- Bugün Instagram'dan denk geldi konuştum. Fiyatlar ektedir... Şaka mı bu? Haftada 54 saat çalışıp asgari alan insanlar var. Şok oldum. Ne düşünüyorsun?

Kanka gece 2 den sonra yaz taksi fiyatın içinde olursa okeyim de geliyorlar o saatten sonra akşam pazarı oluyo çünkü
Ahah Kral ya biliyor bak :D Yok be saatine o kadar ödedikten sonra, taksi derdinde değilim. Sadece fiyatlar standart çalışanlara kıyasla çok yüksek ya... Onun şaşkınlığı.
Kardeşim senden adres istiyorlar ve kendi adreslerini çoook uzak bir yerden söylüyorlar anlaşmaları taksilerin var zaten ondan yüksek ücretli fiş alıp senden önce onlar seni s.. kiyor. Sen sanıyorsun taksi ücreti 150 200 olarak.. 600 700 de taksi yazacak sana
Anladım :) Dikkat ederim tamam.
Evet çok kazanıyorlar
Hangimiz hangimizi öpüyor belli değil affedersin. Ben döviz kazanıyorum, ama bu kadar kazanmıyorum 🤦♂️
Ama siz erlikekler bu ücretleri vermesinix bu kadar piyasaları yükselmez
İyi de, kendi adıma konuşuyorum... Kız arkadaşım yok, evli değilim, görüştüğüm biri yok... Ne yapabilirim ki? Henüz kimseye öyle bir ödeme yapmadım zaten. İlk kez görüyorum hatta fiyatları, ondan şok oldum 😂 Mutlaka benim gibi erkekler vardır. Ne yapsın bu adamlar?
Haklısın aynı şey kadınlar içinde geçerli 🙈
Tabi ki sizin de bu tarz "hisleriniz" var, saygı duyuyorum. Ama şu da bir gerçek ki, bir kadın böyle hissederse ve sadece bunu tatmin etmek isterse. Birini çok basit elde edebilir. Kabaca özetliyorum kusura bakma 🙏 Ama erkek için durum çok farklı maalesef.
Evet bak o konuda haklısın ama bşzde de bekaret olayı var
%100 haklısın, ama o nispeten bundan farklı bir durum tabi. Bekaretin önemsenmediği toplumda da erkeğin ilişkiye girebilmek için daha çok çabalıyor 🤭
Ama çoğu kızda çözüm olarak diğer yoldan deniyor ilişkiyi yaygın şekilde
Kendi hayatları tabi, kendi bilir. Ama onu da zorlanmadan elde edebilir değil mi? 🤭
Sence bir kadın zorlanır bu konuda ☺️ yeterki istesin
Bence zorlanmaz işte 🤷♂️ Aman ne bileyim. Resmen boşa yaşıyoruz, boşa çalışıyoruz...
Haha doğru söylüyorsun ☺️
Maalesef. Bak ben döviz kazanıyorum, üstelik bu kazancı sağlamak için bir sürü saçma sapan insanla muhatap oluyorum... Şu kazancı görünce, oha diyorum. Boşuna uğraşıyorum 😂😂 Neyse halkımıza hayırlısı.
Haklısın çok saçma paralar dönüyor cidden, sanırım erkekler daha zayıf bu konuda hiç acımadan 1 saatlik zevk uğruna o paraları rahatlıkla veriyorlar, ne diyebiliriz ki. Öyle olmasa o kadınlar bu işi yapar mı, çol ciddi kazanç sağlıyorlar, onu borak kullandığı çamaşırı yüksek paralara satan kadınlar bile var
Biz zorunda kalıyoruz galiba, ne yapalım 🤦♂️ Aa evet bir de öyle mallar var ya. O mallık yani, kimse kusura bakmasın 🤭🤭
Var işte örnek verdim sadece. Ve bu binlerce yıldır aynı şekilde devam etmiş
Anladım o açıdan diyorsun 🤦♂️ Doğru maalesef haklısın. Şimdi daha çok hak verdim bu fiyatlara.
O yüzden fiyatların düşmesini bekleme 🙈
Ahah tamam ikna oldum arıyorum 😝🤭
😂😂😂
Şaka tabi ki, hala farklı kuşkularım var 🤭 Ama birazcık kafam açıldı yalan değil. 1 tık daha sıcak bakıyorum yani. Niyetin o değildi biliyorum, ama teşekkür ederim. İkna ettiğinden değil, vakit ayırdığından 🙏
Tabiki niyetim o değil ama durum böyle maalesef. Ayrıca o kadınları herkes kınıyor yaptıkları iş de kolay değil bir sürü pis insan var, kısa yoldan para kazanma isteği, kimide üniveristede alışıyor vs vs bir sürü şey sayfalarca konuşulur
Hepsi bir yana seçme şansları yok ya, gerçi bilmiyorum belki vardır, üzücü tabi. Doğru söylüyorsun duş almayı bırak, tuvaletten sonra el yıkamayan adamlar var 🤦♂️ para ve üniversite kısmı için bir şey diyemiyorum. Bildiğim şeyler değil.
Yok mlesef seçemiyorlar içlerinde su gibi kızlar var 😔
O hiç iyi değilmiş 🤦♂️ Merak ettim ama nerden biliyorsun ki?
