Aşağı
Yukarı
Sabit
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soruyu birazcık geç cevaplayacağım ama :) Seçimden sonra minik minik bir artışı olacak ve sene sonuna doğru bir zıplama yapacak fikrindeydim. Seçimden sonrası tuttu şişmdi sıra 3-4 TL lik büyük sıçramada. Merkez bankasının beklentisi sene sonu 40 tl idi. Geçtiğimiz senelere baktığımız zaman da en fazla 1.-1.5 tl lik bir sapma olduğunu gördük. Dolayısıyla en azından elimizde ki verilere göre hareket edersek sene sonu 40 olmasa da 38 civarı olacağını gösteriyor veriler.
Üretim olmadığı sürece dolar artacaktır rekabetimiz maalesef çok kötü üretim olarak hep gerideyiz hep tüketici vasfi var bizde sen gidiyorsun iPhone’a 100.000 TL veriyorsun bu durumda diğer ülkeler zengin oluyor ama senin Ülken hiçbir şey üretmediği için tabii ki paran değersizleşecek
Ülkede dövizin aşağı hareket edeceğine inananlara satılık çok güzel köprüler ve yollar var elimde. İlgilenen beğensin ben temasa geçerim.
Geçelim temasa, yollara yatırım yapasim var
Ben gerçekten bu ülkeden umudumu yitirdim iyi bir iş evlilik aşk gezmek hayalleri gerçekleştirmek ultra imkansız artık...
Sen ne ultra lüks şeylerin hayalini kuruyorusin boyle😆
Cevap
9Cevap
Yukarı
Dolar sabit kalmaz, aşağıya da enmez, sadece yükselir.
Dolar konusunda emin değilim ama borsada sağlam ziplamalar olacak
Dolar şuanda zaten yükselişte seçimden sonrada yukarı yönlü ilerleyecek. Seçim sonrası ana maddelere zam bekleniyor elektrik su doğalgazı şu anda bastırıyorlar onlarada zam gelecektir.
bilader dolar her zaman donuyor dolasiyor yukari cikiyor farkli bir senaryo gerceklesmedi hic
Bu sorunun cevabını ilkokul çocukları bilir.
Burası Türkiye hiç bir şey beklenildiği gibi olmayabilir
2018'den bu yana dövizde iniş gördün mü sen? Resmen dibe gidiyoruz. 1 dolar 100 TL olursa şaşırma yani. Ben beklerim.
Dolarda aşşağı diye bir yön mü var awq
Hareket edeceği belli ama nereye olur, bilmiyorum.
Aşağı diyen polyanna var mı cidden hjsjs
Beklenti satın alınır, gerçekleşen satılır. Dikkat ettiysen seçim sonrası dedim. Seçim sonrası beklenti yukarı yönde olursa o zaman secim öncesi hareketlilik olabilir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?