Not zenginliği ayda 100 bin tl800 bin tl zanetmeyin lütfen mal varlığı ilgili bir mesle bu
Fakir olup zengin gözüken
Zengin olup Fakir gözüken
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evimiz saray gibi ama ben o evde yaşayan dilenci gibiyim öyle düşün
Orta halli olup olduğu gibi gözüken
Fakir ve fakir görünen
Fakir olup fakir gozuknlerden
100 bin 800 bin değlse zengin değlz.
Zenginlik sayılmıyor
1 milyon 2 milyon ve mal varlığı zengin sayılıyor
100 bin TL yurtdışında asgeri ücret 3 bin dolarla. Yıl Amerika'da doktorlar 400 bin dolar kazanıyorlar
aslında zenginlik tam öyle ölçmüyor ama :dd hadi öyle olsun. aylık bir milyon iki milyon gelir üst sınıf zengin işidir
aylık 400 bin dolar mı kazanyor amerikada doktorlar 😂😂😂
Alt sınıf zengin yok o. Orta hali oluyor yani memur dayım 1 milyon kazanıyor aylık zengin değil hiç bir mal varlığı yok 1 dönümlük arazi 10 milyon TL merkezde
Evet öz dayım kazanıyor ortopedi doktoru kendisi
aylık kazancı bir milyon olan memur naısl kazanıyor o parayı tam?
O dayım ile o dayım aynı değil o Türkiye'deki dayım 1 milyon TL kazanıyor onun yol yapım şirketi var
iyiymiş :dd yalnız benim ailede de doktor var. cerrah cinsden :d ama o kadar kazanmyor
Türkiye'de olduğu için olmasın
Bide türk bir cerrah Amerika'da çalışamaz yasak
ABD li cerrahlar çalışa bilir
acım ABDde ortopedi doktor maaşları yıllık 130bin dolarmış. bence senin dayın sizi kekliyor
Benim dayım memur değil. Orta hali insanlara memur dedim sen beni yanlış anladın
sen bir ABD deki maaşları gir araştır. bu arada onlar yıllık açıklar maaşları.
Bence interneten gördüğün bilgilere inanmamlısın 400 bin üzerinde bile kazanıyor geçen sene 400 bin dolar kazanıyordu. Yeni başlayanlar o kadar maaş alıyor asistan doktor
aynen aynen öyledir 😂😂😂 araştırmayı bilemeyen biri olsam yutardım da. bence sen az araştır.
Amerika uzman doktor maaşları hem yerel halk hem de bu ülkede doktorluk yapmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilen bir konu haline gelmiştir. Bu ülkede uzman hekimlerin yıllık 400.000 dolara kadar kazandığı bilinmektedir.
yıllık o bacım. aylığa böl şimdi. bak ne güzel kendin de ulaştın araştırıp
bir de o max kazanç
Ben yılık dedimmm
okdir
400 bin dolar kaç milyon ediyor biliyormusun ben o dayımla o dayımın zengin olmadığını söylemek istedim.
Diğer dayım aylık 1 milyon TL kazanıyor bazen 2 milyon. Anlatmak doktor dayimda 25 milyon TL gibi bir şey kazanıyor yani bana göre zengin değiler
olduğu gibi gozuken