle anne mi olur ya?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Annenizde cimrilik hastalığı var sanırım. Madem akrabalarınız onun hasta olduğunu söylüyor neden tedavi ettirmeye çalışmıyorlar
Kimse uğraşmak istemiyor. Herkes kaçtı ondan.
Sen bir uzmanla görüş ne yapman gerektiğini söyler
Görüştüm zaten annenin tedavi olması gerekiyor dedi ama kabul etmiyor. Kabul edeceksin yapabileceğin şey yok sınırını mesafeni koru diyorlar.
Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki sende artık kendi hayatına bak
Sesini çikar baktın düzelmiyo yapcak bişe yok annen sonuçta
Öyle yapıyoruz işte
Cimrilik kronik hastalıktır düzelmez böyle kabul edeceksin
Annene azıcık sarı ve yeşil renk giydir. Sevdiği bir hayvan varsa sahiplenin ona bakarken kalbini daha çok sevgiye açabilir belki.
Yok kedimiz var hep ama yine değişmiyor
Paraya cok seven biri acil piskologa görünmesi lazim
Gitmiyor işte
Işin zor ozaman böyle yasayacaksin
İşte öyle yapıyoruz.
Bacım git gerekirse reddi miras yap
Bu anne ile görüşme
Anne dediğin böyle yapmaz
Niye reddedeyim mal mısın.
Bana böyle davranan bir annenin malını da istemez dim
Bundan sanane iş bul çalış paranı eline al anneni bırak
Çalışıyorum zaten annemden para mı alıyorum dedim. Kadın ona rağmen ne alsam etsem karışıyor her saniye paramı soruyor taciz ediyor.
Sabret geberince kurtulursun
İşte evet öyle yapıyoruz
Bazı kadınlar anne olmamali...
Cimri bir insanın elinden ekmek yemek bile günah allahın sevmediği şey cimri olmak
Böyle bir anne olmaz
Var ne olmaz
O manada demedim ya
Tabiki de öyle anneler olur
Benim annemde böyle :) alışıyorsun ben uzaklaşmak için yurtdışına gittim 18'imde
Ben de yurtdışına geldim şu an ama kedim onda veterinere götürmesi için kavga ediyorum para attım.
kedinide al ben sırf hayvanların için kara ve deniz yoluyla gittim uçakta felan rezil oluyorlar
onunla iletişimini kes salla gitsin
Tamam da ihtiyaç oluyor bi şeyler sorup istemek için sonuçta Türkiye’de tek ailem o. Babam denen pislik de ilgisiz sorumsuz.
haklısın ama arkadaşların felan var mı?
Var da bi boka yaramıyorlar sadece gezme tozma dertleşme.
Hani öyle ameliyat olsam gel yanımda dur desem bi ihtiyacım olsa hepsinin işi olur
Hiç gerçek dostum ya da sevgilim yok. Herkes sadece eğlence kullanma menfaat amaçlı hayatımda. Yalnızım ondan.
anlıyorum yine ailene düşüyor işin öyleyse
Ondan yine anne babama ihtiyaç oluyor iş yaptırmak acil şeyde.
çok zor ya cidden
Aynen aileme düşüyor
Onlar da zorla söylene söylene yapıyor zaten hep diyorlar aman bi adam bul koca bul o yapsın.
Karşıma çıkan erkekler de mal. Hesap bile ödemekten kaçan tipler.
hiç kulak asma dedikleri şeylere tamam aynen de geç
bu arada sen neredesin?
ben almanyadayım
Finlandiya. Sen.
Sen kaç yaşındasın diğer akrabaların iyi mi. Evet işte küsmeden sövmeden idare etmeye çalışıyorum yalnız kalmamak için hani bi zor durumda iş çözsünler diye.
18 .
kuzenlerim var 4 kız ailem gibiler bu yüzden aileme çok işim düşmez
evette kuzenlerin yok mu senin de
Ne güzel benim de olsa keşke benim kuzenler berbat ilgisiz sevgisiz hiç aramaz sormazlar.
Var kuzenlerim de hiç ilgiler yok hep ben ararım veririm yaparım onlar asla yapmaz ondan ben de bıraktım yıllardır hiç konuşmadık.
Allah beterinden saklasın canım benim
Hiçbir destek yardımı yok bana hiçbir akrabamın. Ben arasam zorla konuşurlar sadece.
sadık bi dost çıkar umarım karşına :)
kan bağınında bir önemi yok ya
Ya şu an 2 dostum var ama ikisi de maddi fiziksel hiçbir şey yapmaz sadece dertleşir moral verir bu yani.
dost olduklarından emin miyiz dostluk bu değil ki
Daha önce de dostlarım böyleydi cenaze doktor işi olsa yani hiçbiri poposunu kaldırıp gelmez yardıma niye düzgün dost bulamıyorduk bilmiyorum. Ben mesela yapıyorum insanlara ama onlar bana yapmıyor ondan üzülüyorum. Hep kazık yemiş oluyorum.
Evet değiller zaten.
Dost dediğin bence de gelir eder yapar onlar sadece kendine dost diyor ama lafta dostlar. Baksan benim için ne yaptılar diye hiçbir şey sadece sohbet edip eğlence aktivite için görüşmek.
Ama gerçek dost bulamıyorum yani ne yapayım.
Gerçekten benim için bi şey yapacak hasta olsam bakacak evine çağıracak yok dostum.
Aynen dost filan değil hiçbiri zaten öylesine arkadaş.
Niye benim hayatımda gerçekten beni seven biri olmuyor aile sevgili dost anlamıyorum ys. Ben çok sevgi dolu iyi biriyim. Çok insana da dostluk yaptım ama karşılık alamadım bitti hep. Hep ben onlara verdim onlar kullandı.
Dost nasıl bulunur ki. Gerçekten çıkarsız seven koşan eden.
sen bensin
Niye senin yok mu dostun kuzenlerin var işte
ben de iyilik ve yardım etmeyi seven biriyim hayatıma kim girerse girsin böyle davranırım hep kazık yiyende benim ama doğru düzgün bi arkadai girmedi hayatıma
kuzenlerim var fakat dost un yeri ayrı
zaman yanlış zaman
Yani herkesten kazık yemedim ama tam gerçek dost yok yani şu an hayatımda olanlar da arkadaş hani benim için fedakarlık yapmazlar.
en azından güçlü birisin ve ne olursa olsun tek başına halledebiliyprsun öyle düşün :)
Aynen
Muhattap olma aklı başına gelsin. Villa kısmı doğru mu bu arada
Evet niye yalan söyleyim.
neden yalan söylesin?
aynı anda yazdık ldlslsld
Vay arkadaş olaya bak, baban peki?
O da öyle cimri zorla üç kuruş para verir.
Abla sizinkileri soyalım beraber yurtdışına kaçalım ben seni korurum 😂
o zaman gurur yap isteme para vs
Para istemiyorum zaten annemden. Kedimi veterinere götürsün diye kavga ediyorum para attım.
Gel öld*rup mirasi bölüşelim :D
Hastasın gardaş
@sozsuZzaman olum ciddiye almayin la bu kadar :D
Sen yanlış şeyler yazıyon 🙄
@sozsuZzaman ama ciddi anlamda yazmiyorum ki delii
Tamam akıllı 😂
@sozsuZzaman biraz sayilirim :)
Para kazanmak ister misin