Erkek çalışıyor belli yaşa gelmiş sevgilisiniz ama çiçek hediye almıyor ya da ucuz ucuz yerlerde takılıyor para harcamaktan kaçıyorsa o kişiyle devam eder sever misiniz. Ben sevmem soğurum. Erkeğin bana verdiği değer saygı sevgi ve harcadığı paradan belki olur. Mesela ilgisiz saygısız sadece parası olan da olmaz ama çok ilgili seviyorum diyen ama bir çiçek almayanla da olmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Niye hep böyle cimri öküz erkeklere denk geldim bilmiyorum. Hepsi yemeğimi konser biletimi bile ödemekten kaçan tiplerdi ondan hep birkaç haftada bitti flörtlerim.
Kadına ora harcamaktan kaçan erkekle devam eder misin?
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Soğurum açıkçası bir insan değer verdiği birine para harcamaktan korkmaz bende aynı şekilde maddi durumum el verdiği kadar en kalitelien güzelini alır layık götürürüm ama manevi değer adı altında ne kadar saçma sapan basit hediye varsa hepsini aldım kimse kıymet vermedi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben eskiden çok hediye alırdım kız erkek sonra baktım insanların çoğu almıyor değer vermiyor. Ondan artık kimseye almıyorum. Ama bana deli gibi sarkıp evlenmek istediğini söyleyen erkeklerin bir konser bileti çiçek hediye bile almadan aşığım seviyorum demesi inanılmaz iğrenç yalancı geliyor bana. İnsan beğendiği bir ladına bence ilk buluşmada bile güzel büyük bir çiçek almalı ya da ilk haftalar. Ama bana hiçbiri almadı. Zaten 2 kere üst üste kahve bile zor ısmarlıyorlar şaka gibi ama utanmadan evlilik seks diyorlar iki günden.
Aynen hiç inanmadım zaten sevgili bile olmadım. Aynen almadan vermem zaten. Çoğu da vermediği için bitiyor zaten bir kahve içip iki boş konuşup seks istiyor mallar.
Aynen öyle ben de hepsinden soğudum. Niye hepsi böyle bana denk gelenlerin sence. Gayet güzel çekiciyim hepsi aşık ölüyor bitiyor ama hepsi parası gidecek diye ödü kopuyordu bi yemek bile ısmarlamaktan kaçıyorlardı pislikler. Hiç şöyle güzel büyük pahalı bir çiçek bile alan olmadı hep uyduruk tek gül ya da uyduruk ucuz bayat buket filan aldılar ondan hep ayrıldım zaten. Ya da şarap kitap bile alsa gider ucuzunu alırlardı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soğurum açıkçası bir insan değer verdiği birine para harcamaktan korkmaz bende aynı şekilde maddi durumum el verdiği kadar en kaliteli en güzelini alır layık götürürüm ama manevi değer adı altında ne kadar saçma sapan basit hediye varsa hepsini aldım kimse kıymet vermedi
Yok ben eskiden çok hediye alırdım kız erkek sonra baktım insanların çoğu almıyor değer vermiyor. Ondan artık kimseye almıyorum. Ama bana deli gibi sarkıp evlenmek istediğini söyleyen erkeklerin bir konser bileti çiçek hediye bile almadan aşığım seviyorum demesi inanılmaz iğrenç yalancı geliyor bana. İnsan beğendiği bir ladına bence ilk buluşmada bile güzel büyük bir çiçek almalı ya da ilk haftalar. Ama bana hiçbiri almadı. Zaten 2 kere üst üste kahve bile zor ısmarlıyorlar şaka gibi ama utanmadan evlilik seks diyorlar iki günden.
Evlilik istiyorum diyene inanma seninle senelerce görüşen adam ancak ister bunu almadan da verme
Aynen hiç inanmadım zaten sevgili bile olmadım. Aynen almadan vermem zaten. Çoğu da vermediği için bitiyor zaten bir kahve içip iki boş konuşup seks istiyor mallar.
Soğurum
Aynen öyle ben de hepsinden soğudum. Niye hepsi böyle bana denk gelenlerin sence. Gayet güzel çekiciyim hepsi aşık ölüyor bitiyor ama hepsi parası gidecek diye ödü kopuyordu bi yemek bile ısmarlamaktan kaçıyorlardı pislikler. Hiç şöyle güzel büyük pahalı bir çiçek bile alan olmadı hep uyduruk tek gül ya da uyduruk ucuz bayat buket filan aldılar ondan hep ayrıldım zaten. Ya da şarap kitap bile alsa gider ucuzunu alırlardı.
Hiç şöyle kaliteli pahalı hediye alan olmadı bana çok sinir oluyorum ondan.
Hediye almayı bırak hesabı bile ortak ödeme derdindeler zaten sinir oluyorum.
Valla bana hep hesap ödediler çiçekte aldılar çünkü hiç birini takmadım takmayınca değerli olursun
Kesinlikle haklısın
Hangi şehir