Para & Ekonomi Dolar seçimden sonra ne olur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seçime kadar düşer mi , sonrasında ne olur? Nasıl yatırım yapmalıyım😁 Dolar seçimden sonra ne olur sizce? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LindströmFenomen Takip Et Bilge Yaş: 29 6 ay Muhalefet te gelse dolar çok düşmez kısa vadede. Çünkü bitik bir ekonomi kalacak. Altın al en güzeli. 0 0 Yorumla
Sozdemir47 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Seçime kadar sabit veya bir miktar düşer seçimden sonra akp kazanırsa yükselir diğerleri kazanırsa düşer 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 31 6 ay Para & Ekonomi konusunda 460 cevap paylaştı. Belirsiz…Yatırımını kuru gıdaya yap, karnını doyurmak hayatta kalmak artık bir yatırım.Seçimden sonra da hayatta kalma mücadelesi verecez. 0 0 Yorumla
Ars01 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 6 ay Kesin düşer iktidar kazanamayacağı için dolar haziranda büyük ihtimal 15 lere geriler 0 4 Yorumla Soran 6 ay Kanka o da riskli iktidar çok rahat duruyo. Bişey yapmazlarsa kazanacaklarını bende düşünmüyorum ama malum. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalı Yorumla Ars01 6 ay Birkere %99 2. Tura kalacak 2. Turda kazanamazlar 1. Turda chp %50 alırmı bilmem ama ince geçerse bu tarafı olabilir o iş bitti ya merak etme Yorumla Soran 6 ay İnşallah Yorumla Ars01 6 ay Yoksa halimiz harap😅 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 6 ay kaç doların var 0 8 Yorumla Soran 6 ay Dolar euro toplam 2.5 bin Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay bozdurma kalsın Yorumla Soran 6 ay Tl yi döviz yapıyımmı Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay tl ne kadar Yorumla Soran 6 ay 20 k civarı Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay hepsini olmasa da alabilirsin 21 23 bandında düşünüyorum ben seçim sonu Yorumla Soran 6 ay Dimi bi kısmıyla denenir teşekkürler Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay evet elinde nakit de kalsın Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% 6 ay Çıkar 0 10 Yorumla Soran 6 ay İktidar kazanırsa çıkar bence de ama bilemiyorum Yorumla Kibar4154 6 ay Düşmez kolay kolay Yorumla Soran 6 ay Şimdi de yüksek. Pik yapmadan önce düşüş yaşar mı eldekini nasıl değerlendirmeli Yorumla Kibar4154 6 ay Elinde var mı şu an Yorumla Soran 6 ay Evet Yorumla Kibar4154 6 ay Hiç elleme ne kadar var Yorumla Soran 6 ay Dolar euro 2.5 k civarı :d Yorumla Kibar4154 6 ay 2.5 mu dalga mı geçiyorsun Yorumla Soran 6 ay 2.500 işte. Bi öğrenciden ne bekliyosun Yorumla Kibar4154 6 ay He TM bak şu an dövizde kur koruma var eğer bu kur koruma kalkarsa dokar 35 lira olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Muhalefet te gelse dolar çok düşmez kısa vadede. Çünkü bitik bir ekonomi kalacak. Altın al en güzeli.
Seçime kadar sabit veya bir miktar düşer seçimden sonra akp kazanırsa yükselir diğerleri kazanırsa düşer
Belirsiz…
Yatırımını kuru gıdaya yap, karnını doyurmak hayatta kalmak artık bir yatırım.
Seçimden sonra da hayatta kalma mücadelesi verecez.
Kesin düşer iktidar kazanamayacağı için dolar haziranda büyük ihtimal 15 lere geriler
Kanka o da riskli iktidar çok rahat duruyo. Bişey yapmazlarsa kazanacaklarını bende düşünmüyorum ama malum. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalı
Birkere %99 2. Tura kalacak 2. Turda kazanamazlar 1. Turda chp %50 alırmı bilmem ama ince geçerse bu tarafı olabilir o iş bitti ya merak etme
İnşallah
Yoksa halimiz harap😅
kaç doların var
Dolar euro toplam 2.5 bin
bozdurma kalsın
Tl yi döviz yapıyımmı
tl ne kadar
20 k civarı
hepsini olmasa da alabilirsin 21 23 bandında düşünüyorum ben seçim sonu
Dimi bi kısmıyla denenir teşekkürler
evet elinde nakit de kalsın
Çıkar
İktidar kazanırsa çıkar bence de ama bilemiyorum
Düşmez kolay kolay
Şimdi de yüksek. Pik yapmadan önce düşüş yaşar mı eldekini nasıl değerlendirmeli
Elinde var mı şu an
Evet
Hiç elleme ne kadar var
Dolar euro 2.5 k civarı :d
2.5 mu dalga mı geçiyorsun
2.500 işte. Bi öğrenciden ne bekliyosun
He TM bak şu an dövizde kur koruma var eğer bu kur koruma kalkarsa dokar 35 lira olur
Ebesinin nikahı olur
Ucacagi kesin 😀