Neyi nerden biliyorum
İçlerinde su gibi kızlar var dedin ya, onu diyorum 🙂
İnternette görmüştüm
He görürsen kart al bana 😝 Anladım ama onlar bana biraz fake gibi geliyor. Bugün bana attığı kadınların fotoğrafları da çok güzeldi. Gerçek mi, değil mi bilemem. Ama yalandır diye düşündüm şahsen 🤭
Bilmem illaki vardır, para için de olsa zor bir iş bence sağlam mide olmalı
Tabi ya. Biz çok iğrenciz bir kere. Allah sabır versin. Olay buraya nasıl geldi bilemedim ama 🤭
Sorma cnselik konusu derin konu
Öyle tabi. Şey açısından dedim ama ben onu... Hani soruyu sorarken, oha bu nasıl kazanç, modundaydım. Şu an Allah yardımcıları olsun falan diyorum 🤭🤭
Haha evet ya ama cidden öyle kolay değil bence ben hiçbir zaman kınamıyorum onları iş gibi
=) Yok ben de kınamıyorum. Kolay bir karar, kolay bir kariyer değil tabi. Kim bilir nasıl bir arka planı var... Katiyen öyle bir niyetim yok. Haklısın.
Cevap
8Cevap
Hiç bir şey şaka değil normal olmayan her işte çok para dönüyor helal olan işte az kazanç oluyor ama ticaret hakkı ile olunca kazanç yüksek olur
Kanka bu haksızlık ama 😂
He yani onu diyorum 😂😂
Az bile kadınlar bedenini sunuyo sonuçta herkesin yapamayacağı bir meslek olsun o kadar
Tamam ikna oldum zaten ben ona 😂
Bedenini sunuyor sonuçta karşı tarafta bedelini ödüyor olay bu
Tamam ama pahalı yine de. Ayrıca her gün 8-9 saat çalışarak biz de bedenimizi, vaktimizi, her şeyimizi sunuyoruz... Bizim suçumuz neydi acaba? 😂
Bedenini paylaşmak ve bedenini yormak çok başka
Mutlaka öyle. Ama ben dediğim gibi iş gücü olarak düşününce, garip geliyor.
Onlar hem bedenini paylaşıyor hem yoruyor. Işıne devamlı giden bir bireyde hayatını sadece idame ettirmenin derdinde oluyor ve yoruluyor ama kendinden bir şey tattırmıyor karşı taraf mutlu olsun diye
Tabi kimse tadıma bakmıyor doğru 😂 Ama şöyle düşünüyorum ben de... Satış işindeyim ben. En basitinden bir müşterimiz var adam Hüdapar Belediye Başkan adayı... Ben bu adamı kapıma köpek diye bağlamam. Ama iş için katlanıyorum. Yani ben de ve biz de kendimizden ödün veriyoruz... Dediklerini iyi anlıyorum, aynı şey değil diyorsun. Haklısın... Ama yine de gerçeklik bir tık anlamsız geliyor.
Kendinden uzak davranmak zorunda kaldığın noktalar oluyor evet tabiri caize 3 maymunu oynuyoruz öyle anlar geliyor ki isten ötürü ama bedenen kendini birine ortak etmek farklı olay yinede Kazanılan para miktarı anlamsız evet ama hayat kadınına oldukca anlamlı dediğim durumlardan ötürü
Doğru doğru. Seçme şansları da yokmuş galiba yani parasını veren herkesle birlikte olmak 🤦♂️ Maymundan bozma herifler falan... Üzücü. Tamam hak veriyorum 🤭 Bahşiş de verecem tamam 😝
Para yedirmesinler kısa ve net kısacası akılli olsunlar😁😄
Kim, erkekler mi? 🙂
Evet kadınlar kolay kazancını bulmus iste baksana görünen o ki🙃
Ahah ama seçme şansımız var mı ki bu konuda? 🤭
Onlara para yediren düşünsün. Aklınızla düşünmeyi öğrenmezseniz, çok şikayet edersiniz.
Yargılamaya lüzum yok bence. O başka sorunun konusu. Ama demek ki çok ilgi var ki bu kadar pahalı 🤭
tabi canım arz talep meselesi sonucta
Bunun az bile ücreti almanyaya git görürsün😀
Bilmem ben piyasasını, doğrudur 😂
Vay arkadaş fiyatlara bak. Asıl s*kilen bizmişiz aslında
Aynı şeyi düşünüyorum yeminle 😂
Bu parayı ona verene kadar çevirir kendime sokarım mk:D
Ahah yapma etme lan 2000 için değmez 🤭🤭
10 dklık zevk için bu parayı vermem ben :D
Valla 10 dk'lık zevk için ben de vermeyi planlamıyorum. Ama öteki dediğinden iyidir yani 😂😂 Anlıyorum, haklısın.
Daha bir de dolandırıcı değilse, iban a at diyorsa zaten dolandırıdır.
Yok o konuya hiç girmedim valla. Belki ilerleyen süreçte. Dikkat ederim 🤭
O istiyorda belki bi essek denk gelir diyor.500 tl ye gobek atiyorlar 2 3 saatligine.
Nerede?
Ettafina bak derim once aradigin seye yakininda bak.
Evden işe, işten eve yaşayan insanım. Etrafımda yok öyle biri.
O zamn 5 bin gitti 😅
Ahah :D :D + Taksi :D
5 ten sonra taksi cok sorun olmaz 🤣
Doğru, hayırlısı :D
Hahah. @OpTeryX menü basmışlar :)
Tabi profesyonel çalışmalar 🤭
Yorumsuz
Burayi terk et sana söyledim pesindeyim
Koş
Kesinlikle, şaka gibi.
Abla benden kacamasin 😂
Ablası kaçmıyorum sen takiptesin ashsjhsjs