Kendim 18 yaşindayim ve kumarda her ay 250 300bin civarinda para kaybediyorum bu kadar parayi nerden buluyorsun diyenler olucak kendi işimi yapiyorum işim hakkinda detay vermek istemiyorum yalniz yaşayan birisiyim ve canim sıkıldıkca kumara veriyorum kendimi artik amacim kazanmakta değil vakit geçirmek belki bisey kazanirsam mutlu olurum diye oynuyorum hicbir arkadaş çevrem yok yapabilceğim aktivitede yok kendimde evden çalisiyorum bu nalet şeyden hiçbir şekilde kurtulamiyorum nasil bi yol izlemeliyim ne yapmaliyim veya bu konuda bana destek olucak birisini bulabilirmiyiz tek istediğim kumari birakmak zaten sigara alkol bile kullanmiyorum kari kiz ortamlarimda yok tek bagimliligim kumar tek basima olduğum içinde biraz zevk almak icin kumar oynuyorum (banka hesabinda para tutma diyenler vs olursa nakitteki paramida gidip atiyorum durduramiyorum kendimi)
Lütfen bana bi önerin söyleyin ne yaparsam bu kumardan uzak dururum veya böyle tedavi yollari var mı ya da hayatima birisini mi almaliyim kumarda kaybediceğim parayi onla yersem bu kadar üzülmem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben o kadar para kaybetsem şu an kendimi gırtaklamıştım. Kumar yerine para harcamak için daha güvenli kumarlar oynayabilirsin mesela başka iş yeri açmak şahsen ben öyle bir parayı boşa harcayabilecek düzeyde olsam hayvanlara aşırı düşkün olduğum için bişeyler yapardım en kötü bar pavyon açar yine o parayı kaybetmem manyak mısın olum insan aklını kaybeder ahahhshwhwjamöns
:D manyak bi insanim tek basima sikildikca kumara giriyorum
Vallahi o parayı kumara vermek yerine git ne bileyim kötü konuşmak istemiyorum ama vallahi benim içim gitti bu mevlaya yapma olum kendine acımıyorsan şu mevla için test çözen bana acı ndmsmsmwöw
Ben kendime acimiyorum ki :(
İşte bana acı
Belki başka insanların hayatına dokunabilirsin bu para ile. Yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Örnek olarak ailesi taraf Okutulmayan kız çocuklarına ulaşabilirsen belki seni iyi hissettirirdi
Diğer sorularima bakabilirsin benimde böyle bi amacim vardi
Benim daha öncelikli amacin böyle hayatini yaşamamis ailesinden dışlanmış çok zor bi hayat gecirmis bi insanin hayatini güzelleştirmek
Evet şimdi gördüm, biraz garipsedim zor durumda birini arıyorsunuz, fakat bana daha zor durumda olan ve sevgiye ihtiyacı olan kişi sizsiniz gibi geldi, iyileştirmek istediğiniz kişi de sizsiniz, zor zamanlar geçirdiniz ve sizinle nasıl ilgilenilmesini istiyorsanız ona öyle davranmak istiyorsunuz. Aslında bir açıdan çok güzel kendinizi yıpratmayın, umarım sizi gerçekten sevebilecek kişiyi bulursunuz.
