Güncellemeler
+1 yıl
Niye hep böyle cimri öküz erkeklere denk geldim bilmiyorum. Hepsi yemeğimi konser biletimi bile ödemekten kaçan tiplerdi ondan hep birkaç haftada bitti flörtlerim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soğurum açıkçası bir insan değer verdiği birine para harcamaktan korkmaz bende aynı şekilde maddi durumum el verdiği kadar en kaliteli en güzelini alır layık götürürüm ama manevi değer adı altında ne kadar saçma sapan basit hediye varsa hepsini aldım kimse kıymet vermedi
Yok ben eskiden çok hediye alırdım kız erkek sonra baktım insanların çoğu almıyor değer vermiyor. Ondan artık kimseye almıyorum. Ama bana deli gibi sarkıp evlenmek istediğini söyleyen erkeklerin bir konser bileti çiçek hediye bile almadan aşığım seviyorum demesi inanılmaz iğrenç yalancı geliyor bana. İnsan beğendiği bir ladına bence ilk buluşmada bile güzel büyük bir çiçek almalı ya da ilk haftalar. Ama bana hiçbiri almadı. Zaten 2 kere üst üste kahve bile zor ısmarlıyorlar şaka gibi ama utanmadan evlilik seks diyorlar iki günden.
Evlilik istiyorum diyene inanma seninle senelerce görüşen adam ancak ister bunu almadan da verme
Aynen hiç inanmadım zaten sevgili bile olmadım. Aynen almadan vermem zaten. Çoğu da vermediği için bitiyor zaten bir kahve içip iki boş konuşup seks istiyor mallar.
Soğurum
Aynen öyle ben de hepsinden soğudum. Niye hepsi böyle bana denk gelenlerin sence. Gayet güzel çekiciyim hepsi aşık ölüyor bitiyor ama hepsi parası gidecek diye ödü kopuyordu bi yemek bile ısmarlamaktan kaçıyorlardı pislikler. Hiç şöyle güzel büyük pahalı bir çiçek bile alan olmadı hep uyduruk tek gül ya da uyduruk ucuz bayat buket filan aldılar ondan hep ayrıldım zaten. Ya da şarap kitap bile alsa gider ucuzunu alırlardı.
Hiç şöyle kaliteli pahalı hediye alan olmadı bana çok sinir oluyorum ondan.
Hediye almayı bırak hesabı bile ortak ödeme derdindeler zaten sinir oluyorum.
Valla bana hep hesap ödediler çiçekte aldılar çünkü hiç birini takmadım takmayınca değerli olursun
Kesinlikle haklısın
Hangi şehir