Selamlar..Genel olarak kısa yoldan ve daha hızlı zengin olma umudu olarak görülen kripto para yatırımı yapanlar son günlerde kabuslar görmekte.. Zira Bitcoin başta olmak üzere pek çok coin hızlı bir düşüşte..
Hatta düşüş ne kelime. Resmen çakılmakta..Her zaman elle tutulup gözle görünen, kâr az olsa da daha risksiz yatırımdan yana olan biri olarak bu durum beni çok şaşırtmadı..
Ana paramdan sadece anam kaldı siz napıyosunuz olum alooooo #Binance— Samet (@samet_yldzz) May 12, 2022
Peki siz kripto paraların geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kriptoya girmek isteyen arkadaşlar bu resmi alın ve duvarınıza asın bir gün herhangi bir kripto bu şekilde batabilir. Bu kripto 18.000 koin içinde 7. Olsa bile bu olabilir. Onun için siz siz olun çok ufak paraları bağlayın. Ben bittim ama siz aynı hataya düşmeyin. #Luna#binancepic.twitter.com/GVAmAESXC5— Lunazede (@cryptobinance22) May 12, 2022
Aslında insanlar elinde olan kripto parayı satmadığı sürece zararda olamazlar. Şöyle izah edeyim Diyelim bugün 100 dolar aldınız ve Türk lirası karşılığı 100 TL olsun Eve geldiniz yastığınızın altına sakladınız😁 100 dolarınız değer kaybetti ve Türk lirası karşılığı 10 liraya denk geldi Siz bu 100 doları satarsanız zarardasınız demektir Ama eğer hala yastığın altında ılık ılık bekliyor ve satılmamışsa Aslında zararda değilsiniz Sadece biraz daha beklemeniz gerekecek hepsi bu.
En iyi yatırıma gelecek olursak geleceğiniz için yapacağınız en iyi yatırım aselsan hisse senedi ve gümüş almak olur Gelecek 10 yılın en büyük yatırımı olacağına emin olabilirsiniz. Gümüşü fiziki olarak almayınız dijital olarak alınız Hisse senedinide kağıt olarak değil güvenilir bankalar aracılığıyla dijital olarak alınız.
Yine uzun ve sıkıcı bir yorum oldu kusura bakmayınız.🙏
Her şey sanallaşıyor. Sanal para da rağbet görecek tabiki. Ancak belki bu iş bitcoin olmaz da başka bir şey olur. Aama paranın ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bitcoin batar ,çıkar bir 10 yol daha konuşulacaktır.Öyle sanıyorum.
Kripto paralarda söyle bi olay var Bu paralarının değerini belirleyen ya da çok rahat manipule edebilen belli kişiler var geri kalan insanlar tamamen sürü psikolojisi içinde O yüzden gerçekten kazanan sürekli parasını katlıyor arada bazı şanslılar da şans eseri bu dalgadan fayda görebiliyor ama geri kalan alabora oluyor çünkü onların bu sistemde var oluş amacı bu zaten
Altyapısı sağlam olanlar şimdilik ayakta kalırlar ama diğerleri hepsi düşücek. Sanal paralar dolaşımda olmadığı zaman değeri aniden meliyelerini karşılamadıklarında düşerler.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Anketler > Geçen hafta 96$ olan bir kripto para birimi şu an 0.0055$. Kripto paraların geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?