Evet bu konuda haklısın belkide böyle bisey istiyorum
Onlara nasil ulaşim sagliyabilirim peki ve ailesinin okutmsk istemediği biri olursa ne yapsbilirim
Bazen hiç bir şey yapılamıyor mallesef, şu an öyle bir durumdayım mesela ama öyle aileler var ki elden bir şey gelmiyor ve şöyle bir durum var yani bazen insanlar fırsatçılık yapabiliyor sizi kullanma ihtimali var o yüzden araştırmalısınız köy okulları olabilir devlet üzerinden bağış yapmak sizin için sıkıntı olabilir işiniz pek sağlam gelmedi şahsi olarak ulaşsanız eminim çok insan vardır
Yaptığın şeylerin asıl sebebini bulunca daha iyi karar verebilirsin, bu bir insana olan davranış olabilir ya da kumar mesela ona neden bu kadar bağlandığını düşün belkide altında başka bir sebep vardır
Altındaki tek sebep bunalti ve azcik olsada mutlu olmaya çalışmak sıkıntıdan dolayi oynuyorum
Evet hayatima birisini almiştim amacı beni kullanmak oldu biraz ama en son pişman olan o olmuştu bu durumda ben bişey kaybetmiyorum ve herhangi bi insanada kendimi kullandirticak kadar saf bi insan degilim ama her konuda elinden tutup destek olmak isterim
Hayatima aldiğim bi insan olmustu ortalama 8 ay boyunca beraberdik elimden gelen herşeyide yapmistim ama son zamanlarda çok nankör bi insana dönüp kendinden nefret ettirmisti :)
Yani diğer bağımlılıklar gibi bu da, bedenin ona alıştığı için bırakamıyor, yani hayatta sana iyi hissetiren şey bu ise sana zarar vermediği sürece sorun değil, ama daha da ilerlemeden bırakman gerektiğini düşünüyorum. ondan aldığın depomin seviyesini başka birsey ile yavaş yavaş doldursana bunu zaten denemişsindir eminim ama yinede söyleyeyim herhangi bir ilgi duyduğun spor dalı, hobi yok mu ayrıca hiç arkadaşın da mı yok yanlızlık kendi seçimin değilse çok zor İzmir gibi sosyal bir şehirde neden bu kadar yanlızsın
Aaa şaka gibi verdiğin değeri asla haketmemiş kendi açından bir pişmanlığın yoksa salla gitsin kendi kaybetmiş gerçekten
Öyle oldu zaten kurtuldum :)
Eskiden kiz arkadaşim vardi ondan sonra ne bi arkadaş ne başka bişey istemediğim için yalniz kaldim çok uzun hikaye ya
Sana hakketiğin değeri vermemiş birinin hayatına bu kadar etki etmesine izin verme anlatmak istersen dinlerim ve arkadaş konusuna gelirsek yani hiç kopmak istemeyeceğin insanlar karşına çıkmamış henüz diye düşünüyorum
O kadar zengin misin be
Değilim ama güzel kazaniyorum eğee dusunursen yaz bana ig:hastayizabi
Pardon bu yorumu sana yazmicaktim ben çok karisti baska biriyle karistirdim
Şaka mısın dfghdfg
Yaa ben başka bi gönderinin altindaki biriyle konuşuyorum uyku sersemi seni o zannettim ona yazicağima sana yazdim dkdmdkfm
Kumardan ne yap et kurtul bak serdar ortaç gibi olursun
Evet gidişat o yönde ama keşke o kadar kolay kurtulup birakabilsem
Tövbe et bir hocaya görün 😂
Inancim yok benim yaptigim işlerde legal degil zaten
Dikkat et
Yeni başlamadim uzun zamandir yspiyorum tüm kazandiğim parayi kumarda yedim :(
Ailen ne diyor
Ailemle yaşamiyorum 4 senedir ayriyim ben
Yanlış anlama ama sonun pek iyi görünmüyor
Evet biliyorum bu yüzden kendimi başka bişeye yoğunlastirmaliyim hedefim ise çok zora düşmüs ailesinden dişlanmis hayatini yaşamamiş bi insanin hayatini güzelleştirmek en azindan ona vakit harcarim onla aktiviteler yaparim sinema gezi vs
Sana tavsiyem insanlara yapma, bu iyiliğin karşısında yüzde yüz muazzam bir nankörlük görürsün
Inan umrumda olmaz biliyormusun ben bisey ksybetmrm çünkü bi insanin hayatini güzelleştirmiş olurum sadece o eğer bi nankörlük yaparsa kendisi kaybeder :)
O zaman inşallah denk gelirsin ve bu bataklıktan çıkarsın
Umarimmm