Kızlar, Kumarda her ay çok ciddi meblalarda para kaybediyorum hiçbir arkadaş çevren yok hayatimda kimsede yok ne yapabilirim?

Kendim 18 yaşindayim ve kumarda her ay 250 300bin civarinda para kaybediyorum bu kadar parayi nerden buluyorsun diyenler olucak kendi işimi yapiyorum işim hakkinda detay vermek istemiyorum yalniz yaşayan birisiyim ve canim sıkıldıkca kumara veriyorum kendimi artik amacim kazanmakta değil vakit geçirmek belki bisey kazanirsam mutlu olurum diye oynuyorum hicbir arkadaş çevrem yok yapabilceğim aktivitede yok kendimde evden çalisiyorum bu nalet şeyden hiçbir şekilde kurtulamiyorum nasil bi yol izlemeliyim ne yapmaliyim veya bu konuda bana destek olucak birisini bulabilirmiyiz tek istediğim kumari birakmak zaten sigara alkol bile kullanmiyorum kari kiz ortamlarimda yok tek bagimliligim kumar tek basima olduğum içinde biraz zevk almak icin kumar oynuyorum (banka hesabinda para tutma diyenler vs olursa nakitteki paramida gidip atiyorum durduramiyorum kendimi)

Lütfen bana bi önerin söyleyin ne yaparsam bu kumardan uzak dururum veya böyle tedavi yollari var mı ya da hayatima birisini mi almaliyim kumarda kaybediceğim parayi onla yersem bu kadar üzülmem

Kızlar, Kumarda her ay çok ciddi meblalarda para kaybediyorum hiçbir arkadaş çevren yok hayatimda kimsede yok ne yapabilirim?