hiç biriktirmez bende ondan alıp biriktiriyorum evimiz kira sonuçta ev alalım diye uğraşıyorum biriktirme yaptığımı desem mi yoksa gerek yok mu annesi de bana diyor sürekli paranı biriktir sonuçta çalışmıyorum dedim oğluna söyle çalışan o dedim dün de annesi biriktirme yaptın mı altın falan alyon mu şeklinde sorular sordu anlamadim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Sakın söyleme ona.
Bir yakınım da öyle para biriktirip sonra kocasına söyleyince adam sen benden para mı saklıyorsun diye kavga çıkarmış.
Ve bence koca eline bakarsan ileride çok pişman olursun. Gir bir işe çalış. Kocan gibi adamların hayatta hiç bir birikimi, malı olmaz. Roman vatandaşlar gibi günübirlik kazanıp harcarlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor dum sonra o evin tüm yükü bana geldi ondan bıraktım zaten
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılkocanla berber hareket etmelisin. iyi niyetlisin ve bu biriktirdiğin altından sadece eşinin haberi olmalı. zor durumda kalınca çevrendekiler senin bu parana çökebilir. ayrıca eşininde yanlış düşüncelere kapılmasına izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılBilse nolucak en ufak şeyde altınlar bozdur dicek
+1 yılPara biriktirmeye devam et eğer elinden alma , harcama ihtimali var ise ona söyleme ev araba değil belki ama acil bir durum , bir ihtiyec olabilir başkalarına el açmak zorunda kalmadan birikimlerini kullanabilirsin..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ona olmasa ailesine oluyor lazım ondan dolayı
- +1 yıl
Sen bu birikimi ailesine de söyleme kimseye söyleme harcanan gerektiği zaman çıkartırsin eşine veya ailesine para lazım olunca çıkartırsın bu durumu o gün geldiği zaman herkes taktir eder ama şu an kimse bilmesin
Soran+1 yılTakdir etmezler asla mobilyalar nişanlıyken yardım ettim değerim olmadı yine olmaz kiradan kurtulmak için çabalayım belki oda çaba gösterir diyorum maalesef
- +1 yıl
Ha o zaman gizli tutacaksin kimse için değil sevdiklerin için devam edeceksin
Aman haa haberi olmadan birikimini yap lütfen o paranın var olduğunu bilmenin verdiği rahatlıkla yaşanılan ilk sorunda birikimini isteyecek doğal olarak hiç kimseyi uyandırmamakta fayda var
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyor zaten sende para var mı diye bazen
Soran+1 yılGüzel cevap bu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
40Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna nasıl müsade ediyorsun sanane bizim evimizin içinden paramızdan desene ayrıca bütçeniz zorlamadan azar azar altın alabilirsin onun dışında yemenden içmeden kısma hayatta bazen anın tadını çıkarmak gerekir bir daha bu günler gelmez birikim yap ama şimdi hayatını zehir etmeden ve kimsenin evine müdahale etmesine izin verme güzel de giyineceksin canının çektğini de alacaksın diğer türlü ne anlamı var ev almak için mi bu kadar çile yapma gözünü seveyim o evi az parayla çevirmek zorundaysan birikimin anlamı yok sende çalışsan tamam ama bir maaş giriyor eve
14 Yorumla
Soran+1 yılMüsade etmiyorum oğluna sor diyip konuyu kapatıyorum ya da tek maaşla nasıl yapalım diyorum lafını veriyorum eşim de sorunca dedim ailesine lazım galiba diye düşünüyorum
Soran+1 yıl@Edatekn çalışıyor dum sonra baktım her şey benim maaştan gidiyor bıraktım
+1 yılSöyleme kimseye. Annesine de oğlun biriktiremiyor niye bana söylüyosun de Allah Allah
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu diye bilirim
+1 yılsakın annesine söyleme aklı sıra seni yokluyor lazım deyip elinden alcak esin dahil kimse bilmesin sorarsada tek maasla nasıl para bırıktırelım de
00 YorumlaEşinden ayrılmayı neden istiyorsun sana bakıyor karşılıksız bu onu sırtından vurmaktan başka bir şey değil
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak değil onunla bir evimiz olsun istiyorum kira vermekten
Soran+1 yılYok böyle olurlarsa ev almak istemem tabiki evde hemen olucak bir şey değil zaten ayrılmayı kafama koyarsan ev falan almam sürekli araban sat ev alalım diyo annesi ben o arabayı babamın evinde aldım ailemin yardimıyla neden satıp onlar ev alım ki oğlu çalışsın alsın bana dicene
Soran+1 yılİşte sorunda bu ben bişeyler yapalım diyorum biriktiirince bı kere dedim borç var sen biriktirin mu diyip o parada gitmişti ondan sordum burayada zaten çalışsam yine evi gecindiren ben olucam eşim ise evli değilmiş gibi davrancak
hayir soyle çunku eğer onun yaninda kalmazsa gelir senden ister surekli daha çok harcama yapacak
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta babam bana gönderdi hesabıma baktı sanki alcakmıyım dedi ertesi gün annesine lazım miş onun için istedi babama dedim göndermek yerine bana altın alıp koyun
