Merhaba artık sağır sultan bile duyduğunu varsayarsak kripto para nedir? Olaylarına girmeden küçük bir özetle soruma giriş yapıyorum. Her şey "BİTCOİN" ile başladı, artık isteyen çok rahat çeşitli kripto para ağlarını kullanarak kendi kripto parasını bile rahat çıkarır hale geldi bu kadar kolaylaştığı için piyasada zibilyon tane coin mevcut. Başarılı ekipler piyasaya coin çıkarınca büyük sükse oluşturup airdrop denilen belirli kişilere bedava tokenleri dağıtılıyor. Yani öyle kolay değil her kripto paranın adını duyurup bebeklik alamasından markalık sürecine geçerek A coini, veya A olarak tek başına piyasada yer edinmesi şu an gelinen nokta bu.
özellikle daha çok bankalara uzaklık, ulaşım sorunları gibi bir çok nedene bağlı sebepler yüzünden Afrika ülkelerinde ödeme aracı olarak daha çok kullanılıyor. Yakın zamanlarda devletlerin baskıları ile merkeziyetsiz olma özelliğini kaldırmak için bir çok çalışma yapılıyor. Bunun önüne geçmek için her ülke kendi kripto parasını çıkardı, çıkarmak üzere işleyiş zaman alacak. Peki siz uzaktan, yakından bu kripto paralar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Kullanmıyorsanız Gelecekte kullanma olasılığınız nedir?
Kripto paraların (bitcoin, etherium, litecoin, tron vb.) geleceği hakkında düşünceniz nedir?
Binomo, işlem yapmak için mükemmel. İşlemleri eşit derecede hızlı gerçekleştiren ve bence diğer modern işlem platformlarının sahip olduğu tüm işlevlere sahip olan bu işlem platformunu gerçekten seviyorum. Binomo hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için çok uygun. 2 yıldır işlem yapıyorum, elbette henüz profesyonel değilim, ancak ayda 500-1.000 dolara kadar düzenli bir kazanca sahibim.
Binomo, işlem yapmak için mükemmel. İşlemleri eşit derecede hızlı gerçekleştiren ve bence diğer modern işlem platformlarının sahip olduğu tüm işlevlere sahip olan bu işlem platformunu gerçekten seviyorum. Binomo hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için çok uygun. 2 yıldır işlem yapıyorum, elbette henüz profesyonel değilim, ancak ayda 500-1.000 dolara kadar düzenli bir kazanca sahibim.
Şimdiye kadar, kârlılığım düşük, sadece %10-15, ancak Binomo'da sadece üç aydan biraz daha fazla bir süredir işlem yapıyorum. Anladığım kadarıyla, az riskle işlem yapmak daha iyi, çünkü aynı anda çok fazla kazanma şansı daha düşük olsa da, hesabınızdaki tüm parayı kaybetme riski de yok.
Binomo'ya kaydolmadan önce, platformun yasal ve meşru olduğundan emin oldum. Dokümantasyonuyla kanıtlandığı üzere resmi olarak tescillidir. Bu arada mobil uygulamalarını da yükledim. Mobil uygulamanın işlevselliği web sürümünden daha zayıf, ancak koltuğunuzdan işlem yapabilirsiniz. Para çekme işlemleri hızlı, ödeme talebi yaptıktan 2-3 gün sonra parayı alıyorum.
İnternette, yatırımcıların bakiyelerini oldukça kısa bir süre içinde düzinelerce kez artırdıkları bir video gördüm, ancak Binomo'da bir yıldır işlem yapan biri olarak bu tür bir kârın düşünülmüş bir işlem değil, sadece şans olduğunu fark ettim. Bence normal bir yatırımcı sadece para kazanmak zorunda ve ne tür bir kârlılığa sahip olduğunun bir önemi yok. Kârlılığım sadece %5, ama bazen %50. Benim için asıl mesele sonunda kâr etmem.
Rica ederim. Demek ki azda olsa umut var bu yüzden fazla dalmadan lending sardık bakalım yüzeye taşıyacak mı bizleri. Renk kattın sorumuza ben teşekkür ederim. 👍
Bu gelecek bu yıl aşırı hızlandı. Devletler normalde pilot çalışmaları daha kağıt üzerinde iken acaba yapsak mı? diye düşünürken bu yıl pek çok şeyi dijitale taşıdı. İşverenler evden çalışma yöntemlerini keşfetti. Çalışan ve çalışmayan kesim varsa İnterneti. İnternetten nasıl gelir elde edilir araştırmalarına hız verdi. Bilenler için eskiden paypal ile kazanç varken şu an piyasada haddinden fazla airdrop ve 3,5 reklama tıklayınca bedava kripto para verilen faucet havuzları var. Bunları toplayıp günlük 10 lira kazanan gruplar 10 liralık altın alıyor. Oysa 10 liraya altın bu kadar yüksekken bedava altın alındığını bilen çok az ama yavaş yavaş keşfediyor insanlar.
Bir buçuk yıldır Binomo ile birlikteyim. Doğal olarak, bazı kayıplar yaşadım, ancak çoğu zaman kazanan işlemler yapıyorum. Daha küçük işlemler yapmak ve döviz kurları ile ilgili haberleri dikkatlice izlemek en iyisi. %70 kârlılık.
Binomo mobil uygulamasını daha sık kullanıyorum. En uygun yol, geniş ekranlı bir tablette çalışmak. Elbette işlevsellik, sitedekinden biraz daha kötü. Ancak rahat işlem yapmak için yeterince iyi.
Doğrulama sırasında kimliğimi ve banka kartımı onaylamam istendiğinde Binomo'da her şeyin oldukça ciddi olduğunu fark ettim. Benim için bu, Binomo hesabımın güvenliğinin garantisi.
Yok be hacım ya her zaman farkında olupda yatırım yapacak parası olmayanlardanız. Hani diyorlar ya bitcoine şu kadar yatırsaydınız şu an zengindiniz diye. Hah işte o noktaları bilen gören ama ahh ulan parasızlığın gözü kör olsun diyenlerden olduk ve paran olsaydı bile madencilik bilgin olmayınca sağlam borsalarda olmayınca öküz tren misali bakakaldık. Ama yinede 1000, 2000 bin ateşlemiş bulunuyoruz altcoinlere trade yapmasak bile lending olayları için.
Merhaba, yatırım yapmadan da kripto para toplanabiliyor, çeşitli faucet siteleri bir kaç reklam tıklamaları ile bedava kripto para dağıtıyorlar. Bu kazançlar referansa bağlı artıyor sosyal çevresi geniş olanlar 1 - 10 dolar yatırım yapmadan kazanıyor. Seçtikleri kripto paralar piyasada yükselirse bu kazanç dahada yüksek oluyor. Yani illaki yatırım yapmaya gerekte yok.
Altının yüksek olması ve uzun vadeli sağlam liman olması nedeniyle ortalama harcanan zamana bağlı olarak her gün kazanılan bu günlük en az 1 reflere bağlı satabil 10 dolarlık kripto kazancı Türk borsalarında nakite çevrilip 10 liralık altın alınarak, banka altın hesaplarında altına yatırım olarakda saklanabilyor tabi 10 liraya altın mı alınır diyen çok oluyor. Bir şekilde alınıyor. Hepimiz evlerdeyiz ve çoğumuzun sosyal medyada beğeni yaptığı paylaşım sayıları çok bu beğenmenmeler kazanç getirmiyor ama istenirse getirebilecek hale geliyor. Zamanı ve bilgiyi doğru kullanmak önemli.