Dalgalı seyreden kripto para piyasasında, Bitcoin 2 Mart tarihi itibarıyla tarihi zirvesini görerek 2 milyon TL'ye ulaştı. Bitcoin'e yatırım yapmayı düşünür müsünüz?

Dalgalı seyreden kripto para piyasasında, Bitcoin 2 Mart tarihi itibarıyla tarihi zirvesini görerek 2 milyon TL'ye ulaştı. Bitcoin'e yatırım yapmayı düşünür müsünüz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
şaşırmadım hiç
BTC yarilanma öncesi güzel seviye ath yapar mı bilinmez bu gece ama etf onayi sonrası BTC harika yol kat etti 17-19 k dan beri artan bir kasa var
Bir zamanlar 5 bitcoinim vardı ne kadar geri gittiğimin farkına vardım
Sizce ben coindeki tüm birikimimi kaldırçata batirmışmıyımdir?
vadeliden uzak dur kanka çok kötü bir şey toparlanmam 1-2 ay sürdü mental açıdan spottan yürü vadeli çok ufak riskler alarak yapılabilir ama kaybetmeyi göze almayacağın para ile kesinlikle yapma ben öyle yaptım ama tecrübe kazanmış olduk
Tecrube kazanmış olduk bir daha tövbe
Kriptoya hep inandım yatirim yaptım hiç pişman etmedi çok güzel yerlere gideceğimizi düşünüyorum
Zamanın da dalga geçiyordum 30 bin tl idi 1 bitcoin alaydık iyidi
Zamanında dolar yerine bitcoin alsaydımmm... Düşünemedik...🥺
Az kaldı 1 sene sonra parayı vuruyoruz 😊😊
Paranın aq cağız diye yorumluyorum😃😃
Bak gör milleti skicek bu piyasa düşecek
Zenginliğime zenginlik kattım
ver yetkiyi gör etkiyi
ben 26600$ civarında yorumlamıştım zaten.
Riskli ya.
Çok tehlikeli
Alakam yok
Pepe 1 TL olursa milyonerim 😂
Cok iyi yukseldi yüzde 600 gibi bir yukseliş kaydetti
@metropoltilkisiii bende uzun süre önce almıştım bir baktim uçmuş ne diyorsun 1 TL'yi görür mu 😊
Görmez diye düşünüyorum ama satmamak lazim unutmak lazim oradaki parayı , ben 1 ay once tum birikimimi kaybettim kaldiraçlı islemlerde şimdi tum birikimim yüzde 300 artacaktı , birikimi kaybetmek zoruma gitmedi kaybettiğim andan itibaren yukselişe gecmesi koydu bana