Soran+1 yılÇalışyordum bu sefer noldu eşim sürekli sen maaştan alalım sen ver ben maaşta veririm sana geri sonra her şey benim maaşım yıkınca ayrıldım işten
Soran+1 yıl@Edatekn gerçekten severek çalışyor dum sonra herşeyi ben karşılayınca daha çok sinir oldum
Soran+1 yıl@Edatekn aynen yine çalışsam yine benim maaşım gitcek geçen konuştuk bana dediki ozman maaşından banada verirsin şok oldum ondan çalışmıyorum yoksa mesleğim var
Soran+1 yıl@Edatekn benim eşim ve ailesi bana güvendi biraz bilmediğiniz şeyler var ev mobilyaları falan nişanlıyken onlar da yardım ettim kendi ailem bile bilmiyo bilseler annem zaten evi başlarına yıkar bende istedim ev alım uzak yere taşınalım ailesi uzak olsun belki düzelir değişir diyorum
- +1 yıl
Çalışmaman en iyisi. Cidden çalışan kadın olduğun zaman erkek kadının maaşınada göz dikiyor. Erkeğin görevi zaten evi geçindirmek kadın erkeğe para vermek zorunda değildir kendi ihtiyacın eşinden daha fazla olur. Erkeğin neyi var kuaförü mü epilasyonu mu hicbirşeyi yok yinede kadından para alırlar. Çocuk istememekte haklısın bu arada. Resmen sırtını sana dayamış bunlar
Para & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. Para biriktirmenin heleli ev almak için nesi kötü olsun ama mutfak değilde başka bir şeyden kısma imkanı varsa daha iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde iki kişiyiz ondan
Soran+1 yılOnlar dan da yapıyorum indirim den alıyorum ilerisini düşünüyorum biraz da annesin parası falan kalmayınca bana diyorlar paran var mı diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirikim yap eşine söyleme ayrıca ne senin annen ne de kayınvaliden evine karışmasın bir eşin bir sen o evde krallığınız ikiniz yönetin dışardan başka kral kraliçe getirmeyin!
12 Yorumla
Soran+1 yılBilerek karişyor annesi izin vermesem de diyor
Cevap sahibi+1 yılDuyma
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay bee aynı benim annem gibisin, bizimkiler de tek asgari ücretle geçiniyorlardı 5 yıl önce ev aldılar babam anneme hep sen olmasan alamazdık der şu an ikinci evi alacaklar
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim biriktirmeyim istiyor biriktiirince harcayın diyor
Ne annesine ne de eşine söyleme. Olanları da almak isteyebilirler. Kendin bil yeter
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl@Onanza sanane kızlar çogu tipsiz olmasından asıl erkekler evlenmesin anne kuzusu oluyorlar
Soran+1 yıl@Onanza hehe kesin benimde eşim öyle derdi evlendim günümü gördüm
+1 yılPara biriktirmek benlik iş değil ama çalışmayan bi ev hanımı da nasıl para biriktirip altin alacak?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim market alışveriş parasın bana veriyor bide lazım diyerek alıyorum babamda yolluyor ev kira bişey alırsın diye
- +1 yıl
Baban ne iyi adammış
+1 yılAnnesini hiç ilgilendirmez keşke hiç dahil olmasa, Allah sana yardım etsin. Çok vefakar bi kadınmışsın helal olsun
00 YorumlaEvi dişi kuş yapar dedikleri bu güzel bişey yapıyorsunuz herzaman önemli bu yarın ne olur bilemeyiz tebrik ederim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen en iyisini yapıyorsun kendin icin yap bunu zaten ama gizli yap ne anası ne kendisi bilsin en azindan kendini güvenceye almış olursun
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil de yani haberi olsa iyi olur saklamak da zor evde altın
010 Yorumla
Soran+1 yılOzman bir şey istediğim de altın bozdur al der
- +1 yıl
Der işte sağlam yerde sakla derim çocuk için
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum çok farklı bi aile
- +1 yıl
O zaman birikim yapıp kacman gerek
Soran+1 yılEvi ondan istiyorum babam nişan at diye çok dedi bana seviyorum diye atmadım
- +1 yıl
Zor ya ama yari yarıya en azından almaya bak
Soran+1 yılArabayı satarsam alırım evlenmeden önce aldığım dan hakkı yok şu an ev alırsam hakkı olur
- +1 yıl
Alma zaten bir şey
Soran+1 yılAynen sadece birikim yapiyorum altın alarak
- +1 yıl
Mantıklı değerlenir BTC de yap hiç bilmez her yerden harcarsim
Eşine söyleme sonuçta aileniz için birikim yapıyorsunuz. Dara düşerse söylersin sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirikim yap ama ne annesine nede eşine söyleme
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sorup duruyorlar bana neden se
Cevap sahibi+1 yılSen ağla sürekli durumumuzmu var neyle yapayım felan de, insan oğlu çok tuhaf diyelim 100 TL kenara attın onu 10000tl diye algılar
Soran+1 yılAynen
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşin neden bu kadar sorumsuz?
Kötü bir huyu mu var?
00 Yorumla Birliktirirsem kimseye söylemem. Eşimden böyle bir adım atmasını beklerim.
00 Yorumla
+1 yılYe yavrum ye, öleceksin
Boğazdan kısılmaz, mezarda mı yiyecen00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonra biriktirdiğim paraları eline ver o da gitsin harcasın
00 Yorumla İyi yapıyorsun ama eşine söyleme birikim yapıp ihtiyacınız olduğunda çıkarırsın meydana
00 Yorumla
+1 yılHerşyimden kısarım, boğazımdan kısmam. Yanlış yoldasınız
00 Yorumla
+1 yılBiz altın bozup market arabası dolduramıyoruz. Helal olsun sana.
00 YorumlaBiriktir tabi bence iyi yapiyorsun ama bunu eşini zorda brakarak yapma
010 Yorumla
Soran+1 yıl35bin maaş alıyor bı kira veriyor elektrik su doğalgaz yanmıyor zaten tatil yeri soğuk değil 5bin veriyor ev için diğer parayı naptın diyince cevap vermeyen biri zordami birakmiş oluyorum istiyorum ki evimiz olsun kiralarda durmayalım
Soran+1 yılİnanmak zor ama gerçekten onun hesabında ne kadar parası var bilmiyorum sormadım bile sorunca zaten kavga etmiştik sonra bu birikime başladım
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten bu soruyu defalarca sordum ona kendime aileme anlatsam boşan gel derler
Soran+1 yılBilmiyorum ki kendi bişey alalım demiyor hiç zaten
Soran+1 yılBende herşeyi kapattım zaten sadece biriktirme yapmaya başladım
Çok iyi yapıyorsun tasarruf konusunda kimse kadınların eline su dokemez ben kendi eşimden biliyorum inan onun tasarrufu olmasaydı hiç bir şeyin sahibi olamazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz de olamıyoruz borcumuz da yok bende market alışverişi yapcam bişeyler lazım diye alyorum sonra onunla gidince eksiklerden fazla alıyorum
Acil bir sağlık durumu olmadıkça söyleme , onlar sana bir şekilde garanti olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılAmaçım ev almak bilezik ler falan da var annesi araban satın ev alın diyor dedim oğlun çalişsın alsın ben niye babam evinde çalışıp aldığım satım dedim haksız mıyım
Soran+1 yılÇabalamıyor ancak harcayalım istiyor onuda kendi harcar market falan bana veriyor parasın bende ordan ya da bişeyler lazım diyorum ailem de yardım ediyor bana bazen diyorlar da sorun varsa gel diye
+1 yılFiziki altın alma git Ziraat den altın hesabı açtır oraya yatır.. kimseye de Ötme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla söyleme. Kimseyehatta.
20 Yorumla
+1 yılBiriktirerek ev alamazsın ya trilyon oldu evler
02 Yorumla
Soran+1 yılBileziklerim falan da var arabam da var evlilik bu sonuçta ne olunca bellisiz sonuçta ben çalışarak aldım
- +1 yıl
Aferim sana
+1 yılİyi yapıyorsun aç kalmıyorsunuz ya bir şey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBunun disinda mutlu musun?
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi yapiyosun bu devirde çok güzel bişi
00 Yorumla
+1 yılBu durumda çok iyi yapıyorsun
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 607 cevap paylaştı. Yanlış adamla evlisin
00 Yorumla
+1 yılSen bildiğin gibi devam et, kimseye de deme.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 720 cevap paylaştı.
u +1 yılÇok iyi yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBiriktirdifini kimseye deme
00 YorumlaSen iyisini yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHabeei olmasın, kendine yap
00 YorumlaIyi yapiyorsun iyi günün kötü günün olur
00 YorumlaKötü değil evde birinin böyle olması güzel
05 Yorumla
Soran+1 yılSonra bana soruyorlar paran var mı diye yok diyorum var desem alıcaklar
Soran+1 yılÇalışyordum işi bıraktım arabam var onu satalım ev alalım diyorlar onda hakkı yok boşanirsam ev alırsam satıp hakkı olur eşim iyi ama annesi fena
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışman lazım
seninde00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 602 cevap paylaştı. En iyisini yapıyorsun👍
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Biriktir ama annesine söyleme
00 YorumlaAherim sana
00 YorumlaTasarruf iyidir
00 YorumlaNe iyi yapıyorsun
00 YorumlaBravo sana 👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılBeton yetmez
00 Yorumla
+1 yılBence söyleme altını isterler sonra
00 Yorumla
+1 yıliyi yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltın güzel yatırım
00 Yorumla
+1 yılgizli yap
00 YorumlaYok bence iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılHer ay bitane çeyrek alıyorum babam da yolluyor artık dedim benim hesabıma atmayın bana çeyrek alın diye babam da tamam dedi
Para & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı. İyi yaptın
00 Yorumla
+1 yılİyi yapıyorsunuz.
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Eşim hiç para biriktiren biri değil, marketten kısıp altın alıyorum. Kötü mü yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler